2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar bugun 5+2 yim kese yada yolk sac gören varmı benim gibi olupta bu tarihlerde 5+2 iken görünen bilgi verirmisiniz geçen hafta perşembe beta 650 di
ben tam 5 haftalığım bu gün gidiyorum dr canım seninde gitsen artık görünür perşembeden bu yana artmıştır sağlıkla inşallah değerin

Hayirli olsun artik darisi basima basimiza
amin canım inşş

Kizlar hamileligim ilk oldugu icin cok korkuyorum yarin doktora gidecegim insallah bir sikinti cikmaz benim icin dua edin sag saglim kucagima alayim bu korkularimi nasil yenerim bilmiyorum
Canım rahat olmaya çalış, herşey allahtan. Teslimiyetçi olursan daha rahat geçer inş
Kızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldı :KK43: haftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
canım kalp atışı İçin beni taa 3 hafta sonraya çağırdı, daha çok erken seninki de sıkma canını

Kizlar betam 1.148 kimisi diyo ki degerin yuksek ikizdir belki diyk sz ne dyosunuz ole bise olsa doktor soylerdi dmi bj arada 4+5 iz
canım benim değer de 3 katladı, ama onla alakalı değilmiş ..

Kızlar bulantı beni mahvediyor gece uykumdan uyandırdı resmen öğürüyorum ama bisey yok boğazım acidi kuru kuruyada varmı bi önerisi olan o_O
O çok zor işte ya, benim de korkarak beklediğim dönem diyebilirim.. ben bol bol kraker yiyordum. İyice ilerleyince dramamine içmek zorunda kaldım birkaç hafta
kızlar bugun 5+2 yim kese yada yolk sac gören varmı benim gibi olupta bu tarihlerde 5+2 iken görünen bilgi verirmisiniz geçen hafta perşembe beta 650 di
ben de adete göre 5+3 felanım galiba, ama dün kese 4+5 idi, geç döllenme yani ama ona rağmen kese karından çok rahat göründü canım, bence senin de görünür artık ☺️

Ben pazartesi 5+3 te gittim gozuktu karindan hatta daha oncesinde 4+4 gibi gitmistim o zamanda cok minik bir yapi gozukuyordu ama emin olamayiz yalanci kesede olabilir diye pazartesi tekrar çağırmıştı ama yolk sac ile ilgili birsey söylemedi 10 gun sonra kalp atışı icin gel demisti

Kızlar 2 gün once karindn hic gorunmemis vajinal de gorunur gibi olmustu. Bu sefer karindan göründü çok şükür hala 1 cm bile degil tabi ki biiiir suru oneri verdi dr um 2 hafta sonra kalp atisi için cagirdi dua edin olur muuu :)
canım son adet tarihi ne zaman dı beta kaç yada bugun 5+2 misinsende benim gibi doktora gidip kese gözükmez diye korkuyorum

Kızlar 2 gün once karindn hic gorunmemis vajinal de gorunur gibi olmustu. Bu sefer karindan göründü çok şükür hala 1 cm bile degil tabi ki biiiir suru oneri verdi dr um 2 hafta sonra kalp atisi için cagirdi dua edin olur muuu :)
Öneriler neler canım doktorunun? Hayırlı olsunnn darısı pıt pıt kalp atışına inşallah :)

Öneriler neler canım doktorunun? Hayırlı olsunnn darısı pıt pıt kalp atışına inşallah :)

Oruc tutmak yok... asiri kilo almamak ve saglikli beslenmek için sabah 1-2 haslanmis yumurta,peynir zeytin salata domates, oglen sebzeyse aksam etli ama bol salatali yemek, tatli istenirse sutlu tatlilar olmasina özen gostrrip dondurma bolca yenebilirmis ama kapali dondurma.ara öğünlerde meyve,yogurt,ceviz-findik vb. Ama meyve dediysk sadece bir porsiyon oyle legen doldurup karisik yenmicek dedi:KK70: cay kahve olabilecek en az olcude icilecek, haftada 2 kere balık önemli. Gunluk 1 kase yogurt kalsiyum için. Folik asite ve demir hapina 3 aya kdr devam. Iliski 3 aya kadar haftada 1 i gecmezse iyi olur. Aklimda kalanlar bunlar :KK70:

Ben keseyi görmüştüm 5.75 mm di senin de kese boyutun önemli eğer vajinal bakarsa görebilir karından 13 15 mm olmadan yolk saç görünmüyormus hayirlisiyla keseyi görürsün cnm

X