Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    47
Ay göstersene bize de yaaaaa azıcık hevesimiz gelsin😍😍😍
Gecen sali doktora giderken cekmistim, simdi daha da buyudu sanki ajdjdjdjd
IMG_2196.webp

Allah gönlüne göre versin emeklerinin karşılığını boş bırakmasın 💕🧿🙏 eveeeet kıvanç bebek okumuştum daha önce 😍 bakalım şansımıza ne gelecek inşaallah cumaya kadar çıkar sonra party hard 💃
Ay vallahi üstümüzden yük kalkacak test sonucu da temiz gelince zaten 😍
Kız ismi hiç düşünmedim kocacağım karar vercek ona sjdhkdjs
Sizde var mı isim fikri

canlarımmm yarın sabah kontrolüm var 2.5 hafta aradan sonraa lütfen dua edin bana güzel şeyler duyayım belki cinsiyet de tahmin eder doktorum🤍🤍
ayyy hadi bakalim guzel hayirli haberler insallah 🩵 yarin senden haber bekliyoruz oyleyse heyecanla🥰 cinsiyet ne hissediyorsun son karar

En guzel onunu kesme metodunu uygulamissin 🤣🤣 ben de bir keresinde bir fotoda dev bir gobekle cikmisim, tedaviyi girmusum ustune regl olmus patlamak uzereyim filan dehset bir gobek. Kac kisi mesaj atmisti da oturup aglamistim caresizce 😢 o yuzden kimseye sormam cok canim yandi o mevzulardan diye
Evet insanı denerken üzüyor. İkinci soran kişide ben aslında hamileymişim ama bilmiyordum ve birkaç gün sonra test yapacaktım. Eve geldim erken olduğunu bile bile test yaptım negatif çıktı çok hüzünlendim ağladım o gece. Ama iki gün sonra pozitifti🥲 O duygusallık da ağlatmış biraz.

ayyy hadi bakalim guzel hayirli haberler insallah 🩵 yarin senden haber bekliyoruz oyleyse heyecanla🥰 cinsiyet ne hissediyorsun son karar
kontrolden önceki gece panik ataklar yaşamaktan hislerim kayboldu aşkım dkkclcjdjdjdj hastayım bi de hala iyileşemedim😔 ama nedense kız gibi hissediyorum hala🩷

Ay vallahi üstümüzden yük kalkacak test sonucu da temiz gelince zaten 😍
Kız ismi hiç düşünmedim kocacağım karar vercek ona sjdhkdjs
Sizde var mı isim fikri
Benim bulduğum isimlere kocam deliriyor yazık etme çocuğa diye 😂erkek olursa Noyan Teoman ya da Ata kız olursa Neptün Nice Pelin kafalar çorba 😂

kızlar karnım birkaç gündür pıt pıt atıyo içerden hafif sağ tarafım özellikle bebek mi gaz mı sizce😁 bu arada 2. hamileliğim benim ilkini kaybetmiştim birkaç ay önce

Evet insanı denerken üzüyor. İkinci soran kişide ben aslında hamileymişim ama bilmiyordum ve birkaç gün sonra test yapacaktım. Eve geldim erken olduğunu bile bile test yaptım negatif çıktı çok hüzünlendim ağladım o gece. Ama iki gün sonra pozitifti🥲 O duygusallık da ağlatmış biraz.
Ama ne guzel denk gelmis bence o kisiye kizma ajsjdjdj hissetti diyelim ajdjdj

inşallah çileğim heyecandan uyuyamicam bu gece♥️ kız senin adını görünce de canım çilek çekiyo yarın çıkmışken alalım😁😁
Almaaaa pestisit oranı yüksekmiş. Çilek düşünmekten dilim şişti ama asla yemedim😂😂
Tam kaç haftalık oluyor yarın senin bebiş

Ya neden böyle duygulandım ya Allahım mucizelerin için bin şükür 🥹🥹🧿🧿
Gerçekten ben aşırı duygusal oldum gözyaşım pıt pıt aktı🥺
Eşin seviyor mu karnışını😍
Yaaa yerim seni ben de oyleyim surekli aglama modu🥹🥹🩷🩷 hamile kediden yeni dogmus bebege taniyim tanimiyim agliyorum surekli sjsjdj
Cok sukur allahima hepimiz saglikla dogurduk da yazalim surdan insallah 💘💙
Esimin eli kafasi yuzu surekli gobegimde, abartti azicik duyabilecegini filan sanip kulak dayiyor ajsjdjdjdjd
Dun onca insaniz misafirlikte, gelmis elini gobegime koymus cay iciyorum ben de. Bir itisim var gormemisin oglu olmus misali ajsjdjd

Bugün diyetimi bozdum pizza söyledim az önce de buzlukta donmuş kırmızı meyve vardı hepsini bitirdim. Elim kolum kıpkırmızı oldu çocuk gibi🤣 Yarın tartıda acısı çıkacak😇

Back
X