Canım ben ilk defa kullanıyorum az önce iğneyi göbeğimden yaptım ama kanadı normal mi damara mı denk geldi yanlış mı yaptım korkuyorum
Ben o zamanda kurtaj olduğum zamanlarda da sormuştum ısrarla var mı yapacağım bişiy diye yok demişti 1 haftalık antibiyotik o kadar, dun gittim başka doktor kurtaj olduğum doktordan randevu alamadım daha hiç ilgilenmedi duzgun niyetim keseyi görmek falan değildi aklımda 2-3 soru vardı sorup çıkmak istedim o hemen vajinalden kese görme taraftarıydı cevaplamadı bile sorularımı bende vajinal muayene olmak istemedim çıktım direkBen bebe asprini kullanıyorum canım. Kayıptan sonra başladım hiç bırakmadım.
Bizde 2 ay korunduk tam 3. Ayımız bu ay hamile olduğumu öğrendimCanım o zaman doktoruna danışmadan bir ilaca başlama benimde kaybım 7 haftalıktı ve sebepsiz di 3 ay korunduktan sonra tekrar hamile kaldım.
Sen herhangi bi ilaç vs kullanıyor musun pekiCanım o zaman doktoruna danışmadan bir ilaca başlama benimde kaybım 7 haftalıktı ve sebepsiz di 3 ay korunduktan sonra tekrar hamile kaldım.
Eğer doktorun içine sinmediyse mutlaka değiştir gebelikte doktor gebe ilişkiside çok önemli bak ne güzel rabbim sana tekrar bi melek yollamış şimdi tüm olumsuz düşünceleri bir kenara bırak iyi düşünelim iyi olsun arkadaşımBizde 2 ay korunduk tam 3. Ayımız bu ay hamile olduğumu öğrendim
Ben o zamanda kurtaj olduğum zamanlarda da sormuştum ısrarla var mı yapacağım bişiy diye yok demişti 1 haftalık antibiyotik o kadar, dun gittim başka doktor kurtaj olduğum doktordan randevu alamadım daha hiç ilgilenmedi duzgun niyetim keseyi görmek falan değildi aklımda 2-3 soru vardı sorup çıkmak istedim o hemen vajinalden kese görme taraftarıydı cevaplamadı bile sorularımı bende vajinal muayene olmak istemedim çıktım direk
Koldan yaptığında bir damla kanama oluyor mu hiç seninde .hım korkma bısı olmaz ben koldan yaptım
Canım benim doktorumda demedi bişe ben sordum kese doğru yerde mi kaç mm hepsini sordum ben de özele gidiyorum ama unutmayalım her kadın bizim gibi meraklı araştırmacı değil doktorda kafaları karışmasın diye anlatmıyor. Doktorum baktı ben bilinçliyim başladı bak bu sol yumurtalığın bu sağ bu meshanen bu rahim duvarın kese tam burda vs. Yoksa o ölçü ölçü bişelere baktı ses çıkarmadı hepsi yolunda diye. Ben sorunca anlatmaya başladı. Tedirgin olacak bişe yok bir dahakine doktoruna soracağın soruları yaz :)Kızlar ben evde hergün idrar testi yapıyordum bi önceki testten koyu çıkarsa rahatlıyordum dün okuldan geldim 1 litreye yakın su içtim 1 saat sonra tekrar gebelik testi yapayım dedim. Ama bi öncekinden açık çıktı biraz tedirgin oldum (2 tane kimyasal gebeliğim var benim buarada) adetin 25. Günü salı 31 çıktı. 26. Günü Çarşamba 84 çıktı 28.cuma Günü 241 çıktı.30. Günü pazar 600 çıktı. sonra dayanamadım 3.30 gibi dün Yani Dr gittim varsa kese vajinadan görülebilir dedim 4+4 tü dün. Dr vajinadan bakmak istemedi karından bastırarak baktı kese oluşmaya başlamış dedi. Fotosunu da çekti verdi ama kesenin boyutunu demedi bana. Bende o heyecanla unuttumkullanacağım ilaçları söyledi. Ağır kaldırma vs dedi. Sonra paket yapıp gönderdi bizi. Özel ücret ödeyerek gittiğimiz doktor. Ya kafamda soru işaretleri oluştu neden kesenin boyutunu demedi bize??? Bir daha beta testi yapayım mı ??? Buarada göğüslerimde ağrı sızı var mide bulantımda çok hafif var. Tedirginim ama???? Ne yapsam kızlarrrr ????
