- 14 Aralık 2024
- 3.975
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.940
- 48
- 31
Gecen sali doktora giderken cekmistim, simdi daha da buyudu sanki ajdjdjdjdAy göstersene bize de yaaaaa azıcık hevesimiz gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen sali doktora giderken cekmistim, simdi daha da buyudu sanki ajdjdjdjdAy göstersene bize de yaaaaa azıcık hevesimiz gelsin![]()
Çok güzelsin nasıl da tatlı duruyorGecen sali doktora giderken cekmistim, simdi daha da buyudu sanki ajdjdjdjd
Eki Görüntüle 3583825
Ay vallahi üstümüzden yük kalkacak test sonucu da temiz gelince zatenAllah gönlüne göre versin emeklerinin karşılığını boş bırakmasıneveeeet kıvanç bebek okumuştum daha önce
bakalım şansımıza ne gelecek inşaallah cumaya kadar çıkar sonra party hard
![]()
YaaaaÇok güzelsin nasıl da tatlı duruyor![]()
ayyy hadi bakalim guzel hayirli haberler insallahcanlarımmm yarın sabah kontrolüm var 2.5 hafta aradan sonraa lütfen dua edin bana güzel şeyler duyayım belki cinsiyet de tahmin eder doktorum![]()
Evet insanı denerken üzüyor. İkinci soran kişide ben aslında hamileymişim ama bilmiyordum ve birkaç gün sonra test yapacaktım. Eve geldim erken olduğunu bile bile test yaptım negatif çıktı çok hüzünlendim ağladım o gece. Ama iki gün sonra pozitiftiEn guzel onunu kesme metodunu uygulamissinben de bir keresinde bir fotoda dev bir gobekle cikmisim, tedaviyi girmusum ustune regl olmus patlamak uzereyim filan dehset bir gobek. Kac kisi mesaj atmisti da oturup aglamistim caresizce
o yuzden kimseye sormam cok canim yandi o mevzulardan diye
kontrolden önceki gece panik ataklar yaşamaktan hislerim kayboldu aşkım dkkclcjdjdjdj hastayım bi de hala iyileşemedimayyy hadi bakalim guzel hayirli haberler insallahyarin senden haber bekliyoruz oyleyse heyecanla
cinsiyet ne hissediyorsun son karar
Benim bulduğum isimlere kocam deliriyor yazık etme çocuğa diyeAy vallahi üstümüzden yük kalkacak test sonucu da temiz gelince zaten
Kız ismi hiç düşünmedim kocacağım karar vercek ona sjdhkdjs
Sizde var mı isim fikri
Ya neden böyle duygulandım ya Allahım mucizelerin için bin şükürGecen sali doktora giderken cekmistim, simdi daha da buyudu sanki ajdjdjdjd
Eki Görüntüle 3583825
Anasin sen ana asla çirkin olamazsınYaaaasen bir de yuzumu gor mars in yüzeyi gibi oldu ajdjdjdjdjf
Teoman ve Ata harikaaaaa en sevdiğim erkek isimlerindenBenim bulduğum isimlere kocam deliriyor yazık etme çocuğa diyeerkek olursa Noyan Teoman ya da Ata kız olursa Neptün Nice Pelin kafalar çorba
![]()
Çiçeğimmm tabikide güzel şeyler duyacaksın heyecanla gelip anlatacaksın bizecanlarımmm yarın sabah kontrolüm var 2.5 hafta aradan sonraa lütfen dua edin bana güzel şeyler duyayım belki cinsiyet de tahmin eder doktorum![]()
inşallah çileğim heyecandan uyuyamicam bu geceÇiçeğimmm tabikide güzel şeyler duyacaksın heyecanla gelip anlatacaksın bize![]()
Ama ne guzel denk gelmis bence o kisiye kizma ajsjdjdj hissetti diyelim ajdjdjEvet insanı denerken üzüyor. İkinci soran kişide ben aslında hamileymişim ama bilmiyordum ve birkaç gün sonra test yapacaktım. Eve geldim erken olduğunu bile bile test yaptım negatif çıktı çok hüzünlendim ağladım o gece. Ama iki gün sonra pozitiftiO duygusallık da ağlatmış biraz.
Almaaaa pestisit oranı yüksekmiş. Çilek düşünmekten dilim şişti ama asla yemediminşallah çileğim heyecandan uyuyamicam bu gecekız senin adını görünce de canım çilek çekiyo yarın çıkmışken alalım
![]()
Yaaa yerim seni ben de oyleyim surekli aglama moduYa neden böyle duygulandım ya Allahım mucizelerin için bin şükür
Gerçekten ben aşırı duygusal oldum gözyaşım pıt pıt aktı
Eşin seviyor mu karnışını![]()
Ay bin yaşa kızAnasin sen ana asla çirkin olamazsın![]()