Sizler yine iyisiniz kizlar biz güne en geç sabah 6 da başlıyoruzGünaydın ❤ biz de 45dkdir uyanıgiz gece de sürekli sürekli sürekli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizler yine iyisiniz kizlar biz güne en geç sabah 6 da başlıyoruzGünaydın ❤ biz de 45dkdir uyanıgiz gece de sürekli sürekli sürekli![]()
İnsallah kotu birseysi yokturGozun aydin
Benimde cok yogundu ilk adetim. Stresin bundan kaynaklıymış demekki
Usutse kokar kusmasi, kokmuyor. Disle alakali dememistim onu genel sikintisi olarak demistim ama kopek dislerini kasiyacam diye geriye dogeu cok sokuyor herseyi, ondan kusturuyor kendini heralde
@Pamuk Panda faydası oldu mu hic dikkat etmedim canim uyuttugum icin, surdugum zaman
Bir de uyanikken sürüp bakmak lazim
Maşallah bebeğine Canım sen mıydın geçenlerde bebeğine verdiği öğünleri paylaşan?Bugün beşinci ay kontrolüne gittim 7.700 kilosu. 500 Gr almış. Rota virüsü aşısının ikinci dozunu vurulduk. Herşey normal sorun yok.![]()
Size de geçmiş olsun canım.Gozun aydin
Benimde cok yogundu ilk adetim. Stresin bundan kaynaklıymış demekki
Usutse kokar kusmasi, kokmuyor. Disle alakali dememistim onu genel sikintisi olarak demistim ama kopek dislerini kasiyacam diye geriye dogeu cok sokuyor herseyi, ondan kusturuyor kendini heralde
@Pamuk Panda faydası oldu mu hic dikkat etmedim canim uyuttugum icin, surdugum zaman
Bir de uyanikken sürüp bakmak lazim
İnsallah kotu birseysi yoktur
Sagolun kizlarSize de geçmiş olsun canım.
ablan anlamayacak canımPeki beni kimsenin ablamın bile anlamıyor oluşu.. biraz önce konuştum çok zorlanıyorum artık 14 kez uyandık gece diye konuştuk cevaplar ‘sen abartıyorsun 24 kere de kalkacaksın annelik bu kolay değil tabi uyku eğitimi de neymiş saçma sapan şeyler söylüyorsun o bebek tabiki bizim gibi düzenli olamaz 2 yaşına kadar çok normal bunlar vs vs’ bu ablam hala 2 çocuğuyla beraber yatıyor 5-6 yaşlarında 2 çocuğu, sinirlerim hepten bozuluyor herkes dayanıyor ben neden dayanamıyorum o zaman ben iyi anne değilime bağlıyorum kafayı yiycem![]()
canım dün akşam üzeri ben eve gittiğimde oğlum uyuyordu saat 8 de zorla uyandırdık.Eşim evdeyse eğer yardımcı oluyor çoğunlukla, geceleri duymuyor ağlamasını ama biz yatana kadar en iyi ihtimalle 4 kez falan uyanıyor onlarda eşim daha sabırlı davranıyor, benden yemek temizlik beklemez önüne peynir zeytin koysam yer, ev pisse süpürür siler, çoğunlukla şehir dışında oluyor çok yorgun oluyor, Cts günü Tekirdağ’a pzt günü bizi annemlere bırakıp Van a gidecek o da yetişemiyor ki bizim kızın huysuzluğundan bıktı çok seviyor ediyor ama bu yeter bize başka çocuğa gerek yok diyor üzülüyorum güneş bizi resmen bebekten soğuttu ki o kadar hevesle o kadar isteyerek o kadar heyecanla istedik biz onuişte ablama diyroum ki abla 14 kez uyanmak ne demek yani hiç uyumamış gibiyim diyorum o zaman uyuma yatma nolcak diyor gündüz de kimim kimsem yok 1 saat bakıverin de ben az dinleneyim diye kime diyeyim, uyumadığı anlarda da huzurlu değil sürekli mutsuz sürekli mızır mızır yaşam enerjimi hep aşağılara çekiyor beni yargılayanlar olabilir aranızda ama keşke ben çalışayım da bebeğime başkası baksın dedim eşime aldığımın tümünü veriyim bakıcıya sorun değil kendimi iyi hissetmiyorum artık ben ona iyi gelmiyorum o da bana..
