2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aaaaa eveet hatırladım :) Çok çok sevindim her şeyin iyi gittiğine :)
Benim geçen hafta günü 2383' e çıkmıştı, doktorum bugüne ilk randevuyu vermişti. Kese+kalp atışı olunca artık kanda beta hcg' ye bakmıyor doktorlar. Artık seninkine de bakmaz keseyi gördüğü için.
Valla ben keseyi gordum ama kan degeri 1000 yaziyo sanmistim sagolsunlar bilen arkadaslar aydinlatti >1000 su sekilde yaziyor yani 1000 buyukmus deger

10 mayis 443.1 cikmisti simdi teste >1000 yaziyor resmini atabilirim
Yok gerek yok canim tamamdir o zaman 3000 gibi bir değerdir zaten kesede görülmüş icin rahat olsun kafana bisey takılırsa sorarsin bize benim gecen hafta carsamba beta 2300 cikti gittim karindan belli belirsiz gözüktü vajinal bakti minicikti ölçü bile almadi supheli bir yapi dedi yani kesin kese diyemeyiz dedi iki gun sinra çağırdı gidemedim 5 gun sonrasına gittim kesem 14 mm olmuştu o gun ölçü aldi hayirlisi ile bir dogursak bebeleri icimiz rahat edecek

Yok gerek yok canim tamamdir o zaman 3000 gibi bir değerdir zaten kesede görülmüş icin rahat olsun kafana bisey takılırsa sorarsin bize benim gecen hafta carsamba beta 2300 cikti gittim karindan belli belirsiz gözüktü vajinal bakti minicikti ölçü bile almadi supheli bir yapi dedi yani kesin kese diyemeyiz dedi iki gun sinra çağırdı gidemedim 5 gun sonrasına gittim kesem 14 mm olmuştu o gun ölçü aldi hayirlisi ile bir dogursak bebeleri icimiz rahat edecek
Aynen oyle bnimki 4mm di suan o kadar rahatladim ki anlatamam

Kızlar ilk ve ikinci hamileliğiniz arasında fark var mı ben ilkinde 8. Haftadan sonra bulantı yaşamıştım 2. Hamileliğim 5+3 ve acayip bulantı çekiyorum

Benim doktorum innova marka bir boya söyledi,boyatabilirsin dedi , doğal organik boyalarla, gerçi kimyasal oldu ama hamile olsam boyatirim yani,market boyaları amonyakli onlardan uzak durmak lazim
Eşime söyledim Dr böyle dedi diye bitkisel olabilirmi dedim Dr boya yok demiş sen bitkisel demene ragmer boya ile yavrunu üzme dedi sanırım saç bantları ile idare edeceğim

Valla ben keseyi gordum ama kan degeri 1000 yaziyo sanmistim sagolsunlar bilen arkadaslar aydinlatti >1000 su sekilde yaziyor yani 1000 buyukmus deger

1000 olması mümkün değil, kesenin görülebilmesi için en az 1500 olması lazım. Senin artık ohoo kaçlara çıkmıştır. Rakamlara takılma çünkü artık bi önemi yok. Bebeğinin kesesi görülmüş, bir daha kan vermezsin.

1000 olması mümkün değil, kesenin görülebilmesi için en az 1500 olması lazım. Senin artık ohoo kaçlara çıkmıştır. Rakamlara takılma çünkü artık bi önemi yok. Bebeğinin kesesi görülmüş, bir daha kan vermezsin.
Evet arkadaşlar sagolsunlar yardimci oldular valla nasil rahatladim amlatamam

Canım bu yazin beni de cok rahatlattı

Hayır canım, kasıtlı gitmedim. Gebeliğimi kanda çok çok yeniyken öğrendim. İlk değerim 41' di. Doktorumu aradım hemen, "bebek çok küçük, kandaki değerin artışını ara ara kan tahlilini tekrarlayarak takip edelim, sonra da seni çağıralım" dedi. En son kan tahlilim 2383' e çıkınca, 1 hafta sonrasına randevu verdi. Bugün gittik, ilk kez gördük :) Seninki ne kadarlık?
Benim ki 4+5 günlük cnm. Bizimki de yeni daha. Tekrardan hayırlı olsun. İnş kucağına sağsalim alırsın, alırız hepimiz :) ben 10 gün sonra gidicem kalp atışı için. Bizde erken öğrendik :)

Ayy kizlar bn cok zayif oldygum icin ilac kullaniyorum doktor vitamin verdi 1.66 ya 47 kiloyum sizin gibi olsam keske
ilacı sen mı talep ettin ben de zayıfım baya oyxden epey kılo almak ıstyorum.hamılelıkte tabı bolgesel degıl:) ama benm dr.um vitamın ılacı vermedi.vitamınlere 3.ayda baslanıyormus kan degerlerım vitaminler vs cokguzel gerek yok dedı

X