Bende aynen böyle hissediyorum ve çook üzülüyorum. Vicdan azabı duyuyorum ama gitmek istemiyorum işte. Bende idrar ve kan testi yaptırdım.. İlk hamileliğim gibi hiç değil. Bebeğimi tabi ki istiyorum, ama istemiyor gibi hiç bir şey yapasım yok
Bende çocuk çok olunca yorum yapasım geldi benim hepsi tutuyor neredeyse yani ilk üçü tam tutuyor dördüncü gebe kaldığım gün kızda erkek te olma ihtimali vardı hani bir ayim sonu obur ayın başı gibiydi. Bunda erkek diyor ama ben galiba kız olacağına inanıyorum aslında erkek olmasını da çok isterdim oğlum çok istiyor çünkü ama sonuçta takdir Allah ın kız hissetme sebebim de şu. Ben normalde takvim yöntemi ile iki yıl k korundum bu ay yumurtlama dönemi sonrası korunmayı bıraktım her ay olduğu gibi ama işte geç döllenme ile hamile kaldım ve bıraktığım zaman a ait değil bu bebek daha da geç y yani düzenli gün aşırı ilişki ile kalmış gibi oldum. Böyle olunca kız ihtimali çok yüksek anca tam yumurta kanala girerken ilişki olur da y spermleri ulaşırsa a anca öyle erkek olur. Bunu düşündükçe yüzde doksan kızdır kendini hazırla diyorum bakalım görüp öğreneceğiz bazen de şu yeni evliler hamile kalınca sık ilişki ile nasıl oğlan oluyor diye düşünüyorum neyse ya sağlıkla gelsin de o benim armağanım inşallah gözümün nuru bebeğimBu çin takvimi ne kadar tutuyor acaba ? Erkek görünüyor benimki de