Canım karbonhidrat ve tuzdan uzak dur bence. Ben o kadar çok severim ki tuzu ben bile yok denecek kadar azalttım. Mesela az bişe yumurtaya döküyorum midem bulanmasın die. Fırından Ekmek yemiyorum , tahıllı çavdarlı ekmek yiyorum. Tuz ve karbonhidrat şişiriyor ve tansiyon düşüklüğü yapıyor. İleri dönemlerde mide de ekşime de yapıyormuş.Ben de 6+3 um. 5 arti 5 te keseyi gorduk. Dr 6 arti 4 te kalp atışını duyariz demişti. Bulantim yok simdilik ama biraz fazla yiyince mideme oturuyor hamur isi. Insaallah hepimizin sikintisiz tamamlanir gebeligi
Boşuna canını sıkmışsın herşey yolunda olacak inşallah :)INS ÖYLEDİR AKSAM COK KÖTU OLDUM AĞLA AĞLA MORALİM SIFIR OLDU ANLATIP PAYLAŞABILCEGIM KIMSE YOK KIMSEYE SOYLEMEDIM ANNEMLER UMREYE GITTI ONLAR YANIMDA YOK COK KOTU OLDUM SANIRIM HAMILELIK PSIKOLOJISINDEN :)
YA SIMDI BEN REGLIYE 8 GUN KALA KAN TESTI YAPTIRDIM GEBELIK YOKTU BETA OZMN 2 CIKTI MUHTEMELEN GEÇ DÖLLENME
Boşuna canını sıkmışsın herşey yolunda olacak inşallah :)
Merhaba arkadaşlar. Bende yeni katıldım aranıza. Bata 1 kala test yaptım çift çizgi çıkınca kan verdim. 150 çıktı değerim. Hesaplara göre nasipse bende Ocak 2019 annesi olacağım. :)
Teşekkür ederim. İlk hamilelik çok bilgisizim. Buradan tecrübelerden bilgi edinmek güzel olacak eminim :)MERHABA HOŞGELDIN HAYIRLI OLSUN :)
Teşekkür ederim. İlk hamilelik çok bilgisizim. Buradan tecrübelerden bilgi edinmek güzel olacak eminim :)
Karından mi bakıldı cnmhepinize tek tek teşekkür ederim inşallah bu sayfadan fire vermeden sağlıkla ocak ayını buluruz arkadaşlar çok mutluyum rabbime binlerce şükür.
@kartanesii8892 bebiş görmedik yolk kesesini gördük dr bu varsa sağlıklı bir gebeliğin var korkma dedi
kese 10,50 mm idi hayırlısı artık
Ben bi ise gidip geliyorum.zaten cok yoruluyorum..Kızlar birşey soracagim belki komik gelecek size ama siz evinizi süpürüp temizliyormusunuz ben birsey olacak diyr hic yapmadim kizimdada cok uzun sure hic temizlik yapmamıştım zor bulunca korkuyorum birsey olacak diye
Ben yapmıyorum canım Allah razı olsun eşimden. O da yapmam yoruluyorum derse haftada yarım günlüğüne bir yardımcı çağıracağım eve. Hiç riske atamam eskiler her işi yaparmış ama sapasağlamlarmış. Her şey doğalmış eskiden. Şimdi doğal bişe bulunmuyor bile.. bu arada çalışıyorum zaten akşam 8de evde oluyoruz. Eşim 6da evde oluyor yardımcı oluyor sagolsun.Kızlar birşey soracagim belki komik gelecek size ama siz evinizi süpürüp temizliyormusunuz ben birsey olacak diyr hic yapmadim kizimdada cok uzun sure hic temizlik yapmamıştım zor bulunca korkuyorum birsey olacak diye
Merhaba arkadaşlar. Bende yeni katıldım aranıza. Bata 1 kala test yaptım çift çizgi çıkınca kan verdim. 150 çıktı değerim. Hesaplara göre nasipse bende Ocak 2019 annesi olacağım. :)
hoşgeldin canım aramıza sağlıkla kucağımızda görürüz inşallah kuzuları
Kızlar birşey soracagim belki komik gelecek size ama siz evinizi süpürüp temizliyormusunuz ben birsey olacak diyr hic yapmadim kizimdada cok uzun sure hic temizlik yapmamıştım zor bulunca korkuyorum birsey olacak diye
CANIM YAP TABIKI AMA YAVAS YAVAS DIKKAT EDEREK DÜŞÜK RİSKİN VARSA KESINLIKLE YAPMA YOKSA YAVAS YAVAS SENI ZORLAMIYCAK SEYLERI YAPABILIRSNKızlar birşey soracagim belki komik gelecek size ama siz evinizi süpürüp temizliyormusunuz ben birsey olacak diyr hic yapmadim kizimdada cok uzun sure hic temizlik yapmamıştım zor bulunca korkuyorum birsey olacak diye
Saol canım cevabın için biraz rahatladım ne bilim insan korkuyor ilk olunca bide üç yıl bekledim bu bebiş içinBen de 5+4 günlükken gittim kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra demişti normal yani senin durumun
ben tutmak istedim ama midem boş kalınca mide bulantısı hissi başlıyor bundan dolayı tutamıyorum güzel haberlerini alalım inşallahHoşbuldum canım :) amin inşallah. Bu arada yarın sabaha randevu aldım. Salı kan vermiştim, sonucumu daha göstermedi. Cuma ya aradan 3 gün geçmiş olur diye aldım.
Kızlar oruç tutuyor musunuz? Yani sorulmaz ama merak ettim.
Ben esime iki kere supurttum evi ama erkek olunca ne kadar olsa da olmuyorben de aynıyım eşim yaptırmıyor agır ısler ben sadece gunluk basıt ısler yapıyorum bazen o da halim olursa evi supurmeyı agır işi eşim üstlendi ben yapmaya kalksam kızıyor:) dr.um da gunluk işlerini yapabılırsın agır ıs yasak dedı. Son iki gündür günlük işleri de yapamıyorum çok halsizleştimm gun gectıkce çok zor oluyor sureklıyatıyorumcycas
Bende simdilik o moddayim ise gidip geliyorum bugun nobetten çıktım bi denesemmi dedim kendimi yormadan ustten ustten supursemmi diyorum ama korkuyorum daBen bi ise gidip geliyorum.zaten cok yoruluyorum..evde annem ve esim yapiyor. Daha bardak.kaldirmisligim yok tabiri yerindeyse :)
Allah eslerimizden razi olsun ama onlarin yaptigi ilede olmuyor ne zor bisey kizima hamileyken cok sorun yoktu zaten ikimizdik en fazla tozlanıyordu ama simdi kizim sagolsun evin her yerinde biseyler varBen yapmıyorum canım Allah razı olsun eşimden. O da yapmam yoruluyorum derse haftada yarım günlüğüne bir yardımcı çağıracağım eve. Hiç riske atamam eskiler her işi yaparmış ama sapasağlamlarmış. Her şey doğalmış eskiden. Şimdi doğal bişe bulunmuyor bile.. bu arada çalışıyorum zaten akşam 8de evde oluyoruz. Eşim 6da evde oluyor yardımcı oluyor sagolsun.
BEN TUTMUYORUM CANIM YEDIGIM HALDE COK HALSIZIM YEMEZSEM NOLURUM BILMIYORUMHoşbuldum canım :) amin inşallah. Bu arada yarın sabaha randevu aldım. Salı kan vermiştim, sonucumu daha göstermedi. Cuma ya aradan 3 gün geçmiş olur diye aldım.
Kızlar oruç tutuyor musunuz? Yani sorulmaz ama merak ettim.