Ya benim şuan 4+3 çarşamba 4+6 olacak acaba kese gözükürmu doktorum persembe bakariz demis bugün eşime ama ben persembe şehirdışına çıkıyorum pazar dönecegim pazartesiye kadar beklemek cok zor olacak acaba carsambadan gozukurmu ki :/Canım biz senle ayniyiz benimde bugün 4. Hafta oldu 13 Ocakta görünüyor doğum , bizim supheli iliskide 18 Nisandibende çarşamba bir gidicem karnimdaki sancı icin inşallah erkenden görürüz bebikleri de rahat ederiz
Benim bulantim başlamadı birde henüz
Sizin aranızda 1 gün olamazki Esra’nın satı 31 mart :)Evet bi gün var benim sat 5 nisan :) benimde belim ağrıyo ara ara karnım ağrıyo bazen hafiften yarın sabah gidicem kese için siz gittiniz mi?
Doğrusu bunu bende pek anlamadım genelde 5. Haftadan itibaren görünurmus ama Beta 1000-1500 arası olunca da görünür deniliyor bilimsel yazilarda, benimde beta ikiye katlayıp artıyor öyle olursa 4+3 iken rahat görülmeli , ayrıntılı bilen varsa ikimizi bilgilendirse iyi olurdiYa benim şuan 4+3 çarşamba 4+6 olacak acaba kese gözükürmu doktorum persembe bakariz demis bugün eşime ama ben persembe şehirdışına çıkıyorum pazar dönecegim pazartesiye kadar beklemek cok zor olacak acaba carsambadan gozukurmu ki :/
Merhaba incede olsa silikte olsa ikinci çizgi var ise gebelik var demek diye biliyorum ben umarım vardır :) Yarın sabah ilk idrarınla birdaha tekrarla istersen hayırlı haberlerini bekliyorım
İnşallah vardır canım bende aynı şeyi yaşadım ertesi gün doğru düzgün yapınca net çıktı önceki gün hayal falan görüyorum uyduruyorum sanmıştım umarım seninde öyle olur çıkar netce :))
Ya banasa doktorum 2000i gecince gelirsin demişti bugun 510 çıktı persembe aksami gelin demis eşime sanirim hesaplayip ona gore söyledi ama benim kizimda 1591çıkmıştı en son kan sonucum bu sonuctan 5 gun sonra çağırmıştı tup bebek doktorum ve vajinal bırakılmıştı o sekilde görülmüştü oda 5+2 ye tekabul ediyordu onsan sanirim 4-5 gun sonrada surekli gidecek oldugum takip doktoruma gittim oda karindan bakmıştı 6+2 gibi keseyi o sekilde görmüştü simdi kafamda deli sorular oldu :)Doğrusu bunu bende pek anlamadım genelde 5. Haftadan itibaren görünurmus ama Beta 1000-1500 arası olunca da görünür deniliyor bilimsel yazilarda, benimde beta ikiye katlayıp artıyor öyle olursa 4+3 iken rahat görülmeli , ayrıntılı bilen varsa ikimizi bilgilendirse iyi olurdi
Çok teşekkür ederim amin inşallah cümlemiz güzel haberler alalımGüneş kremi benim de aklımda doktora soracağım ben de az kimyasal içeren güvenilir bir marka.Ama Lr da Alman malı sonuçta guven veriyor yine de emin olamıyor insan
İyi günler,bana dermatolog um solente in pregna olan gebeler için üretilen ürününü önerdi, ya da mineral korumalı olan güneş kremi kullan ,marka olarakta Bioderma ve lubex var ben kullanıyorum, oje, ruj nemlendirici vs hiçbirini kullanma sonuçta hepsi kimyasal dedi, hatta ne kadar doğal da olsa yazın deniz falan gitme, ne kadar az kullanırsan güneş kremi okadar garanti dedi.
Ben lubex kullaniyorum yüzüme, kollara falan solente pregna kullanicam. Bioderma biraz beyaz lik bırakıyor o yüzden onu şuan için kullanmicam
Farklı markalarda da var mineral korumalı güneş kremleri ,iki dermatoloji uzmanida bu şekilde yönlendirdi beni.bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın ins
Benim güneşe alerjim var,yüzümde gül hastalığı ve kahverengi lekeler olduğundan kremsiz dakika gecirmemem lazım oyuzdn dermatologa sık sık gidiyorum,zaten gebelikte de leke basması oluyo ,birde birçok güneş kremi leke yapabiliyor, hepsine güven olmuyor maalesef
Evet silik çizgi çıkmış hayırlı olsun inşaallahBuyur bide sen bak canım
Genelde idrarda cıkması için adet gununu gecmesi gerekir ama benim beklenen adet tarihinde cift cizgi cikti. İdrarda daha gec yukselir beta hcg. O yuzden en guvenilir olanı kan testi yapmak. Allah gönlüne göre versınKızlar yarın adet tarihim bu sabah test yaptım eczaneden alıp silik çizgi bile çıkmadı sanirim hamile değilim hiçte adet olacak gibi degilim. Bata bir gün idrarda çıkardı dimi?
