2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
iki idrar testi yaptım onunla gebeliğimi ilan ettim. daha kan testim bile yok ama hastane çıkışını nasıl bir model alsam diye ve hastanede dağıtmak için jel mumu nasıl yaparım diye düşünüyorum . hamile kafası tam olarak böyle bişey miydiii:anneadayı:

Pazartesi sen gör senden cesaretle bende salı görürüm Insallah kalp atışını bile gorebikirisin
kalp atışı için erken oluyor genelde oluşum asamasında oluyormus benım dr 3hafta sonra gelıceksın dedı bıraz da garantıcı kendısı. :) baslarda ısı yayımından dınletme taraftarı olmuyr cogu dr yanı kalp ıcın ben de cokheveslenmstm ama erkene de alıstırın kendınızı:KK54:

kızlar bugun 4+6 haftalık ama kese bugun vajınal dan görunmedi benımle beraber olup gidip keseyı gören oldumu acıl yardım eedın :KK43:

Bende aynen saklanarak yedim disarda.suyuda gizli gizli iciyorumm..aslinda tutmayan var Ama benimde senin gibi..agzimdan oyle cikti :) bahanesiz tutmayacagimada inanmazlar..
Bugun bi ark..geldi karnimi sevdi...sok oldum..aciktinmi dedi..hee yok daha degil dedim :KK48::KK48:

güzel bir tesadüf olmuş karnının okşanması :KK48::KK48:

kızlar bugun 4+6 haftalık ama kese bugun vajınal dan görunmedi benımle beraber olup gidip keseyı gören oldumu acıl yardım eedın :KK43:
canım aramızda bir gün var benim doğum 16 ocak bugün gideceğim dr merakla bekliyorum görünecekmi devamlı dua ediyorum. karından mı vajinal yoldan mı baktı en son hcg kaçtı canım.

kalp atışı için erken oluyor genelde oluşum asamasında oluyormus benım dr 3hafta sonra gelıceksın dedı bıraz da garantıcı kendısı. :) baslarda ısı yayımından dınletme taraftarı olmuyr cogu dr yanı kalp ıcın ben de cokheveslenmstm ama erkene de alıstırın kendınızı:KK54:
Arkadaşın doktoru vajinal bakıyormuş canım ondan oyle dedim vajinal bir hafta daha once gosteriyor ben kizimda 6+4 vajinal görmüştüm. Hayırlısı bakalım simdide salı gittigimde 6+4 olacagim dinlemek istemiyorum zaten dedigin gibi bebeği yoruyormus görsem yeter yada doktor görsün ben gormesemde olur :KK200:

ya ne bılım benı strese soktular 4 tane kayıp yaşadım bıdaha istemıyorum allahım yaşatmasın :KK43:
seni çok iyi anlıyorum bu kayıplar bende de var içim buruluyor
arkadaşım dua et inşallah birlikte fire vermeden bu süreci götüreceğiz

Arkadaşın doktoru vajinal bakıyormuş canım ondan oyle dedim vajinal bir hafta daha once gosteriyor ben kizimda 6+4 vajinal görmüştüm. Hayırlısı bakalım simdide salı gittigimde 6+4 olacagim dinlemek istemiyorum zaten dedigin gibi bebeği yoruyormus görsem yeter yada doktor görsün ben gormesemde olur :KK200:
aynen vajinalde ılk görünüyormuş ben vajınal taraftarı degılım daha once bununla ılglı kötu bı anım oldu oyuzden dr.uma da anlattmstm teklf etmedı hayrlısıyla kalp atıslarını da duyalmm saglıklı olsunlar da buhaftalarda cok cabuk gelısıyormus bebek:)

Günaydın
Dün 7 sene bekleyişten sonra hamile olduğumu öğrendim.bende allah nasib ederse ocak annesi olacağım.pıhtılaşma eğilimim olduğu için clexan iğne verdi demişsin .bende de pıhtılaşma meğili çıktı ama sadece corasprin kullanıyorum ve bu birtürlü içime sinmiyor.hayatımda birkez hamile kaldım onunda kalp atışları olmadı kürtaj oldum ve bu gebeliğimin sonuda öyle olsun istemiyorum.tüp bebek doktorum kesinlikle iğneye gerek yok diyor ama benim içim rahat değil.sizde hangi genlerde çıktı pıhtılaşma acaba
2 . Transferde pozitif sonucu aldım bende ve ilkinde bana da verilmemişti şimdi bende clexane kullanıyorum canım pozitif olmasına rağmen doktor devam edeceksin dedi bana da belki de bu iğne sayesinde olumlu oldu benimde bence hiç aksatma git doktora en az bi 10 gün bile kullansan çok fazla faydası olacaktır bence bekleme sonra herşey geç olabiliyor

canım aramızda bir gün var benim doğum 16 ocak bugün gideceğim dr merakla bekliyorum görünecekmi devamlı dua ediyorum. karından mı vajinal yoldan mı baktı en son hcg kaçtı canım.
Senin gorunucek..kalp atisi bile olabilir :)) baya yuksek cunku degerin..insallah iyi haberle gelirsin..mutlaka yaz..metroda olucam o saatlerde cektigi zaman girer bakarim:KK19:

Herkese merhaba :) öncelikle Rabbim buradaki her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)
Arkadaşlar benim uzun zamandır prolaktine bağlı adet düzensizliğim var. Son olarak Nisan ilk iki hafta da 2 tablet Dostinex kullandım. SAT:09/04 ve 14 Mayıs beta hcg değerim 43.. Yumurtlama tarihim düzensiz olduğundan değer düşüktür geç döllenmedir diye umut ediyorum.. Sizin yorumunuz ne olur :KK43:

Herkese merhaba :) öncelikle Rabbim buradaki her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)
Arkadaşlar benim uzun zamandır prolaktine bağlı adet düzensizliğim var. Son olarak Nisan ilk iki hafta da 2 tablet Dostinex kullandım. SAT:09/04 ve 14 Mayıs beta hcg değerim 43.. Yumurtlama tarihim düzensiz olduğundan değer düşüktür geç döllenmedir diye umut ediyorum.. Sizin yorumunuz ne olur :KK43:
canım burda hcgnin en az %60 ve üstü artması önemli iki gün aralığıyla düşük başlayınca hcg insan korkuyor ama hiç belli olmaz sen moralini yüksek tut inşallah sağlıkla artışların devam eder

X