2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de kan değerlerim güzel. Ama zayıfım 3. Ayda mi veriliyor. Sadece folik asit kullanıyorum. 176 boyum. 52 kıloyum.

Teşekkür ederim neden o kadar uzun bekletiyor ki?
genelde tüm hastalarına bunu uyguluyormus daha net duymak ıcın ve ısı yayımı olmasın dıye baslarda ya prensiplı bır dr. garantıcı bır de bazen 6,7de gıdıp kalbı duyamayan yokyere aldıranlar var bunları engellemek ıcın boyle bor tutum uyguluyor sanırım dr.um.rısklı gebelıklere bakıyormus onceden arastırma hastanesındeyken.. cok da ıyı bır dr o acıdan guvenımız var 3hafta sonra kalp atısı ıcın beklıyorum dedıgınde eşim de sasırdı yuzunden anladm ama ogun tamam dedm sorgulamadm ben de sımdı de esım dr.a guvenelım herseyını daha net goruruz dıyor. dr.u baya sevdı de degıstırmek ıstemıyor O da mecbur beklıcem

Benim de kan değerlerim güzel. Ama zayıfım 3. Ayda mi veriliyor. Sadece folik asit kullanıyorum. 176 boyum. 52 kıloyum.
evet saglıkocagına da kayıtyaptrdıgımda henuz baslanmadıgını onlar da soyledı hatta damla vıtamın ve demır hapı verdıler sanırım bunlar da 3.ya da 4.aydan sonra baslanıyor daha kan hapları vs olucak sanırım bısonrakı gıdişte sorucam ben de detaylı dr.uma

Mantıklı canım, hayırlısı olsun. Öyle olması daha iyi

Mantıklı canım, hayırlısı olsun. Öyle olması daha iyi
ben de duymayı cok ısterdım canm sızın gb ama gecıcek.ınsallah bugunler enazından mıde bulantım oldu bugün afedersın ıstıfra oldu ılkkez ve genelde kalp atımı baslayınca olur dıyorlar. ptesı görmustuk bebısımızı kaldı 15gun tam 3hafta yapmıcaz tabı bıkac gun oncesıne alıcam:)

canım parası verilse bile sonradan tutmak zorundayız. Ömür boyu süren bi hastalık varsa ücreti verilir ve tutulmaz, ama hamilelikte geçerli deil

evet canım. Aynen öyle, tutmak zorundayız

kızlar bana dr 12. haftaya kadar ilişki yasak dedi
saç boyamada

hadi ilişki önemli değilde ama bu boya işi nasıl olacak bilmem benim saçımda beyazlar çok yaaa
canım ben ilk gebelikte kına yaktım, içine mor soğan kekik çay ceviz felan koydum, Harika bi renk çıktı ortaya

dünkü hoca yıllardır yanlıs bılınenı duzelteyım dıye acıkladı ona nazarn konstum kuzum ben de oyle bılıyordum yoksa asıl mealını okudu bılerek bır kelımesı degıstırılmıs otuc terkedılmesın dye aslında o fıtreyle halloluyormus. cnku arapcasnı soyleyerek acıkladı ve hakverdm bn de yanı

Ya bende bulantudan com kizlar istahim acildi resmen niyeki yaa yavriiim rahat dur annene yemek yedirme fazla emi

keske bendede istahim azalsa kilo almasam
6.haftadan sonra azalır canım muhtemelen genelde oyle oluyor dıyorlardı oldu da istersen azalsın tabı ama beslenmen de onemlı:) ama ınsallah kusman olmaz bnm bıkez oldu sabah bidaha ıstahım acıldı guzel beslenebıldım benımkı aclık bulantısı oldu şükür :) yarın nlcak bakalm

bnm.oglandada kusmamistim ama istahim kesildi ilk 3 ay 6 kilo vermistim

Eşime söyledim Dr böyle dedi diye bitkisel olabilirmi dedim Dr boya yok demiş sen bitkisel demene ragmer boya ile yavrunu üzme dedi sanırım saç bantları ile idare edeceğim

Hatta doktor aşırı abartiyolar dedi bu tarz konularda,sonra da bakımsız aynaya baktığında mutsuz bir hamilelik süreci geçiriyorlar dedi,sakınan göze çöp batar,sağlıklı beslen ilaç içeren kimyasal içeren kremler ilaçlar kullanma,mutlu ol,bebeğin tek ihtiyacı huzur ve mutluluk dedi.vben Banu çiftçiyi de takip ediyorum çok mükemmel bir hekim, onun da söylemleri bu yönde ,uygulaması var indirip takip edebilirsiniz. Benim arkadaslrimda organıik boyalarla saç boyattilar,sağlıklı çocukları var, aslında çok kurcalamamak lazım.bende doktor demese çok tedirgin olurdum.medivenalti ürünlerden uzak durun tabi

Merhaba kızlar bende dün kan verdim adetime 3 gün vardı 19.9 çıktı 19.5aylik bir oğlum var bu ay korunmayı bırakalım dedik bakalım ne olacak Rabbim her isteyene versin insallah
Mrb az once bende hcg ile ilgili konu acmistim bnmde iki gün kala 16.16 cikti cok dusuk geldi bana ama ebe ve dr normal dediler size bisey dediler mi

kızlar merhaba Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım inşallah. iştahsızlık ve uykusuzluk hat safhada haftada 1-1,5 kilo veriyorum, kokulara tahammül edemiyorum. doktor bişey olmaz dedi. geceleri sancım oluyor haliyle uyuyamıyorum. endometriyozis kistlerim var sivilce sorunum oldu saçlarım dökülüyor, ağız yarası var diş siyahlaması var ( (hergün fırçalarım dişlerimi)var oğlu var rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip eylesin burdaki herkesin evladına sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…