2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah hepimizin gebeliklerini sağlıkla tamamına erdirsin bir çoğumuzun kötü tecrübeleri var ama yeni başlangıçlar yeni umutlar diyelim

Çok teşekkür ederim. Canım ne güzel söylemişsin. moral oldu sabah sabah. Olumlu düşünmek lazım artık.
Belirtileriniz başladı mı. Bende yorgunluk harici hiç birşey yok:)

Bende şimdi geldim hastaneden karından bakıldı kese görüldü cok şükür 10 gün sonra kalp atışı için randevu verdi inşallah hep beraber duyarız zaman nasıl gecicek bilmiyorum
Tüp bebek olduğu için şöyle söyleyeyim tam adet günümde test verdim 188 2 gün sonra 674 yine 2 sonra 2027 daha yaptırmadım ikinci testten sonra istemediler ama ben yaptırmak istedim şu an hastanedeyim sıra bekliyorum İnşâAllah görebiliriz keseyi ya da keseleri❤️:)

Bende şimdi geldim hastaneden karından bakıldı kese görüldü cok şükür 10 gün sonra kalp atışı için randevu verdi inşallah hep beraber duyarız zaman nasıl gecicek bilmiyorum
Çok şükür bir bir güzel haberler alalim Insallah:) darısı kalp atislarina olsun

Oh çok şükür canım darısı başıma ben hâlâ doktoru bekliyorum izinden gelmiş baya yoğun öğlenden sonrayı bulur beklemeniz diyorlar:110::işsiz:

Keseyi gören arkadaşlarım en son beta hcg degeriniz kac gun once kacti ? Keseniz gebelik haftasiyla uyumlumu?

Çok sevindim canım benim darısı kap. atışına inşallah. Ben de bugün saat üçe randevu aldım doktordan kan testini tekrarlar belki kese göremem büyük ihtimal ama bakalım çok stresliyim sağ kasığımda ağrım var bugün göğüslerim çok acıyo bi de herşeye ağlayasım geliyo benim ya :KK61:

Çok sevindim canım benim darısı kap. atışına inşallah. Ben de bugün saat üçe randevu aldım doktordan kan testini tekrarlar belki kese göremem büyük ihtimal ama bakalım çok stresliyim sağ kasığımda ağrım var bugün göğüslerim çok acıyo bi de herşeye ağlayasım geliyo benim ya :KK61:
Stres yok umutsuz olmak yok inşallah sende tez vakkite görüceksin

Keseyi gören arkadaşlarım en son beta hcg degeriniz kac gun once kacti ? Keseniz gebelik haftasiyla uyumlumu?
Benim şöyle söyliyim ben adetten önce öğrendim adetten bir gün sonraki değerim 2167ydi cuma günü bugün karından keseyi gördük haftasıyla uyumalıymış

X