- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
ben tam 5 haftalığım bu gün gidiyorum dr canım seninde gitsen artık görünür perşembeden bu yana artmıştır sağlıkla inşallah değerinkızlar bugun 5+2 yim kese yada yolk sac gören varmı benim gibi olupta bu tarihlerde 5+2 iken görünen bilgi verirmisiniz geçen hafta perşembe beta 650 di
amin canım inşşHayirli olsun artik darisi basima basimiza
Canım rahat olmaya çalış, herşey allahtan. Teslimiyetçi olursan daha rahat geçer inşKizlar hamileligim ilk oldugu icin cok korkuyorum yarin doktora gidecegim insallah bir sikinti cikmaz benim icin dua edin sag saglim kucagima alayim bu korkularimi nasil yenerim bilmiyorum
canım kalp atışı İçin beni taa 3 hafta sonraya çağırdı, daha çok erken seninki de sıkma canınıKızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldıhaftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
canım benim değer de 3 katladı, ama onla alakalı değilmiş ..Kizlar betam 1.148 kimisi diyo ki degerin yuksek ikizdir belki diyk sz ne dyosunuz ole bise olsa doktor soylerdi dmi bj arada 4+5 iz
O çok zor işte ya, benim de korkarak beklediğim dönem diyebilirim.. ben bol bol kraker yiyordum. İyice ilerleyince dramamine içmek zorunda kaldım birkaç haftaKızlar bulantı beni mahvediyor gece uykumdan uyandırdı resmen öğürüyorum ama bisey yok boğazım acidi kuru kuruyada varmı bi önerisi olan
ben de adete göre 5+3 felanım galiba, ama dün kese 4+5 idi, geç döllenme yani ama ona rağmen kese karından çok rahat göründü canım, bence senin de görünür artıkkızlar bugun 5+2 yim kese yada yolk sac gören varmı benim gibi olupta bu tarihlerde 5+2 iken görünen bilgi verirmisiniz geçen hafta perşembe beta 650 di
Ben pazartesi 5+3 te gittim gozuktu karindan hatta daha oncesinde 4+4 gibi gitmistim o zamanda cok minik bir yapi gozukuyordu ama emin olamayiz yalanci kesede olabilir diye pazartesi tekrar çağırmıştı ama yolk sac ile ilgili birsey söylemedi 10 gun sonra kalp atışı icin gel demistikızlar bugun 5+2 yim kese yada yolk sac gören varmı benim gibi olupta bu tarihlerde 5+2 iken görünen bilgi verirmisiniz geçen hafta perşembe beta 650 di
Sat 13 nisan benim... sen de buyuk ihtimal gorursun bugün güzel haberlerini bekliyoruz insallaah :)canım senin sat ne zamandı maşallah görmüşsünüz keseyi bende bu gün hayırlısı ile görürüm
inşallah sağlıkla devam ederiz
canım son adet tarihi ne zaman dı beta kaç yada bugun 5+2 misinsende benim gibi doktora gidip kese gözükmez diye korkuyorumKızlar 2 gün once karindn hic gorunmemis vajinal de gorunur gibi olmustu. Bu sefer karindan göründü çok şükür hala 1 cm bile degil tabi ki biiiir suru oneri verdi dr um 2 hafta sonra kalp atisi için cagirdi dua edin olur muuu :)
inaşşalah öğleden sonra çıkacak sonuç çok sağol canıminşallah katlanarak devam eder canım
pazatesi günü 5 haftalık demiştiKac haftalik falan soyledi mi
Son adet 13 nisan canım... 4+5 oluyor sanirim beta da en son ptesi günü olcurdugumde 2998 dicanım son adet tarihi ne zaman dı beta kaç yada bugun 5+2 misinsende benim gibi doktora gidip kese gözükmez diye korkuyorum
evet dün akşam birtane içitm sabah içmedim çok başım döndü çalışıyorum akşam tekrar içicem yada gerek kalmayacak öğleden sonra tahlil sonucu çıkacak bakalımProgesteron kullaniyomusun
Öneriler neler canım doktorunun? Hayırlı olsunnn darısı pıt pıt kalp atışına inşallah :)Kızlar 2 gün once karindn hic gorunmemis vajinal de gorunur gibi olmustu. Bu sefer karindan göründü çok şükür hala 1 cm bile degil tabi ki biiiir suru oneri verdi dr um 2 hafta sonra kalp atisi için cagirdi dua edin olur muuu :)
Sagol cnm bende karıştırırım artıkValla inanir misin bn ikisini de yiyorum cnm
geçen hafta perşembe 650 di bugun çarşamba sizce ultrasonda gözükmezmi?Canim daha gozukmez diye biliyorum bu degere biraz daha katlanmasi gerekiyor
Gorunur canim .ben en son olctugumde 209 du.. 6 gun sonra gordum keseyi...geçen hafta perşembe 650 di bugun çarşamba sizce ultrasonda gözükmezmi?
Öneriler neler canım doktorunun? Hayırlı olsunnn darısı pıt pıt kalp atışına inşallah :)
Vajinal fitil olarak al cnm baş donmesi yapar ağız yoluylaevet dün akşam birtane içitm sabah içmedim çok başım döndü çalışıyorum akşam tekrar içicem yada gerek kalmayacak öğleden sonra tahlil sonucu çıkacak bakalım
Bende aynı şekildeyım bol su iç cnmKızlar bulantı beni mahvediyor gece uykumdan uyandırdı resmen öğürüyorum ama bisey yok boğazım acidi kuru kuruyada varmı bi önerisi olan
Ben keseyi görmüştüm 5.75 mm di senin de kese boyutun önemli eğer vajinal bakarsa görebilir karından 13 15 mm olmadan yolk saç görünmüyormus hayirlisiyla keseyi görürsün cnmkızlar bugun 5+2 yim kese yada yolk sac gören varmı benim gibi olupta bu tarihlerde 5+2 iken görünen bilgi verirmisiniz geçen hafta perşembe beta 650 di
Gözün aydın cnmmm Allah kucağına almayı nasip etsinKizlar bebegimi gordum