2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok acıkıyorum içim kazınıyor sık sık atıştırma ihtiyacı duyuyorum ancak sabah tartıldım kilo vermişim1,5 2 kilo gitmiş benden.
kilo vermeniz ne güzel ben tarihin en kilolu zamanında hamile kaldım bakalım nasıl geçecek gebelik

ben tutmak istedim ama midem boş kalınca mide bulantısı hissi başlıyor bundan dolayı tutamıyorum güzel haberlerini alalım inşallah

Amin inşallah :) bildiğim kadarıyla zaten hamilelerin tutması zorunlu değil. Sağlıklı olalım bebiş sağlıklı olsun da :)

BEN TUTMUYORUM CANIM YEDIGIM HALDE COK HALSIZIM YEMEZSEM NOLURUM BILMIYORUM

Off çok fena. Allah kolaylık versin.

Benimde tam aksine iştahım kapandı gitti. Hiçbirşey yiyesim yok. Mide bulantısı olur bozarım diye öğlene kadar niyet etmedim, bugünde öyle yaptım ama canım birşey istemiyor.

Allah eslerimizden razi olsun ama onlarin yaptigi ilede olmuyor ne zor bisey kizima hamileyken cok sorun yoktu zaten ikimizdik en fazla tozlanıyordu ama simdi kizim sagolsun evin her yerinde biseyler var
Canım seni anlıyorum ama ev bal dök yala olmayıversin ya. Ben çalışmıyorken ev cam gibiydi tertemiz. Tekrar çalışmaya başladığımda evi gözüm görmüyor artık. O kadar yorgun geliyorum ki bide hamileyken hiç gözümde değil. Eşim dün süpürmüş hiç yoktan iyidir dedim incelemedim bile. Ne kadar temizlenirse o kadar kirleniyor zaten :) sende çocuk olunca biraz zor olur. Çok zorlanırsan yarım günlüğüne çağır haftada bi iki gün birini

Ya kızlar yanlış anlamayın ama gebelikte oruc doğru bulmuyorum. 11 saat çalıştığım dönemde bile oruç tutardım ama bebeğin ihtiyacı var kahvaltıya magnezyuma potasyuma vitaminlere proteine. Günde sık ama dengeli beslenmek gerek. Mesela ben kendim için magnezyum içmem tadı o kadar kötü ki her içtiğimde saatlerce midem bulanık geziyorum ama bebek için mecbur her sabah içiyorum. Kendimizden çok bebeğimizi düşünüyoruz lütfen bebeğin gelişimi çok önemli sağlıklı beslenin. Kendinizi böyle aç bırakmayın

Yok zaten evimin hic bir zaman oyle bal dök yala olmuyot misafir geleceği zaman ancak biraz daha dikkat ederdim çalıştıgim için vaktim olmuyor ama en son yumurtlama haftasında yapmıştım temizlik dediginiz gibi olmadı yarim gun birilerini çağıracağım ilerleyen zamanlarda

Yok canım yanlış anlaşılacak bir durum yok. Yarın doktora gideceğim ona soracağım. İllaki magnezyum vitamin Vs verirse ve bu kadar açlık olumsuzluk getirir derse bende tutulmamasından yanayım. Belki benimki daha çok erken ondan halsizlik mide bulantısı Vs de hissetmiyorum belki o yüzden rahatım ama tabi bebeğin gelişimi için ne doğruysa onu yapmamız lazım.

Bende yapmıyorum artık salı lekelenme görene kadar o zamana kadar normal hayatıma devam etmiştim
şimdi yemek bulaşık ve çamasır yapıyorum sadece sağolsun eşim yardım ediyor :)
garip geliyor bana ama
Ay ne şanslısınız benim eşimde sağolsun artık kendi suyunu kendi alıp içmeye başladı bu bile benim gözümde eşim adına bi devrim kıymetini bilin

Benim doktorum oruc tutmayi uygun gormuyoruz hamilelikte dedi. Gerci tutmak istesem de yerimden kalkamam sanırım aksam işten eve gidince zaten oruçlu gibi nefes nefese bi halde oluyorum

Evet gebelikte oruc tehlikeliymis cunku ilk aylarda bebegin beyin ve organ gelisimi saglaniyormus susuz birakirsak bebegi besinsiz bazi zararlara yol.acabilirmis allahim esirgesin bnde tutmuyorum parasini vericez ihtiyaci olana insllah
evet biz de böyle karar aldık eşimle günlük 19tl bunun ücreti . illa kazaya bırakmamıza gerek yok dun bır hoca dınledım genelde meallerde yanlıs cevırmısler hep orucla bılgılı bır ayetı. tutmak ıstemedıgınde bısorundan dolayı fıtresnı verebılıyorsun ılla kazaya bırakmak gerekmıyormus. aklınızda bulunsun basıt bır rahatszlıkta dahı bu gecerlı

Ay ne şanslısınız benim eşimde sağolsun artık kendi suyunu kendi alıp içmeye başladı bu bile benim gözümde eşim adına bi devrim kıymetini bilin
bencede arkadaşlar kıymetini bilsinler :) benim eşim kendini yormayan rahatına düşkün biri ama bu hafta sonu boncuk boncuk ter dökerek evi süpürdü (bunun için söylendi ne hallere düştük filan ama neyse)
artık yapacak birşey yok onlarında canı taşıdığımız hele kayıplar varsa daha kıymetli bu kuzular şimdi onlar için

Yeni gelenler hoş gelmişşşş keseleri görenleree maşallah :) Kızlar sık idrara çıkma durumunuz var mı ben gece uykumdan uyanıyorum Birde ben de çok uyku hali var normal mi acaba?
canım ilk gebeliğin mi benim oğlumda ilk dört ay kafayı nereye koysam uyurdum orda eşim ne olur artık uyuma canım sıkılıyor derdi :))

bunu bilmiyordum bende öyle yapayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…