2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnm sabah ilk idrarla denesen hemen umutsuzluga kapilma
öyle dertliyim ki... ah beni eşim bile, annem bile anlamıyor. evlenmeden önce 19-20 yaşlarında başladı bu anne olma isteği bende. tek bir engel kalmıştı önümde o da evlenmek. 24 yaşıma geldiğimde 9 yıllık sevdiceğimle evlendim. düğünü, nişan vs tüm şeyleri yalapşap geçmiş, direkt evime geçmek istemiştim. artık çocuğum, evladım olacaktı. Ne güzel hayaller ya... cennet kokulumu kollarımda tuttuğum, sarıldığım rüyalar görürdüm hep. bazen kız çocuğum, bazen yaramaz bir erkek evladım olurdu o güzel rüyalarda. ağlayarak uyanırdım. sanki bir gerçeklikten uyandırılmak gibiydi.
ona dünya'yı evreni öğretecektim. ne sorarsa sorsun cevaplayacaktım. birlikte yıldızları, gökyüzünü izleyecektik. gezegenleri anlatacaktım biraz büyüdüğünde. ilgisini ne çekerse odasını onunla donatacaktım. dinozorları mı merak ediyor? posterlerini asacaktım duvara. maketlerini alacaktım.
bazen sadece sevecektim onu. benim olduğu için, canımdan can olduğu için, nefesim olduğu için... beni şu dünya'da seven ikinci insan o olacaktı annemden sonra.
anneyi kıskanmak nedir bilir misiniz? annenizin evladı olduğunuz için onu kıskanmak? bu denli bir evlat hasreti bu. bir başkasının yavrusuyum ama benim yavrum olmuyor.
ama biliyordum. evlenmeden önce bir facebook grubunda evlat istediğimi yazdım diye beni yanlış anlayıp yerden yere vuran bir kadın vardı. hiç unutmam 3-4 sene olmuştur. "ben yeni düşük yaptım senin ağladığın şeye bak. boşa ağlamazsın umarım kısırsındır" dedi. biliyordum hemen olmayacağını. azıcık hakkım varsa haram olsun o kadını asla affetmiyorum.
1 yılda bu hale geldiysem yıllarca uğraşanları düşünemiyorum. bu kadar uzun yazdığım için özür dilerim çok doldum.

Canım lütfen umutsuz olma daha yolun başındasın insanlar ne emekler veriyorlar evet cok zor eminim rabbim seni tez vakkite yavruna kavuştursun inşallah

Beklenen özelde beklemek güzeldir diyoruz ve sendende hayırlı haberler bekliyoruz canım
Sağol canımİnşâAllah
Ne kadar hiç insanlar var canım takmak kafana benim 7. Senemde tüp bebekle oldu 3. Denemem neler duydu bu kulaklarım ilk zamanlar daha zor İnşâAllah çok beklemezsin en kısa zamanda gelir meleğin

Canım bak lütfen üzülme kafaya takmak stres yapmak en buyuk sebep bebislerimizin bize gelmemesi icin.. Ben 2012 ağustosta evlendim bir ay sonra gebelik dusunmeye basladim bi kac ay sonrada doktora gittim hani folik asit icin vs .. Sorun yoktu gebelik icin. Daha sonra eklendikten 8-9 ay sonra tesadüfen baska bir doktora gittigimde cikolata kistlerim olduguni öğrendim hizla büyüyordu 2013 temmuzda ameliyta oldum 3 ay gecici menopoz icin igne olacaksin dediler oldum sonrasinda 2 aşılama oldu olmadi. 2014 temmuzda tüp bebek icin tedaviye basladik kasimsa transferim oldu cok şükür bir kizim var kizim 2 yasini gecince birde kardesi olsun dedik o zamanki transferimden dondurulmus embriyom vardi transfer oldu negatif oldu daha sonra baska bir merkezde sifirdan basladik gectigimuz mart ayinda transferim oldu degerim ilk basta yukselirken sonra artisi durdu ve kimyasal gebelik oldu. Ben hic bir zaman aklimdan cocuk fikrini atamam atmadim da ama ovulasyon testlerinden aldim normalde siklusum kisadir 24 gune bir adet olurum ve 10. Gun yumurtlama gunum olmali testleri yapiyorum 6-7. Gunde basladim negatif negatif negatif.. 12. Gun bir arkadasim gebelik testi yapmış bana resmini atmis o gun oturdum agladim onlsr gebelik testinde ikinci cizgiyi görüyor ben ovulasyon testinde bile goremedim dedim umudumu kesmistim ki 13. Gun kopkoyu çıktı çizgiler .. Ovulasyondab 11 gun sonra cok sukur idrarda silik cizgiyi gordum hemen kan veridm 10 çıktı cok şükür suan icin hala devam ediyor ve bu bebek bana 2 negatif tup bebekten sonra dogal geldi.. Lutfen olmaz diye stres yapma veren Rabbim.. Senin mesajından sunu anladim ki sen olmayacakmi diye stresle yaşıyorsun ilk gunden beri böyle düşünme bence hic bir sorununuz yok insallah dogalindan olur. Ama doktora görünmek icinde bekleme eger adet olursan hemen bu adette git hormon testlerin yapilsin.

