2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dis kustururmu ?? Bence usuttu

Evet kuzum ya en son konuştuğunda bebeği 5 aylık falan di galiba 2 aylık hamile idi. Çok fena bunalımda bir de eşi annem gelip kalacak demiş yanında iyice fena oldu
Saka gibi demicem benim tahlil sonucu ne gelecwk bilmiyorum ackiktan midem bulaniyor surekli gunde uc degil bes ogun yiyorum anlamadim 2 aylik hamile of allah sabir versin

6mı kız her hamile bir degil 9 ay kusan var o bebegin altini bile degistiremez oyle olursa tabi diger gibi önemli degil 9 ayda kendisi bakar ama allah kolaylik versin bulanti olmazsa cok zorlanmaz

canım her çocuk bir degilki bilşyosun benim 2 numaramda uykusuz mız mız ama 1. böyle degildi millet artık söylüyordu hep uyuyor bu sorun mu var gibisinden saati belliydi
Zaman neyi gösterir bilmiyorum tabi büyük konuşmak da istemiyorum ama tek çocuk fikri ağır basıyor, hatta eşim bile istemiyor artık

6mı kız her hamile bir degil 9 ay kusan var o bebegin altini bile degistiremez oyle olursa tabi diger gibi önemli degil 9 ayda kendisi bakar ama allah kolaylik versin bulanti olmazsa cok zorlanmaz
Bulantı tabi ayrı da bulantı olmasa bile çok zor canım bi de sezeryenliymiş e bebek büyüdükçe dikiş yerleri falan da acımaya başlayacak, artık bebeklerimiz hareketli emeklemeye doğru hatta ucu yürümeye gidecek sürekli peşinde koşturmak gerekecek, ben 7.5 aylık hamileydim yengemin işi çıktı yeğenimi annemlere getirdi bir iki saat bakar mısınız diye bende oradayım kız fare gibi vallahi koşturamadım peşinden kucağıma alayım dedim rahat taşınmıyor benim karnım olmuş davul zaten, çok zor yani allah yardım etsin

Zor olmazmi ilki bile beni nehale getirmisti bel tutmuyordu merdivenlerde aglya aglya allah kolaylikversin kimse

Egitim nezaman basliyor senden cok ben heyecanlandim

Ya cok agladi cekemedim foto
Once elime geldi bi bakayim dedim nasil sismis kizarmis. Sacece kopek disi yeri
Oglumda hicbir dis cikarmasinda ateslenmedi
Cikmaz belki hemen ama kabarmasi ilginc geldi
canım gecen görümcem söyledi bi tanıdığının bebegin ilk arka dişi çıkmış çok şaşırdım ama olabiliyor demek ki

Zor olmazmi ilki bile beni nehale getirmisti bel tutmuyordu merdivenlerde aglya aglya allah kolaylikversin kimse

Egitim nezaman basliyor senden cok ben heyecanlandim
Uyku eğitimi mi ? Bi kaç pedagogla görüşmek istiyorum bizim kız çok ağlayan bir kız kusana kadar boğulana kadar ağlıyor ona zarar verecek bişeyler olsun istemiyorum

Gozun aydin
Benimde cok yogundu ilk adetim. Stresin bundan kaynaklıymış demekki
Dis kustururmu ?? Bence usuttu
Usutse kokar kusmasi, kokmuyor. Disle alakali dememistim onu genel sikintisi olarak demistim ama kopek dislerini kasiyacam diye geriye dogeu cok sokuyor herseyi, ondan kusturuyor kendini heralde

Pamuk Panda faydası oldu mu hic dikkat etmedim canim uyuttugum icin, surdugum zaman
Bir de uyanikken sürüp bakmak lazim

Cnim bizim idrar kulturundede üreme çıktığı için yarış verdi doktorumuz.şuan hastanedeyiz inşa çabuk geçer.güya erkek çocuklarında idrar yolu enfeks olmazmış pehh
Geçmiş olsun canım çabucak iyilessin kuzu. Hastanede kalırken kızını napicaksin o da yanınızda mi kalacak?

Bende hep ikisini arka arkaya yaparım diyordum. Kardeşimi görünce vazgeçtim bir tane yeter. Bide yaşım ilerledi tabi onunda etkisi var.
Hep arka arka yap ikisi birlikte büyür diyorlar da sen de iki kat yoruluyorsun. Oysa biri biraz büyümüş olsa kendi ihtiyaçlarını kendi görüyor olsa en önemlisi duygusal anlamda anneye bağımlılığı azalmış olsa çok daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…