Hayır canın kullanmıyorum doktora üzerine basa basa sordum birkaçdefa o da herhangi bir ilaç kullanmama gerek olmadığını kendimi sakınmaktan başka bişi yapmamamı söyledi. Diğer gebeliklerden farklı olarak her hafta kontrole çağrılıyorum sıkı takip ama ben razıyım gerekirse 3 günde birde giderim :) Kan testlerim yapıldı sadece folik aside devam ediyorumSen herhangi bi ilaç vs kullanıyor musun peki
Canım belki kalp atışı için çağırmıştır. Benim de salı günü 4+4 te gittim doktora 29unda kalp atışı için gidecem inşallahÖyle mi cnm ??? 25 mayısta tekrar gel dedi. Evham yaptım ya. Ondan demiştir değil mi ????
Senin 7 hafta olmuş hayırlısıyla kalp atışları da yakındır, benim daha 4+1 bugünHayır canın kullanmıyorum doktora üzerine basa basa sordum birkaçdefa o da herhangi bir ilaç kullanmama gerek olmadığını kendimi sakınmaktan başka bişi yapmamamı söyledi. Diğer gebeliklerden farklı olarak her hafta kontrole çağrılıyorum sıkı takip ama ben razıyım gerekirse 3 günde birde giderim :) Kan testlerim yapıldı sadece folik aside devam ediyorum
Ya Beylikdüzü'nde oturuyorum burada bize yakın bi tek özel medilife var oradan randevu bulmak da biraz zor oluyor hemen yarına bulamıyoruz bende oradan 13 hazirana hemde istediğim doktora aldım nasipse kalp atışını da dinleriz eşimle diye, ama içim rahat etmedi bir ay uzun bir sure devlet hastanesinden randevu aldım hemen boşluk varmış orada hiç ilgilenmediler bi daha gitmem zaten orayaEğer doktorun içine sinmediyse mutlaka değiştir gebelikte doktor gebe ilişkiside çok önemli bak ne güzel rabbim sana tekrar bi melek yollamış şimdi tüm olumsuz düşünceleri bir kenara bırak iyi düşünelim iyi olsun arkadaşım
İnşallah kucağımıza aldığımız zamanlrıda paylaşırız canım buradaSenin 7 hafta olmuş hayırlısıyla kalp atışları da yakındır, benim daha 4+1 bugün
Koldan yaptığında bir damla kanama oluyor mu hiç seninde .
Ya aslında bizi tanıyor 3 senedir gidiyoruz ne kadar hassas olduğumuzu bilir sandım kese burada deyince benim heyecan tavan yaptı ağladım zaten mutluluktan 4 senedir uğraşıyoruz bunun için kese oluşmaya başlamış bak dedi gösterdi bu mu dedim evet dedi. Üstünü düzelt gel konuşalım deyip çıktı. Hiç hesap kitap işine girişmedi. Ama ölçümü yaptı bana demedi. 25 Mayıs’a da gel dedi. Bakalım 25 mayısta ne diyecek zaten 4+4 tüm. Galiba çok küçüktü detaylı anlatmadı herhalde 25 mayısta gidersem anlatır artık kese boyu vs diye. Yazayım sorularımı ben bi dahaki görüşmeye. Teşekkürler cnmCanım benim doktorumda demedi bişe ben sordum kese doğru yerde mi kaç mm hepsini sordum ben de özele gidiyorum ama unutmayalım her kadın bizim gibi meraklı araştırmacı değil doktorda kafaları karışmasın diye anlatmıyor. Doktorum baktı ben bilinçliyim başladı bak bu sol yumurtalığın bu sağ bu meshanen bu rahim duvarın kese tam burda vs. Yoksa o ölçü ölçü bişelere baktı ses çıkarmadı hepsi yolunda diye. Ben sorunca anlatmaya başladı. Tedirgin olacak bişe yok bir dahakine doktoruna soracağın soruları yaz :)
Yaa ben korktum şimdi göbekten clexan vuruan arkadaşlarım sizlerde bir damla kanama oluyor mu ?yanlış mı yaptım acaba? Damara falan mı yaptımyok cnm kanama hıc olmadı
Yaa ben korktum şimdi göbekten clexan vuruan arkadaşlarım sizlerde bir damla kanama oluyor mu ?yanlış mı yaptım acaba? Damara falan mı yaptım
kilo vermeniz ne güzel ben tarihin en kilolu zamanında hamile kaldım bakalım nasıl geçecek gebelik
boy kilo kaç canımBende en şişman halimle kaldim valla nadil gecicek bakalim