canım bende eşimi ikna edebilirsem semen analizini alıp rahim filmi çektireceğim. olmazsa zorlamadan direkt tüp bebek istiyorum. dünyada 6 milyon tüp bebek varmış çünkü artık hamile kalmak çok zorlaşmış. hatta ilerleyen yıllarda artık insanlar bu şekilde üreyebilecek diyorlar.

Ne güzel anlatmışsın
Umutsuzluğa kapılma sakın sen sakin ol kapa kulaklarını kötü yorumlara önüne bak sakın yılma ama bi dr a git kötü bişey yokki hersey normal üzme canını sen anne olacaksın daha yolun basındasın

Kıyamam lütfen böyle üzme kendini. Bunu bir çok yerde duydum okudum düşünmediğim boşverdiğim stres yapmadığım ay hamile kaldım diyenleri. Biraz böyle bakmaya çalış. Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inşallah

çok teşekkür ederim canım benim cevap için. inan bana kendimi daha iyi hissettirdi beni anlayan birilerinin olduğunu görmek. halbuki ben daha senin yolunun başındayım. varsın tüp bebekle olsun ya. olsun da. hayırlısı nasılsa öyle olsun. benim teyzemde çikolata kisti vardı. acaba genetik olarak bende de mi bu şekilde oldu diye düşündüm. annem bile benim için 5 yıl beklemiş hiçbir sebep yokken. belki de dediğin gibi zamanı vardır. yarına randevu aldım gideceğim doktora. en azından nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyler.

sağ ol canım benim amin inşallah. zaten artık çok yoruldum ve usandım. tüp bebek için para biriktireceğim. o ara olursa olur olmazsa da tüp bebek olacak zaten diye düşüneceğim.

Kızlar merhaba galiba ben de Ocak annesi olacağım
Adetime 2 gün kala kanda çıkmadı. Ben de ümidi kestim, aradan 5 gün geçti, yani adetim 3 gün gecikti. Ama ben geçen ay Spiral çıkartmaya bağlı düzensizlik olarak düşündüm, dün rüyamda çift çizgi görünce bgn test yaptım, pozitif çıktı, 2 kere yaptım Kan verdim, yarın alıcam inş sonucu

Hayırlı uğurlu olsun benim de adettten 4 gün önce 2.0 çıktı değerim. Hala da adet olmadım bakalım merak ediyorum

Merhaba kızlar, evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Artık bir çocuğum olmasını çok istiyorum. İnşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı bir süreç yaşarız, sağlıkla kucağımıza alırız.

2016 sonunda dış gebelik geçirmiştim. 3 ay önce de 11. haftada düşük yaptım. 3. hamileliğim bu. Endişeliyim, korkuyorum, hakkımda hayırlısı olsun diyerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Umarım benim gibi stresten mahfolan başkası yoktur.

Aynen canım hiç bekleme bencede iyi bir merkeze gidin istanbuldaysanız memoriali önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…