- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 35
Amin insallah tsk ederimGözünüz aydın darısı başımıza inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah tsk ederimGözünüz aydın darısı başımıza inşallah :)
Amin insallah canim cumlemizin insallahNe güzel allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza
Düşüşe neden olan virüsler biraz daha farklı.olumsuz yorumları çok okumayalım,olumlu düşünelim suları içelimÖncelikle hayırlı olsun canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız. Enfeksiyon olunca düşük riski olabiliyor gibi yorumlar okudum biraz korktum. Ben bu enfeksiyonu evlenmeden önce de sık sık yaşıyordum. Bol bol su içip temizlemeye çalışalım bakalım bayram sonrasında tekrar doktora danışırız
Teşekkür ederim sorun olmayacaksa tok gidebilirim o zaman :)Ilk görüşmede yapılacak tahlillerin tok karna olmasında bi sakınca yok. Tam kan idrar filan istenecek. Toksoplazma vs. 7-8 tüp kan istenmişti benden.
Teşekkür ederim, ben de tok gideceğim sanırım :))Bana yaptilar tok gitmistim yine de yaptilar
Teşekkür ederim sorun olmayacaksa tok gidebilirim o zaman :)
Yarın hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah iyi gecelerİyi geceler kızlar yarın Cuma inşallah hepimiz için çok güzel şeyler olur. Dua edeceğim herkese. Özellikle benim gibi beta hcg artışı takip edip yarın kan vereceklere
İyi geceler canım güzel haberlerle gel inşallahİyi geceler kızlar yarın Cuma inşallah hepimiz için çok güzel şeyler olur. Dua edeceğim herkese. Özellikle benim gibi beta hcg artışı takip edip yarın kan vereceklere
Bende komple hafif ağrı var da ara ara gidiyor sonra geri geliyor uçlarında da hiç acı falan yokGebeliği öğrenmeden önce sadece uçları acıyordu şuan komple göğüsüm sızlıyor
Normalde bende çok hissetmiyorum canım ama yatınca ağrıyor resmen küçücük şeyleri biryere sığdıramıyorum 2 gündürBende komple hafif ağrı var da ara ara gidiyor sonra geri geliyor uçlarında da hiç acı falan yok
4 aylık hamile bi arkadaşım var ona sordum bende mi gariplik var diye daha erken sonra şişince anlayacaksın dediNormalde bende çok hissetmiyorum canım ama yatınca ağrıyor resmen küçücük şeyleri biryere sığdıramıyorum 2 gündür
Aman amannn Hayırlısı olsun o zaman boynumuz kıldan ince4 aylık hamile bi arkadaşım var ona sordum bende mi gariplik var diye daha erken sonra şişince anlayacaksın dedi
İyi geceler kızlar yarın Cuma inşallah hepimiz için çok güzel şeyler olur. Dua edeceğim herkese. Özellikle benim gibi beta hcg artışı takip edip yarın kan vereceklere [/QUOTE ben de yarın ölçtüreceğim,güzel haberle inş
Öyle tabi canım her şeye razı durumdayız şu an onlar iyi olsun daAman amannn Hayırlısı olsun o zaman boynumuz kıldan ince
Biz de görürüz inşallah keseyi :) sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah :)Selam
Ben de nasip olursa nisan annesi adayıyım.
Keseyi gördük şimdilik.
Herkese sağlık diliyorum
Kese 17 mm canm. MaşAllah yavrunaŞunun için sordum senin gibi kanamalı olan gebelikte ilk kese ölçümü 11 mm idi. On gün sınra bebeği görmeye gittim aynı dr aynı usg kese 11.2 çıktı bebek hala yok on gün geçmesine rağmen senin gibi yarın gel alalım dedi ama kanamam olduğu için nasılsa düşer daha yeni gebelik diyip kürtaj olmadım bu olay kurban arife gününden bir gün önceydi ve ben kurban bayramı dördüncü günü acil e gittim soğuk algınlığı ile kanana hala var ve bebek oluşmuş kalbi atıyordu şimdi sekiz yaşında dediğim çocuğum o yüzden biraz daha beklemeni biraz dr değiştirmemi tavsiye ederim on gün boyunca hiç büyümeyen bir keseden bir bebek sahibi oldum ben belki dr lar çok acele ediyor kürtaj için. Bu yazdıklarımı sekiz yıldır o kadar çok yerde yazdım ki bu forumda. Benim bu yaşadığım bir mucize değil aslında bunun aksini yaşamak ama bir tedbirsizlik diye düşünüyorum. Kimbilir kaç bebek tam canlanacağı gün alındı. Tamam belki gerçekten de düşecek ama birkaç gün bekleseniz ne olur ki sanki beş aylık bebek mı alınacak olan bebek zehirleme ihtimali bile yok oluşmamış şeyin sınra illa kürtaj diyorlar ama bazen kürtaj in da rahime zarar verme si söz konusu oluyor bunların hepsini düşünen herşeyden önemlisi tecrübeli bir dr a gitmenizi tavsiye ederim