- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
Bana aç gelmemi söyledi doktorum.Kızlar ben yarın ilk kez doktora gideceğim de öğlen 12’de randevum aç mı gitmem gerekiyor herhangi bir tahlil falan yapılıyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana aç gelmemi söyledi doktorum.Kızlar ben yarın ilk kez doktora gideceğim de öğlen 12’de randevum aç mı gitmem gerekiyor herhangi bir tahlil falan yapılıyor mu ?
Öyleyse hiç riske girmeyeyim ben, teşekkür ederim :)Bana aç gelmemi söyledi doktorum.
Aç mısın diye sordu. Tokum diyince bi daha ki kontrole aç gel tahlil yapıcam dedi. Ama ilk gebeliğimde aç karna test yapıldığını hatırlamıyorum şeker yüklemesi hariç :)Öyleyse hiç riske girmeyeyim ben, teşekkür ederim :)
Ama o saate kadar aç kalmasa mıydın:) bu arada ben de dayanamadım yarın devlete randevu aldım. Gidip tahlillerimi falan isticem hem belki minnak bir şey görürüm ümidiyle bakalım neler olacakÖyleyse hiç riske girmeyeyim ben, teşekkür ederim :)
Doktor da yakında değil şimdi yerim aç gel der araya da bayram giriyor en iyisi riske girmemek :))Aç mısın diye sordu. Tokum diyince bi daha ki kontrole aç gel tahlil yapıcam dedi. Ama ilk gebeliğimde aç karna test yapıldığını hatırlamıyorum şeker yüklemesi hariç :)
Normalde de 11 buçuktan önce yiyemiyorum ki şimdi araya bayram falan girecek riske girmeyim hiç uyumadan önce bişeyler atıştırırım yine :) bence iyi yapmışsın ben de olsam dayanamazdım, güzel haberler alırız inşallah canımAma o saate kadar aç kalmasa mıydın:) bu arada ben de dayanamadım yarın devlete randevu aldım. Gidip tahlillerimi falan isticem hem belki minnak bir şey görürüm ümidiyle bakalım neler olacak
Ben sağlık ocağında kan tahlillerinin yaptıracağımda doktor aç olup olmadığımı sordu. Bence aç git tam kan sayımı falan hiç tok karna yapıldığını duymadım benKızlar ben yarın ilk kez doktora gideceğim de öğlen 12’de randevum aç mı gitmem gerekiyor herhangi bir tahlil falan yapılıyor mu ?
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum tok giderim olmaz der falan şimdi sonra tekrar gitmek için gün kalmayacak.Ben sağlık ocağında kan tahlillerinin yaptıracağımda doktor aç olup olmadığımı sordu. Bence aç git tam kan sayımı falan hiç tok karna yapıldığını duymadım ben
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum tok giderim olmaz der falan şimdi sonra tekrar gitmek için gün kalmayacak.
Öyle yapacağım canım riske girmeden aç gitmek en iyisi sanırım :)Bncede ac git cnm bnde ac gittim ve ac gidiliyor diye duydumm hep
Hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar kızlar. Bu mübarek gün hürmetine Rabbimden duam betahcg için dr a gidenlerin artışları en az iki kat olsun, kese görmeye gideceklerin keseleri gözüksün, kalp atışı duymaya gideceklerin de kalp atış sesleri pıt pıt duyulsun inşaallah. Amiin
Ah canım inşallah kötü birşey yoktur bak benim bi ablamında hep kanaması oldu. Kesesinin yanında da kanama alanı vardı çok şükür şimdi 5 yaşında kızı. Herşeyin hayırlısı olsunGunaydinn kizlar..
Benim kanamalrda sanki kirmiziya dondu randevu almistim dun gidicem ama bakalim. Nolur dualarinizi eksik etmeyin
Aynen canım. inşalllah aminnAy insallah canim.
Hep olumluyu cagirma taraftariyim. Allahin izniyle bir sey olmayacak diyorum. Ama hep bir korku.. allah sonumuzu hayir etsin insallah.