- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
Bazı markalar birden fazlaymış ama geneli bir tane kullanılıyorKızlar folik asiti gunde 1 mi 2 mi 3 defami aliyorsunz bana eczaci 1 dedi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı markalar birden fazlaymış ama geneli bir tane kullanılıyorKızlar folik asiti gunde 1 mi 2 mi 3 defami aliyorsunz bana eczaci 1 dedi ?
Hiç bilmiyorum ki ilaca göre değişiyor mu acaba ? Bi arkadaşım da 3 kere alıyormuş günde. En iyisi doktorunuza danışmak sanırım1 alanlar niye 1 3 alanlar niye 3 kafama takildi bnde 2 defa sabah aksam tok aliniyor diye biliyordum
Yok ya kim takacak o kadar zaten tüm çocuklarımı hep kendim büyüttüm hicbir zaman bir şeye yardım edenim olmaz o yüzden kalp krizi geçirecek kadar kimsenin umuru olduğumu sanmam aslında zor gibi gorunsede en iyisi de bu galiba kimseye eyvallahım yok gerekirse bakışımla bile sustururum herkes kendi çocuğuna baksın dediğim anda iş biter Allah ın verdiğin e kimseye laf söyletmeme kararı aldım. Ve düşün beşinci bu
İnş doktorun yanılıyordur ve usg uzmanı güzel haberler verir sana canımKızlar doktorum alttan da baktı kalp atışı alamıyorum kesenin şekilde bozulmuş gibi. birde usg uzmanı baksın oda alamazsa konuşup yarın sabah aç gelirsin kürtaj yaparız dedi. Çok üzülüyorum bu ikinci kürtajım olucak Allahım bir mucize olsun lütfen
İnternette araştırdım ikinci kürtaj riskli bir daha bebek sahibi olamamaya kadar gider diyor. Ev düşük yapmayı mı bekliycem(
Bence 7. Haftayı beklemelisin canımKızlar doktorum alttan da baktı kalp atışı alamıyorum kesenin şekilde bozulmuş gibi. birde usg uzmanı baksın oda alamazsa konuşup yarın sabah aç gelirsin kürtaj yaparız dedi. Çok üzülüyorum bu ikinci kürtajım olucak Allahım bir mucize olsun lütfen
İnternette araştırdım ikinci kürtaj riskli bir daha bebek sahibi olamamaya kadar gider diyor. Ev düşük yapmayı mı bekliycem(
Canım ilacın üstünde yazar aslında. Bakmış mıydınKızlar folik asiti gunde 1 mi 2 mi 3 defami aliyorsunz bana eczaci 1 dedi ?
Canım ben olsam başka bir doktora daha görünürdüm.. Ha diyip ani karar verme bence.kızlar usg uzmanı da bebeği görmedi boş kese dedi. Kese 6 hafta ile uyumlu dedi. Yarın sabah 9 da aç gel alalım dedi. Beklesek oluşmaz mı dedim. Olsa görülürdü vajinal bakıldı dedi. Kendim düşmesini beklesem dedim parça kalabilir dedi. Çok kararsızım cevaplarınızı okudum hepinizden Allah razı olsun. Nasipten öte herşey boş(
geç döllenme olabilir kuzum doktorunun ne dediği önemli. Değerin önemi yok önemli olan 2 katı artması boşuna stres yapma lütfenkızlar sakinleşmeye ihtiyacım var yarın 3.kez beta hcg değerime bakılacak
İlkinde 24.50
İkincisi 57.80
Üçüncü yarın ve sat 17 temmuzdu sizce degerler normal mi çok mu düşük. Progestan kullanıyorum altüst etti beni.
Canim bunlari iki gun arayla mi verdin?kızlar sakinleşmeye ihtiyacım var yarın 3.kez beta hcg değerime bakılacak
İlkinde 24.50
İkincisi 57.80
Üçüncü yarın ve sat 17 temmuzdu sizce degerler normal mi çok mu düşük. Progestan kullanıyorum altüst etti beni.
Önemli olan artış miktarı, kaç gün arayla yaptırdınız iki testi ? Bence hiç sorun yok rahat olun :)kızlar sakinleşmeye ihtiyacım var yarın 3.kez beta hcg değerime bakılacak
İlkinde 24.50
İkincisi 57.80
Evet canım 2 gün arayla.adetim 2 gün geçti henüzCanim bunlari iki gun arayla mi verdin?
Çok teşekkürler evet 2 gün arayla verdimÖnemli olan artış miktarı, kaç gün arayla yaptırdınız iki testi ? Bence hiç sorun yok rahat olun :)
Bence sıkıntı yapma. Ben doktora gittiğimde şuan tek önemli veri iki günde bir değerin en az %60 artmış olması gerekiyor demişti. Gerisi hiç önemli değil. Artış önemli. Nolur olumlu düşünelim olumlu şeyler olsunEvet canım 2 gün arayla.adetim 2 gün geçti henüz
O zaman normal bir artış var içiniz rahat olsun stres yapmayın hiçÇok teşekkürler evet 2 gün arayla verdim