- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
Yok 1 yılın dolmasını bekliyordum. Önce eşimin semen analizine girmesi lazım onlar için. Sonra bana bakacaklar.Canım sakın takma kafana Film felan çektirdinmi ? Ben filmden sonra hemen kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok 1 yılın dolmasını bekliyordum. Önce eşimin semen analizine girmesi lazım onlar için. Sonra bana bakacaklar.Canım sakın takma kafana Film felan çektirdinmi ? Ben filmden sonra hemen kaldım
Benimde 5+4 canim:) güzel haberlerini bekliyorzKızlar günaydın benimde dr randevum var bugün bakalım görebilecekmiyiz 5+4 deyiz
Benim oğlumla arasında 10 yaş olacak
Baya geç kaldık
Allah hepimizin gebeliklerini sağlıkla tamamına erdirsin bir çoğumuzun kötü tecrübeleri var ama yeni başlangıçlar yeni umutlar diyelim
Tüp bebek olduğu için şöyle söyleyeyim tam adet günümde test verdim 188 2 gün sonra 674 yine 2 sonra 2027 daha yaptırmadım ikinci testten sonra istemediler ama ben yaptırmak istedim şu an hastanedeyim sıra bekliyorum İnşâAllah görebiliriz keseyi ya da keseleri:)
Çok şükür bir bir güzel haberler alalim Insallah:) darısı kalp atislarina olsunBende şimdi geldim hastaneden karından bakıldı kese görüldü cok şükür 10 gün sonra kalp atışı için randevu verdi inşallah hep beraber duyarız zaman nasıl gecicek bilmiyorum
Oh çok şükür canım darısı başıma ben hâlâ doktoru bekliyorum izinden gelmiş baya yoğun öğlenden sonrayı bulur beklemeniz diyorlarBende şimdi geldim hastaneden karından bakıldı kese görüldü cok şükür 10 gün sonra kalp atışı için randevu verdi inşallah hep beraber duyarız zaman nasıl gecicek bilmiyorum
Cnm sabah ilk idrarla denesen hemen umutsuzluga kapilmaNegatif. Emindim... bu kez farklıydı. Neyse 1 sene dolmuş oldu. Artık tedavisiz hamile kalamayacağımı öğrenmiş oldum böylelikle.
2 gün önce 2178 di beta hcg bugun doktor uyumlu olduğunu söylediKeseyi gören arkadaşlarım en son beta hcg degeriniz kac gun once kacti ? Keseniz gebelik haftasiyla uyumlumu?
Hadi gözün aydın canimmmBende şimdi geldim hastaneden karından bakıldı kese görüldü cok şükür 10 gün sonra kalp atışı için randevu verdi inşallah hep beraber duyarız zaman nasıl gecicek bilmiyorum
Canım senin de gözün aydın ne güzel haberler veriyosunz hadi bakalim sırada kalp atışı varŞimdi ben de doktordan geldim 9 mm keseyi gördük bebek yerleşmiş çok şükür haftaya tekrar çağırdı birde kan tahlillerimi istedi :) Hepimizin gözü aydın :))
Çok sevindim canım benim darısı kap. atışına inşallah. Ben de bugün saat üçe randevu aldım doktordan kan testini tekrarlar belki kese göremem büyük ihtimal ama bakalım çok stresliyim sağ kasığımda ağrım var bugün göğüslerim çok acıyo bi de herşeye ağlayasım geliyo benim yaBende şimdi geldim hastaneden karından bakıldı kese görüldü cok şükür 10 gün sonra kalp atışı için randevu verdi inşallah hep beraber duyarız zaman nasıl gecicek bilmiyorum
Beklenen özelde beklemek güzeldir diyoruz ve sendende hayırlı haberler bekliyoruz canımOh çok şükür canım darısı başıma ben hâlâ doktoru bekliyorum izinden gelmiş baya yoğun öğlenden sonrayı bulur beklemeniz diyorlar
Cok sukur canim2 gün önce 2178 di beta hcg bugun doktor uyumlu olduğunu söyledi
Stres yok umutsuz olmak yok inşallah sende tez vakkite görüceksinÇok sevindim canım benim darısı kap. atışına inşallah. Ben de bugün saat üçe randevu aldım doktordan kan testini tekrarlar belki kese göremem büyük ihtimal ama bakalım çok stresliyim sağ kasığımda ağrım var bugün göğüslerim çok acıyo bi de herşeye ağlayasım geliyo benim ya
Ayy inşallah o günleride kucagımıza almayısa nasip etsin Allah :)Canım senin de gözün aydın ne güzel haberler veriyosunz hadi bakalim sırada kalp atışı var
Inşallah canımmm insallahAyy inşallah o günleride kucagımıza almayısa nasip etsin Allah :)
Benim şöyle söyliyim ben adetten önce öğrendim adetten bir gün sonraki değerim 2167ydi cuma günü bugün karından keseyi gördük haftasıyla uyumalıymışKeseyi gören arkadaşlarım en son beta hcg degeriniz kac gun once kacti ? Keseniz gebelik haftasiyla uyumlumu?