2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa ben korktum şimdi göbekten clexan vuruan arkadaşlarım sizlerde bir damla kanama oluyor mu ?yanlış mı yaptım acaba? Damara falan mı yaptım
Korkma iğneyi yapıcağım yeri iki parmağın arasında sık sonra iğneyi dik bir şekilde hızlıca vur kanamış yüksek ihtimal morarırda iğneyi oynatmışsındır vururken ucu sağa sola eğim olmuştur ondan kanamıştır unutma dik ve tek hamlede yap iğneni birşey olmaz ilaç görevini yerine getirmiştir yarınki iğneni daha dikkatli yaparsın

Yaa ben korktum şimdi göbekten clexan vuruan arkadaşlarım sizlerde bir damla kanama oluyor mu ?yanlış mı yaptım acaba? Damara falan mı yaptım
Canım korkmana gerek yok ben bir aydır kullanıyorum arada bi kanama oluyor her gün yaptığımda kanama olmuyor yani bir şey olmaz ondan korkma canım artık vura vura bazen morardığı bile oldu göbeğimde bi sağdan bi soldan derken belki aynı yere gelmiştir o yüzden kanama olmuştur canım

Çok teşekkür ederim rahatladım biraz.ilk defa kendim yaptım alışacağım inşallah

Teşekkür ederim ilk olunca insan korkuyor zamanla alışıcam inşallah

mayista evde çift çizgi gördüm ve o gün tahlil.vetfim 97.66 15 i 16ya bağlayan gece verdim 144.99 ve bugün verdim 245.99 ve doktora gittim karnıma baktı sonra p.yesi gel dedi kan bakalm.die imom die omega vitamin ve 100lik progesteron verdi ge döllenme olabilir dedi hicam.artis ıyi degilmi dedim kafamı karıştırdı şimdi ben noluyorum yaaa

Canim oncelikle hayirli olsun yaklasik olarak seninle ayni durumu yasiyor gibiyim 10 mayista beta 443.1 16 mayista beta 1000 doktor kesemi gordu bir sikinti yok vucuttan vucuda degisir rahat ol bence degerlerin iyi bnde 1000 olunca dusuk gelmisti ama doktorun korkulacak bsy yok dedi 10 ghn snra tekrar gidecegim icini rahat olsun

Ayy kizlar bn cok zayif oldygum icin ilac kullaniyorum doktor vitamin verdi 1.66 ya 47 kiloyum sizin gibi olsam keske

Canım ben senin fotoyu tam anlamadım büyük görünüyor yazdım ama ben anlamıyorum pek. Biraz flu çıkmış. Şimdi sen 4 senedir uğraşıyorsun doktor daha hassasta olabilir sana karşı. Çünkü kesenin içi dolu mu kalp atışıyla öğreniyoruz. O zamana kadar çok heycanlandırmak istememiş olabilir. Ben seni çok iyi anlıyorum belirsizlikler kafa yorucu ama lütfen strese girme ve olumlu düşün bebek olumlu etkilensin

Doğru diyorsun cnm çok teşekkürler stres yapmamaya çalışıcam inş. Benim doktorun makinası çok kaliteli değil gibi :) ondan çok net çıkmamış. Yorumun ve desteğin için çok teşekkürler

Canım kanı verirken tam iki gün arayla ve aynı saatte verirsen daha net sonuç alırsın bu halde benim bile kafam karıştı

Artışın gayet güzel sen bugun sabah verdin dimi kani yani 144 ile 245 arasinda 48 saat yok 36 saat gibi bir sure var yanlis degilsem peki beklenen adet tarihin ne zamandi doktora cok erken gittigin icin kafan boylr karıştı birde deger 245 iken usg bakan doktorun kafayi anlamiyorum ben ne gormeyi planliyot ki hastayi strese sokuyor baska birsey degil daha erken bakmayalim haftaya gel deseydi sende su stres daha az olacakti birde testi tekrarlamak icin 48 saati goz onune alarak baktir bu sekildede kafa karisikligi oluyor

Canım çok küçüktür ondan hesaplanmıştır dert etme

Arkadaşlar merhabaaaaa! Ben de Ocak annesiyim, bugün öğrendim! :)
7 Ocak tahmini doğum dedi doktorum, 6 haftalık. Keseyi gördük, kalp atışını duyduk:) Ne güzel bi duygu, tarifi yokkkk :)
2 hafta sonra tekrar çağırdı, 8 haftalıkken bi daha bakacak. Umarım hepimizin sağlıkla devam eder gebelikleriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…