Benim güneşe alerjim var o yüzden özellik le belden üstüm kabarıp kasinir ve soluğu hastanede alırım maalesef, bu yüzden buna özel bir güneş kremi kullanmam gerekiyor ve kimyasal içerikli o krem.normal güneş kremleri fayda etmiyor alerjime, ve leke olayımda olduğundan onun içinde leke karşıtı Krem kullanmam lazım.bu sebeple doktor bu kremleri yasakladı,yukarıda belirttiğim kremleri söyledi iki doktorumda, ve eğer denize gidersem yüzüm leke içinde kalacak kaşıntı vs. Gebelik bunları tetikleyebilir yatkinligin var dedi.Denize gitme mi dedi anlamadım o kısmı
Canım inşallah pozitifi görürsün bence sabah ilk idrarla birkez daha yap bizlerede haber verarkadaslar merhaba hamileligini ogrenenler icin hayirli olsun umarim ben ve benim gibi isteyenlerinde bi ay kucaklari bos kalmaz. simdi benim bat 10 mayis iki kez kimyasal gebelik gecirdim gectigimiz yaz. hala denemelerdeyim. ama bu ay 10 gun kaladan itibaren icimden bi his test yap deyip duruyordu ki yaptim:) ilk yaptigimda hic cizgi yok. ertesi gun birdaha yaptim yani iki gun once sadece ben bakinca goruyorum o derece. sonra test kurudu haliyle ve ince cigi tamda benim goruyorum dedigim yerde bana bakiyo simdi ben inanayim mi inanmayayim mi bilemedim bi akil verin nolur
Canım benim ki tüp bebek ondan :) blastokist transfer tarihine göre hesaplanıyorSizin aranızda 1 gün olamazki Esra’nın satı 31 mart :)
Kanarya senin hamilelik takvimi hatalı tekrar sata göre hesaplayıcıdan bak canım
Bende yarın gidicem nasipse beta 3 Mayıs'ta 2027 çıkmıştı yarına kadar iyice artmıştır sağlıkla İnşâAllah alttan baktırmak tehlikeli diyorlar korkuyorum İnşâAllah karnımdan bakarYa banasa doktorum 2000i gecince gelirsin demişti bugun 510 çıktı persembe aksami gelin demis eşime sanirim hesaplayip ona gore söyledi ama benim kizimda 1591çıkmıştı en son kan sonucum bu sonuctan 5 gun sonra çağırmıştı tup bebek doktorum ve vajinal bırakılmıştı o sekilde görülmüştü oda 5+2 ye tekabul ediyordu onsan sanirim 4-5 gun sonrada surekli gidecek oldugum takip doktoruma gittim oda karindan bakmıştı 6+2 gibi keseyi o sekilde görmüştü simdi kafamda deli sorular oldu :)
5-6 hafta diyorlar canım beta sonucun 2000 lerde olunca da alttan gözükürmüş sizin kan değeriniz kaç çıktıKızlar merhaba, kesenin görünmesi için kaç haftalık gebe olmak lazım?
Birde bu gebelik zamanı için son adet tarihi belirleniyorya, ben 38-40-44 günlerde bir adet olurum, ben son adet tarihimi baz alırsam 6 haftalık gebe çıkıyor,ama ovulasyon testine göre planlı bir hamilelik olduğundan daha iki üç hafta arası , sizdede adet dönemi uzun sürenler ve ona göre kaç haftalık olduğunu bilen varmı?
Doktorlar neye göre sukadar haftalık diyorlar acaba?
Özür dilerim kusura bakma canım lütfenCanım benim ki tüp bebek ondan :) blastokist transfer tarihine göre hesaplanıyor
Baş dönmesi var hafif bendede bulantı yok şükür ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum oğlumda yerlerde surunuyordumCanm benim ara ara var ve yorulunca baş donmeside oluyo
Seninki karından rahat görünür artik diye düşünüyorum canım hatta yolk sac bile görünür. Bana çarşamba vajinal bakacagim dese hayır dememde bakmaz bu gittiğim doktorum biliyorum:) hayırlısı ile gorelimde beklerim birazBende yarın gidicem nasipse beta 3 Mayıs'ta 2027 çıkmıştı yarına kadar iyice artmıştır sağlıkla İnşâAllah alttan baktırmak tehlikeli diyorlar korkuyorum İnşâAllah karnımdan bakar
Aynı canım benimde o günlerde olmistuCanım biz senle ayniyiz benimde bugün 4. Hafta oldu 13 Ocakta görünüyor doğum , bizim supheli iliskide 18 Nisandibende çarşamba bir gidicem karnimdaki sancı icin inşallah erkenden görürüz bebikleri de rahat ederiz
Benim bulantim başlamadı birde henüz
Bende korkuyorum belirti bulamayınca sanki hcg düşecekmiş gibi göğüslerim var Allah'tan bi onlar hiç geçmiyor neden bulantim yok diye dert ediniyorumBen yarın tam 5 haftalık oluyorum arada bi baş dönmesinde n başka bi durum yok inşallah böylede devam eder ama mide bulantısı için erken demişti doktorum 6.7. Haftadan sonra kendini hisetirir