2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende iki gündür oyleydim göğüs ağrım vs. Gitti birşey mi oldu belirti gitti diye şimdi de karnım fazla kasılıyor bu seferde niye bu kadar çok oluyor diyorum
Hamile kaldigimizin keyfini çıkaramıyoruz bile böyle düşünmekten inşallah doğum belirtilerimizi yazacağımız zamanlarda biran önce gelir

Benim annem ikiz eşi bakalim ilkti tekti simdikini çok merak ediyorum

Kizlar selamLr sizlere birsey sormak istiyrrm..bn bu ay hep adet olacakmisim gibi yumurtlamadan sona kasik agrilari cektim yani 19. Gunden fln basladi bi gun oluyosa diger gun olmadi.mesela dun vardi bugun ara ara yokladi..bugun adetin 24.gunu..hic bole olmamisti ya 4 gun ya da 2 gun kala adet belirtilerm baslardi..bu hafta belli olur hersey ama sizce vRmidir ihtimLL

bende o durumdayım. beklemedeyim şimdilik. 3 gün kaldı ama 10 gündür kasık ağrıları artarak devam etti. devamlı değil arada oluyor. sabah test alsam mı diye düşünmüyor değilim.

babam ikiz eşim de ikiz. bakalım ne olacak :)

bende o durumdayım. beklemedeyim şimdilik. 3 gün kaldı ama 10 gündür kasık ağrıları artarak devam etti. devamlı değil arada oluyor. sabah test alsam mı diye düşünmüyor değilim.
Hadi hayirlisi diyelim o zmn tatlim insallah guzel sonuclar alirz ..ovu testi kullandinmi hic

Benim kardeşim ikiz :)) yaşım da birax ileti olunca belki çıkar mı acaba :)

Benimde ikinci kizim temmuzda 3 yaşını dolduracak nasip olurda dogarsa aralarinda tam 3.5 yas olacak
Neden olmasin olabilir :)

Bende zannetmiyorum ama tabiki nasip de varsa aileye bakmaz

Benim annem ikiz eşi bakalim ilkti tekti simdikini çok merak ediyorum

babam ikiz eşim de ikiz. bakalım ne olacak :)
Hepinize topluca cevap vereyim benim baba tarafimda var benimse babamin ikizi varmis bebekken vefat etmis annemin ikiz gebelik öyküsü var ama düşük olmus.. Benimde bu sefer kafama takilmasinin sebebi progesteron istemisti doktorum 43 cikti degerim 112 iken cok yuksek gekdi zira ben kizimda hi dunya progesteron ilaci ignesi kullandim 8 in ustunde gormedim hic neden boyle yüksek bu dedim doktora cogul olabilir?? Dedi hayirlisi artık nasipte varsa neden olmasin is bir huniye bakar

Günaydın kızlar ben bu gün keseyi görmeye gidicem ama geçen gün gittiğimde doktor sonraki gelişinde bazı kan testleri istiycem demişti. Aranızda kan testlerini yaptıranlar olmustur mutlaka. Aç karnına mi vermemiz gerekiyor

Herkese gunaydin. Dun camasirimda bir miktar kirmizi kan gordum aklim cikti. Meger kalcamdaki sivilceden geliyormus, patlamis sivilce...omrumden omur gitti resmen. Bi yandan da kendime kızdım ne kdr panigim boyle diye. Doktorum ac karnina bazi tahliller istemisti onlari yaptirmaya gidiyorum simdi.

Hadi hayirlisi diyelim o zmn tatlim insallah guzel sonuclar alirz ..ovu testi kullandinmi hic
İnşallah canım. Kullanmadım çünkü akıntı ve ovulasyon ağrısı yeterli geliyordu bana. Midem çok fena şu an. 1 saat sonra test alacağım. Haber veririm.

Tüp bebek olduğu için şöyle söyleyeyim tam adet günümde test verdim 188 2 gün sonra 674 yine 2 sonra 2027 daha yaptırmadım ikinci testten sonra istemediler ama ben yaptırmak istedim şu an hastanedeyim sıra bekliyorum İnşâAllah görebiliriz keseyi ya da keseleri:)

Hoşgeldin

Benim de 2. olacak kısmetse kızım 2.5 yaşında

Bende iki gündür oyleydim göğüs ağrım vs. Gitti birşey mi oldu belirti gitti diye şimdi de karnım fazla kasılıyor bu seferde niye bu kadar çok oluyor diyorum
Bugün aynen anlattığın gibiyim karnım benim de sert diğer belirtiler gitti

10 ay Olmadı tamda bebeğe ikna oldum ama bebek olmuyor film çekilip tüp bebek yaptıralım diye gittim dra o ay kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…