- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 30
Hamile kaldigimizin keyfini çıkaramıyoruz bile böyle düşünmekten inşallah doğum belirtilerimizi yazacağımız zamanlarda biran önce gelirBende iki gündür oyleydim göğüs ağrım vs. Gitti birşey mi oldu belirti gitti diye şimdi de karnım fazla kasılıyor bu seferde niye bu kadar çok oluyor diyorum
Benim annem ikiz eşi bakalim ilkti tekti simdikini çok merak ediyorumKızlar acaba aramızdan bir veya bir kacimizda ikiz ucuz gebelik çıkarmı? Ailesel yatkınlık olan varmi aranızda bi kac hafta icinde sürprizler belli olur hayırlısı ile benim kızımın gurubunda vardi bir ikiz annesi :)
Aminnnnn sizin yine iyi benim oğlum 8 yaşında ben 28 biz baya ara verdik artık kardeşlerine bakar ilgilenirler
bende o durumdayım. beklemedeyim şimdilik. 3 gün kaldı ama 10 gündür kasık ağrıları artarak devam etti. devamlı değil arada oluyor. sabah test alsam mı diye düşünmüyor değilim.Kizlar selamLr sizlere birsey sormak istiyrrm..bn bu ay hep adet olacakmisim gibi yumurtlamadan sona kasik agrilari cektim yani 19. Gunden fln basladi bi gun oluyosa diger gun olmadi.mesela dun vardi bugun ara ara yokladi..bugun adetin 24.gunu..hic bole olmamisti ya 4 gun ya da 2 gun kala adet belirtilerm baslardi..bu hafta belli olur hersey ama sizce vRmidir ihtimLL
babam ikiz eşim de ikiz. bakalım ne olacak :)Kızlar acaba aramızdan bir veya bir kacimizda ikiz ucuz gebelik çıkarmı? Ailesel yatkınlık olan varmi aranızda bi kac hafta icinde sürprizler belli olur hayırlısı ile benim kızımın gurubunda vardi bir ikiz annesi :)
Hadi hayirlisi diyelim o zmn tatlim insallah guzel sonuclar alirz ..ovu testi kullandinmi hicbende o durumdayım. beklemedeyim şimdilik. 3 gün kaldı ama 10 gündür kasık ağrıları artarak devam etti. devamlı değil arada oluyor. sabah test alsam mı diye düşünmüyor değilim.
Benim kardeşim ikiz :)) yaşım da birax ileti olunca belki çıkar mı acaba :)
Benimde ikinci kizim temmuzda 3 yaşını dolduracak nasip olurda dogarsa aralarinda tam 3.5 yas olacakMerhaba yeni geldim bayağı güzel sohbet ediyorsunuz. Bu ay icin İçimde bir his var olacak gibi. 1 buçuk yaşındaki çocuğumdan sonra ilk denememiz . Umarım pozitif sonuç alırız . Benim gibi İkinci çocuğu isteyen var mı.
Neden olmasin olabilir :)Ay İnşâAllah canım hayırlısıyla görelim sağlıklı bi şekilde
Hayırlı olsun canım kat be kat artar İnşâAllah sağlıkla
Biliyorsun benim ki tüp bebek takip doktorum başka hastanede sonucumu görünce 2 embriyo mu transfer edildi ikiz olabilir dedi :) bi tane dedim tek yumurta ikizi olabilir dedi ama bizim ailede hiç Yok ikiz
Bende zannetmiyorum ama tabiki nasip de varsa aileye bakmaz
Benim annem ikiz eşi bakalim ilkti tekti simdikini çok merak ediyorum
Hepinize topluca cevap vereyim benim baba tarafimda var benimse babamin ikizi varmis bebekken vefat etmis annemin ikiz gebelik öyküsü var ama düşük olmus.. Benimde bu sefer kafama takilmasinin sebebi progesteron istemisti doktorum 43 cikti degerim 112 iken cok yuksek gekdi zira ben kizimda hi dunya progesteron ilaci ignesi kullandim 8 in ustunde gormedim hic neden boyle yüksek bu dedim doktora cogul olabilir?? Dedi hayirlisi artık nasipte varsa neden olmasin is bir huniye bakarbabam ikiz eşim de ikiz. bakalım ne olacak :)
İnşallah canım. Kullanmadım çünkü akıntı ve ovulasyon ağrısı yeterli geliyordu bana. Midem çok fena şu an. 1 saat sonra test alacağım. Haber veririm.Hadi hayirlisi diyelim o zmn tatlim insallah guzel sonuclar alirz ..ovu testi kullandinmi hic
Tüp bebek olduğu için şöyle söyleyeyim tam adet günümde test verdim 188 2 gün sonra 674 yine 2 sonra 2027 daha yaptırmadım ikinci testten sonra istemediler ama ben yaptırmak istedim şu an hastanedeyim sıra bekliyorum İnşâAllah görebiliriz keseyi ya da keseleriAy negüzel bi defada 2 bebiş zor olur ama güzel olur bence benim ilk hamileliğinm ikizdi ama malesef düşük oldu hcgye baya hızlı yükseldi adetten 5 gün önce 134 2gn sonra 392 3 gün sonra 2162 cıktı öyle olsa bize büyük ve güzel bir sürpriz olur sizin hcg değerleri kaç çıktı acep
Haberini bekliyr olacagim guzel sonuclar olsn insallahİnşallah canım. Kullanmadım çünkü akıntı ve ovulasyon ağrısı yeterli geliyordu bana. Midem çok fena şu an. 1 saat sonra test alacağım. Haber veririm.
Yok canım Estağfirullah hiç kötü düşünmedim :)amin hepimiz İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız
HoşgeldinMerhaba yeni geldim bayağı güzel sohbet ediyorsunuz. Bu ay icin İçimde bir his var olacak gibi. 1 buçuk yaşındaki çocuğumdan sonra ilk denememiz . Umarım pozitif sonuç alırız . Benim gibi İkinci çocuğu isteyen var mı.
Bugün aynen anlattığın gibiyim karnım benim de sert diğer belirtiler gittiBende iki gündür oyleydim göğüs ağrım vs. Gitti birşey mi oldu belirti gitti diye şimdi de karnım fazla kasılıyor bu seferde niye bu kadar çok oluyor diyorum
Negatif. Emindim... bu kez farklıydı. Neyse 1 sene dolmuş oldu. Artık tedavisiz hamile kalamayacağımı öğrenmiş oldum böylelikle.Haberini bekliyr olacagim guzel sonuclar olsn insallah
Canım sakın takma kafana Film felan çektirdinmi ? Ben filmden sonra hemen kaldımNegatif. Emindim... bu kez farklıydı. Neyse 1 sene dolmuş oldu. Artık tedavisiz hamile kalamayacağımı öğrenmiş oldum böylelikle.