Canım hayırlı olsun mu diyeyim belki de senin ruh halini değiştiren sebepte buydu regl olurken süt azalıyor ☀ te ondan huysuzdu belki hadi regl bitince iyi olursunuz inşallah ikinizdeKızlar ben regl oldum ama oyle böyle değil bu saatte çarşaf alez ne varsa değiştirecek kadar oldum hiç farketmedim 3 saat kesintisiz uyumuşuz ortalık batmış ama o 3 saat bana yetmiş, regl olacağımdan belki de huysuzluğu bu kadar bu kız matrush demişti ya sanırım oyle oldu, 2 haftadır diyetteyim tatlı vs ağzıma sürmedim kahvaltıya reçel bile getirmiyorum dün zaptedemedim kendimi bir dilim ekmeğe Nutella sürdüm resmen koklaya koklaya yedim kesmedi üzerine Elmalı kurabiye yedim bunlarda belirtileriydi sanırım
Teşekkür ederim canım. Hayır ben daha ek gıdaya başlamadım sadece meme emiyor.Maşallah bebeğine Canım sen mıydın geçenlerde bebeğine verdiği öğünleri paylaşan?
Muhallebi mi yapıyorum demiştin? Nasıl yapıyorsun
Valla ben oglumdan unuttum ama erteleyeceksende öncesine sunneti yaptir benceKızlar 6. ay aşıları ağır aşılar mı? Aşıdan 2 gün önceye sünnet randevusu verdi doktor. O an aklıma da gelmedi. Genel anestezi ile olacak. Acaba sünneti daha öne mi çeksek ya da ileri tarihe mi alsak?
Yok iyi memen varTeşekkür ederim canım. Hayır ben daha ek gıdaya başlamadım sadece meme emiyor.
Kız hadi biz neyse de senin bebişe noldu ya bak götürdün kızı okula götürdün nazar ettiler bi seninki usluydu grubumuzun nazar boncuğu![]()
Yok aslında hergün böyle uyanıyor tekrar uyuması 1 buçuk saati buluyor ama ben bugün uykumu alamamıştım birde işe gidecek olunca uyumak istedim tekrar.. nazar mı atak mı bilmiyorum da dün vardı bir huysuzluğu bugün iyi gibi şükür..Nazara geldin.
pzt çıkacağız cnim sagolasin.hast bomboş hasta bulamayınca bizi mi yatırdılar diye içimden geçirmiyor degilimCANIM AZRAMM gecmis olsun bacim nezaman cikacaksiniz hastneden
Gunaydin anneler bugun 180. Günümüz ee oğlum bi yarim mum üflemeyi haketti bence☺
![]()
Amin inşa cnim..Babası ise gitmeyip mecbur bakıyor.ama pzt kadar neyapcaz bilmiyirum sağol ilgin icinGeçmiş olsun canım çabucak iyilessin kuzu. Hastanede kalırken kızını napicaksin o da yanınızda mi kalacak?
CANIM AZRAMM gecmis olsun bacim nezaman cikacaksiniz hastneden
Ben yazana kadar sen gelmişsin çıkış vermedi demek DrAmin inşa cnim..Babası ise gitmeyip mecbur bakıyor.ama pzt kadar neyapcaz bilmiyirum sağol ilgin icin
Aralık anneleri sayfasında gordum biri yeniden hamileydikızlar koruyun kendinizi geliyor bizim gruba doğru
![]()
Sen gayet iyi ve tatlı bir annesin canım. Herşey olup bittiğinde anlatmak kolay geliyor. Bana da gece 4-5 kez kalkmak zor geliyor ama bir yıl önce bu da birşey mi ben eşim kemoterapi görürken iki aylık bebeyle 3 çeşit yemek devamlı misafir hijyen için temizlik vs. yapıyordum derdim. Ama her çocuk büyürken anneyi sonuna kadar zorluyor. Şimdi yine zor. Kimsenin dediği önemli değil. Elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. En iyi anne sensin![]()