Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya kim takacak o kadar zaten tüm çocuklarımı hep kendim büyüttüm hicbir zaman bir şeye yardım edenim olmaz o yüzden kalp krizi geçirecek kadar kimsenin umuru olduğumu sanmam aslında zor gibi gorunsede en iyisi de bu galiba kimseye eyvallahım yok gerekirse bakışımla bile sustururum herkes kendi çocuğuna baksın dediğim anda iş biter Allah ın verdiğin e kimseye laf söyletmeme kararı aldım. Ve düşün beşinci bu4. çocuk haberiyle ben direkt şok olurdum mesela. Umarım yakınlarınızda kalp hastası yoktur. Büyük cesaret. Vallahi hayran kaldım.
Sey sizin en son degeriniz kactaydi? Keseyi gormussunuz ya. Dogumlari ayni gun gorunuyor bizim kuzularin. Ben ctesi yi beklemesem mi ki ya
İnşallah bir sorun yoktur canım sıkı sıkı tutunsun bebişinKızlar lekelenmeler kırmızı kana dönmeye başladı doktoru aradım gel hemen dedi yoldayım çok üzülüyorum dua edin bana Allah’ın izniyle bebeğim tutunur inşAllah. 6+1 olduk bugün
Canim iyi dusun nolur dualarimiz senle ve bebeginlw rabbim korusun sizi..Kızlar lekelenmeler kırmızı kana dönmeye başladı doktoru aradım gel hemen dedi yoldayım çok üzülüyorum dua edin bana Allah’ın izniyle bebeğim tutunur inşAllah. 6+1 olduk bugün
Benim sali 2684 du. Ctesi gibi sanirim 8000lerde olacak o yuzden. Yine dogru mantik sanirim bekleyeyim bari biraz daha :)Benim pazar günü 1990 dı. Şimdi 8000 lerde olması lazım. Siz neden gitmiyorsunuz?
İnşallah canım bende birinde sürekli kanamam oldu bende çok kırmızı kırmızı şimdi sekiz yaşında inşallah kanama olan yer bebekten uzaktır sıkıca tutunur sana moralini yuksek tut canım dualarımız seninle hayırlı haber bekliyoruzKızlar lekelenmeler kırmızı kana dönmeye başladı doktoru aradım gel hemen dedi yoldayım çok üzülüyorum dua edin bana Allah’ın izniyle bebeğim tutunur inşAllah. 6+1 olduk bugün
İnşallah canım bende birinde sürekli kanamam oldu bende çok kırmızı kırmızı şimdi sekiz yaşında inşallah kanama olan yer bebekten uzaktır sıkıca tutunur sana moralini yuksek tut canım dualarımız seninle hayırlı haber bekliyoruz
Kızlar doktorum alttan da baktı kalp atışı alamıyorum kesenin şekilde bozulmuş gibi. birde usg uzmanı baksın oda alamazsa konuşup yarın sabah aç gelirsin kürtaj yaparız dedi. Çok üzülüyorum bu ikinci kürtajım olucak Allahım bir mucize olsun lütfen
İnternette araştırdım ikinci kürtaj riskli bir daha bebek sahibi olamamaya kadar gider diyor. Ev düşük yapmayı mı bekliycem(
Canım belki usg uzmanı duyar inşallah iyi düşün iyi olsun nete hiiiiccc bakma yalan yanlış bilgi doluKızlar doktorum alttan da baktı kalp atışı alamıyorum kesenin şekilde bozulmuş gibi. birde usg uzmanı baksın oda alamazsa konuşup yarın sabah aç gelirsin kürtaj yaparız dedi. Çok üzülüyorum bu ikinci kürtajım olucak Allahım bir mucize olsun lütfen
İnternette araştırdım ikinci kürtaj riskli bir daha bebek sahibi olamamaya kadar gider diyor. Ev düşük yapmayı mı bekliycem(
Kızlar doktorum alttan da baktı kalp atışı alamıyorum kesenin şekilde bozulmuş gibi. birde usg uzmanı baksın oda alamazsa konuşup yarın sabah aç gelirsin kürtaj yaparız dedi. Çok üzülüyorum bu ikinci kürtajım olucak Allahım bir mucize olsun lütfen
İnşallah allah korur tüm bebişleri dua ediyorum hepimiz için sağlıkla kucağına alsın tüm anneler inşallahAy rabbim uzun omurler versin
Ben de cok korkuyorum. Tam kesildi diyorum yine geliyor kan stres yapmicam diyorum ama mumkun olmuyor cok. Suan calismiyorum yattigim halde boyle bi iki hafta sonra nolcak diye dusunuyorum simdiden
İnşallah usg’de sorun olmadığı anlaşılır güzel haberler alırız sizdenKızlar doktorum alttan da baktı kalp atışı alamıyorum kesenin şekilde bozulmuş gibi. birde usg uzmanı baksın oda alamazsa konuşup yarın sabah aç gelirsin kürtaj yaparız dedi. Çok üzülüyorum bu ikinci kürtajım olucak Allahım bir mucize olsun lütfen
Ben 1 kere alıyordum, şimdi başka bir ilaca başlattı doktorum onu da 1 kez alıyorumKızlar folik asiti gunde 1 mi 2 mi 3 defami aliyorsunz bana eczaci 1 dedi ?
tutkuu85 inşallah bebeğin seninle kalır dualarım seninle allah yardımcın olsun mucize gerçekleşsin güzel haberlerini alalımCanım olur.mu interneti de çok okumak böyle moral bozuyor. Yavrun inşaallah gitmez ama olursa da iki kürtajla hamilelik zor falan dwğül ben 2 kürtaj oldum kendileri düşmedi diye.ama şimdi tekrar hamileyim. Umutsuzluk yok Rabbim nasib ederse önünde engel yoktur
Canım inşallah mühim bir şey değildir rabbim size bağışlasınKızlar lekelenmeler kırmızı kana dönmeye başladı doktoru aradım gel hemen dedi yoldayım çok üzülüyorum dua edin bana Allah’ın izniyle bebeğim tutunur inşAllah. 6+1 olduk bugün
Ben 1 kere alıyordum, şimdi başka bir ilaca başlattı doktorum onu da 1 kez alıyorum