- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 38
Kızlar omega 3 olarak ne kullanıyorsuz
Çok faydalıymis kullanmak istiyorum
Anladım canım beyin gelişimi için omega 3faydali diyorlar ya ondan sordum.Cnm bende osteozinc kullanıyordum çinko d vitamini magnezyum ve kalsiyum vardı içinde doktor kullanma dedi bana. Bebeğin Beyin gelişimi için şuan kullanma 3 ay dolduktan sonra kullanırsın dedi. Vitamin kullanma dedi Yani.
Hoşgeldin cnm Oh çok şükür sen rahatladın artık :) hadi gözün aydın :) kasıtlı mı geç gittin doktora??? Keseyi kalbi görürüm mü dedin???Arkadaşlar merhabaaaaa! Ben de Ocak annesiyim, bugün öğrendim! :)
7 Ocak tahmini doğum dedi doktorum, 6 haftalık. Keseyi gördük, kalp atışını duyduk:) Ne güzel bi duygu, tarifi yokkkk :)
2 hafta sonra tekrar çağırdı, 8 haftalıkken bi daha bakacak. Umarım hepimizin sağlıkla devam eder gebelikleriiiii
Anladım canım beyin gelişimi için omega 3faydali diyorlar ya ondan sordum.
Sen şimdi folik asit koraspirin ve clexane kullanıyorsun demi.
Ben bunları kullaniyikul
Canım prednol u neden kullaniyorsun?hafta gideceğim bende doktora çok heyecanliyim inşallah keseyi görürüzBen ecopirin 150 mg, folbiol, clexane, prednol 4 mg kullanıyorum.
kızlar bana dr 12. haftaya kadar ilişki yasak dedi
saç boyamada
hadi ilişki önemli değilde ama bu boya işi nasıl olacak bilmem benim saçımda beyazlar çok yaaa
Canım prednol u neden kullaniyorsun?hafta gideceğim bende doktora çok heyecanliyim inşallah keseyi görürüz
Çok sevindim gözün aydın :)Merhabalar, bugün bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür. :)) 6+1'deyim.
Cnm senin adina cok sevindim gecenlerde bna hamile oldugumu soyleyende sendin beta hcg 443.1 simdi ise bin keseyi gorduk cok tesekkur ederim kan degerin ne durumdaArkadaşlar merhabaaaaa! Ben de Ocak annesiyim, bugün öğrendim! :)
7 Ocak tahmini doğum dedi doktorum, 6 haftalık. Keseyi gördük, kalp atışını duyduk:) Ne güzel bi duygu, tarifi yokkkk :)
2 hafta sonra tekrar çağırdı, 8 haftalıkken bi daha bakacak. Umarım hepimizin sağlıkla devam eder gebelikleriiiii
allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin bn daha duyamadim keseyi gordum ama kan durumun ne durumdaÇok sevindim gözün aydın :)
Çok teşekkür ederimmmm. :)))Çok sevindim gözün aydın :)
Canim sabah ta yazdim.senin degerin 1000 degil daha yüksek böyle dusunme birde diger okuyan arkadaslar strese girecek onun 1000 de gozuktu benim 1500 de niye gozukmedi diye senin degerinin net sayisini yazmamislar ben laborantim ve bizim cihazimizda bin uzerini okumak icin dilusyon ister tekrar çalışır seninkini tekrar calismamislar zaten 4 gunde 400 den 1000 gelmeside normal degilCnm senin adina cok sevindim gecenlerde bna hamile oldugumu soyleyende sendin beta hcg 443.1 simdi ise bin keseyi gorduk cok tesekkur ederim kan degerin ne durumda
Ohh valla cok tesekkur ederim ama sonucta su sekil yaziyo >1000Canim sabah ta yazdim.senin degerin 1000 degil daha yüksek böyle dusunme birde diger okuyan arkadaslar strese girecek onun 1000 de gozuktu benim 1500 de niye gozukmedi diye senin degerinin net sayisini yazmamislar ben laborantim ve bizim cihazimizda bin uzerini okumak icin dilusyon ister tekrar çalışır seninkini tekrar calismamislar zaten 4 gunde 400 den 1000 gelmeside normal degil
Ayy hadi gozun aydin..darisi basimizaMerhabalar, bugün bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür. :)) 6+1'deyim.
Geçmiş olsun canım insallah yavruna birşey olmayacak.iyi düşünelim iyi olsun .Cnm benim evvelden bi hastalığım var bağışıklıkla ilgili bunun da düşüklere neden olabileceği düşünülüyor. Ve bağışıklılığı bastırması için prednol kullanıyorum. Hani vücut savunmaya geçip gebeliği yabancı bi madde olarak görüp öldürmeye geçmesin. Özetle vücudun bağışıklılığını devre dışı bırakıyor.
Tamam işte büyüktür 1000 diyot seninki en az 1600-2000 gibi bir degerdir kese gorulduyse bir onceki sonucuna gorede oyle olamli 10 mayismiydi 12 mayismiydi 400 çıkanOhh valla cok tesekkur ederim ama sonucta su sekil yaziyo >1000
10 mayis 443.1 cikmisti simdi teste >1000 yaziyor resmini atabilirimTamam işte büyüktür 1000 diyot seninki en az 1600-2000 gibi bir degerdir kese gorulduyse bir onceki sonucuna gorede oyle olamli 10 mayismiydi 12 mayismiydi 400 çıkan
Hoşgeldin cnm Oh çok şükür sen rahatladın artık :) hadi gözün aydın :) kasıtlı mı geç gittin doktora??? Keseyi kalbi görürüm mü dedin???
Cnm senin adina cok sevindim gecenlerde bna hamile oldugumu soyleyende sendin beta hcg 443.1 simdi ise bin keseyi gorduk cok tesekkur ederim kan degerin ne durumda