2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende korkuyorum belirti bulamayınca sanki hcg düşecekmiş gibi göğüslerim var Allah'tan bi onlar hiç geçmiyor neden bulantim yok diye dert ediniyorum:KK48:
Bende iki gündür oyleydim göğüs ağrım vs. Gitti birşey mi oldu belirti gitti diye şimdi de karnım fazla kasılıyor bu seferde niye bu kadar çok oluyor diyorum:110::kızgın::KK75:

Merhaba herkese yeni katildim araniza, kismetse ocak annesi olcam. Bundan once dusuk yasadim oyuzden hala tedirginim. Allah sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin.
Doktor arayisindayim malesef. Ist.avrupa yakasinda oneriniz varsa cok sevinirim.

Kızlar acaba aramızdan bir veya bir kacimizda ikiz ucuz gebelik çıkarmı? Ailesel yatkınlık olan varmi aranızda bi kac hafta icinde sürprizler belli olur hayırlısı ile benim kızımın gurubunda vardi bir ikiz annesi :)

Kızlar acaba aramızdan bir veya bir kacimizda ikiz ucuz gebelik çıkarmı? Ailesel yatkınlık olan varmi aranızda bi kac hafta icinde sürprizler belli olur hayırlısı ile benim kızımın gurubunda vardi bir ikiz annesi :)

Benim kardeşim ikiz :)) yaşım da birax ileti olunca belki çıkar mı acaba :)

Seninki karından rahat görünür artik diye düşünüyorum canım hatta yolk sac bile görünür. Bana çarşamba vajinal bakacagim dese hayır dememde bakmaz bu gittiğim doktorum biliyorum:) hayırlısı ile gorelimde beklerim biraz
Ay İnşâAllah canım hayırlısıyla görelim sağlıklı bi şekilde ❤️
Teşekkürler, benim 49 civarı çıktı ,doktorum 48 saat sonra tekrar ölçtü dedi,yarın sabah olcturucem, şuan herşey şaka gibi geliyo
Hayırlı olsun canım kat be kat artar İnşâAllah sağlıkla❤️
Biliyorsun benim ki tüp bebek takip doktorum başka hastanede sonucumu görünce 2 embriyo mu transfer edildi ikiz olabilir dedi :) bi tane dedim tek yumurta ikizi olabilir dedi ama bizim ailede hiç Yok ikiz

Biliyorsun benim ki tüp bebek takip doktorum başka hastanede sonucumu görünce 2 embriyo mu transfer edildi ikiz olabilir dedi :) bi tane dedim tek yumurta ikizi olabilir dedi ama bizim ailede hiç Yok ikiz
Amin canım,inşallah

Merhaba yeni geldim bayağı güzel sohbet ediyorsunuz. Bu ay icin İçimde bir his var olacak gibi. 1 buçuk yaşındaki çocuğumdan sonra ilk denememiz . Umarım pozitif sonuç alırız . Benim gibi İkinci çocuğu isteyen var mı.

Hoşgeldin :) benimde ikinci çocuğum. Olacak kısmetse. ..umarım sende pozitif sonuç alırsın canim

Dün ki değerim iki katından fazla artınca benide bi ikiz heycanı bastı sonrada kendıme kızıyorum bırını bulmak için ne emekler verdim insanım ya sonuçta hep daha fazlası :)) eşiminde benimde ailemde ikiz geçmişi var :)

Bende zannetmiyorum ama tabiki nasip de varsa aileye bakmaz:KK66:

Merhaba yeni geldim bayağı güzel sohbet ediyorsunuz. Bu ay icin İçimde bir his var olacak gibi. 1 buçuk yaşındaki çocuğumdan sonra ilk denememiz . Umarım pozitif sonuç alırız . Benim gibi İkinci çocuğu isteyen var mı.
Bizde ikinci çocuğu istiyoruz :) benim oğlum 20 aylık :) biz on ay oldu korunmayı bırakalı ama ilk oğluma 2 senede hamile kalınca çok korunmayalim dedik ama bu da 10 ay oldu o da gelirse inşallah :)

Merhaba herkese yeni katildim araniza, kismetse ocak annesi olcam. Bundan once dusuk yasadim oyuzden hala tedirginim. Allah sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin.
Doktor arayisindayim malesef. Ist.avrupa yakasinda oneriniz varsa cok sevinirim.
Allah hepimizin gebeliklerini sağlıkla tamamına erdirsin bir çoğumuzun kötü tecrübeleri var ama yeni başlangıçlar yeni umutlar diyelim

Ay negüzel bi defada 2 bebiş zor olur ama güzel olur bence benim ilk hamileliğinm ikizdi ama malesef düşük oldu hcgye baya hızlı yükseldi adetten 5 gün önce 134 2gn sonra 392 3 gün sonra 2162 cıktı öyle olsa bize büyük ve güzel bir sürpriz olur sizin hcg değerleri kaç çıktı acep

X