Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    47
Almaaaa pestisit oranı yüksekmiş. Çilek düşünmekten dilim şişti ama asla yemedim😂😂
Tam kaç haftalık oluyor yarın senin bebiş
yaa karbonatlı sirkeli suda falan bekletsek zararlı mı yine 😔 11+5 olması lazım son ultrasona göre yarın. 6 gün önden gidiyodu tombik bebom inş cinsiyeti görür yaaa

yaa karbonatlı sirkeli suda falan bekletsek zararlı mı yine 😔 11+5 olması lazım son ultrasona göre yarın. 6 gün önden gidiyodu tombik bebom inş cinsiyeti görür yaaa
11+6 da muayene oldum gecen sali, onden de gittigi icin baya net gorduk pipiskoyu🤣 ama mesela doktorum demisti ki fetal yapmasak yuzde yuz erkek demezdim yine de pay birakirdik yuzde10/20 kadar

Yaaa yerim seni ben de oyleyim surekli aglama modu🥹🥹🩷🩷 hamile kediden yeni dogmus bebege taniyim tanimiyim agliyorum surekli sjsjdj
Cok sukur allahima hepimiz saglikla dogurduk da yazalim surdan insallah 💘💙
Esimin eli kafasi yuzu surekli gobegimde, abartti azicik duyabilecegini filan sanip kulak dayiyor ajsjdjdjdjd
Dun onca insaniz misafirlikte, gelmis elini gobegime koymus cay iciyorum ben de. Bir itisim var gormemisin oglu olmus misali ajsjdjd
Hahahahahahahahahhaah ya kıyamammm ne yapsın o da çok seviyor bebeğini tatlı bi baba olacak 🧿😍
Çok mucizevi geliyor bana bu durum yaa hayatım boyunca kendimi hiç balık burcu hissetmemiştim, şimdi tam olarak şapşal bi balık oldum 🥹 benim de bebeğim artık gösterdi kendini, bu hafta bi anda karnım şişti ve göbek değil eminim, sabah akşam hep aynı boyutta🥰

Eklentiler

• IMG_6752.webp
    IMG_6752.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 64
Zararlı askm lütfen yeme. Onun yerine dışı yeşil içi kırmızı kocaman bi meyve varya onu ye nefsin körlensin. Ben çilek aklıma çilek düştükçe öyle yapıyorum😂
Oyyyy benim miniğim de usg de önde cıkıyor. Ama cinsiyetle ilgili bisey söyler mi bilemedim. Söyleyen doktor da var söylemeyen de cok

Huhuuu ikili teste gittim
Bugün ama öğleden sonra olmuyormus sabah gideceğim tekrardan devlette yaptiracak annislerim aklınızda bulunsun sabahtan randevu alın

Son düzenleme:
Hahahahahahahahahhaah ya kıyamammm ne yapsın o da çok seviyor bebeğini tatlı bi baba olacak 🧿😍
Çok mucizevi geliyor bana bu durum yaa hayatım boyunca kendimi hiç balık burcu hissetmemiştim, şimdi tam olarak şapşal bi balık oldum 🥹 benim de bebeğim artık gösterdi kendini, bu hafta bi anda karnım şişti ve göbek değil eminim, sabah akşam hep aynı boyutta🥰
Yhaaa 41 kere maşallah sizlere 😍🧿

11+6 da muayene oldum gecen sali, onden de gittigi icin baya net gorduk pipiskoyu🤣 ama mesela doktorum demisti ki fetal yapmasak yuzde yuz erkek demezdim yine de pay birakirdik yuzde10/20 kadar
olsun bana %80'de yeter ben inanırım yeter ki söylesin hxjlsjdjdhdh bence pipisi varsa zaten sonradan aa yanlış olmjş kızmış demez gibi geliyo😁 bu arada annemin dediği doğru galiba erkeklerin çoğu önden gidiyo ultrasonda😁😁

Kilo konusunda ben de çok dertliyimm instagramda videolar çıkıyor karşıma 20.haftada 3 kilo aldım falan diye böyle güncellemeler paylaşıyorlar ya 😂😂 o sırada 12 haftada 3 kilo alan ben…rekor bende olabilir aranızda
Kilosu yüksek başlayanlar hamilelikte zayıf başlayanlara göre daha az alıyormuş diye okumuştum drum da destekledi sen yine de dikkat et dedi 77 dim hala 77

77 ile başladım ben tedaviye 😂hangi ufaktan yarın çekeyim atayım 5 aylık gibi bence benim 🥹 hiç umrumda değil sağlıkla bi doğuralim her türlü veririz
Yok kuşum ya kilo almasan da bu haftalarda cıkıyor o göbek. Benim tartıda kilom değişmedi ama karnım genişledi bi anda 😍🥹 Yarın çek bakayım biraz da sana duygulanalım🥹
Ama kilo milo hiçbisey benim de umrumda değil artık.. Karnımızda hazinemizi taşıyoruz biz başka neyin önemi olabilir ki🥰

Kilo konusunda ben de çok dertliyimm instagramda videolar çıkıyor karşıma 20.haftada 3 kilo aldım falan diye böyle güncellemeler paylaşıyorlar ya 😂😂 o sırada 12 haftada 3 kilo alan ben…rekor bende olabilir aranızda
Yalnız değilsin bacmmm dert etme dogumdan sonra gidiyor hepsi yeter i bebwgini sağlıkla kucakla 😍

Eee cocuk daha napsin annesi hello demis iceriden gayet de 😍🧿 bir anda guncelleme geliyor gercekten, sabahtan aksama bir sey degisiyor filan cok acayip ve deneysel bir seymis bu gebelik, herkese oneririz ajdjfjfjf

Back
X