- 2 Mayıs 2018
- 276
- 178
- 36
Tamam canim bekliyorum iyi haberlerini insallahhhAmin canim. Sabah ill idrarda tekrar yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim bekliyorum iyi haberlerini insallahhhAmin canim. Sabah ill idrarda tekrar yapicam
Amin canim cok tesekkur ederim. Bana cevap verdigin icinde ayrica:))) Seninde bebisin daha yeni dimi?masallah allah kucagina almayi nasop etsinTamam canim bekliyorum iyi haberlerini insallahhh
Canim umitlendrmek gbi olmasn ama sanki cok karanlik belli belrsiz cizgi var gbi ama dha cok erken braz dha gecnce netlesr insallah sen de aramiza katilrsinSimdi yukledim
Amin canim. Teste daha belli canim burada beceremedim bile. Yarin tekrar test yapicam. Insallah sizim gibi annelige adim atarimCanim umitlendrmek gbi olmasn ama sanki cok karanlik belli belrsiz cizgi var gbi ama dha cok erken braz dha gecnce netlesr insallah sen de aramiza katilrsin
Insallah canim bnm de ilk attgm test oyleydi kendim dha net goruyodm fotoda belli olmuyodu dha onceki aylarda yaptgn testlerden farkliysa o bile insana yetiyo bombos tek cizgidense yaniAmin canim. Teste daha belli canim burada beceremedim bile. Yarin tekrar test yapicam. Insallah sizim gibi annelige adim atarim
canım hayırlı olsun öncelikle Allah devamını getirsinKizlar mrb suan 4+4 um adetim 8 gun gecikti dun kan testi yaptrmstm 5000 cikti bu normal mi cok mu yuksek kafam karisti. En son 18inde yaptrmstm 149 cikmisti adete 3 gun kala yaptrmstm
Sagol canim amin insallah.. 1 hafta sonraya randevum var canim.. braz arastrma yaptm da ne bilim kafam karisti riskli bi deger mi ya bilemedmcanım hayırlı olsun öncelikle Allah devamını getirsin
18 = 149
20=298
22=596
24=1192
26=2384 olmalıydı ama iki katı artmış onemli olan en az yüzde 60 artması diye biliyorum içini ferah tut dr la ne zaman görüşeceksin bu değerle kese görünür diye biliyorum
hiç kafanı karıştırma kişiden kişiye değişiyor sakin kal sıkıntı yok bence dualarım senınleSagol canim amin insallah.. 1 hafta sonraya randevum var canim.. braz arastrma yaptm da ne bilim kafam karisti riskli bi deger mi ya bilemedm
Sagol canim cok tesekkur edermhiç kafanı karıştırma kişiden kişiye değişiyor sakin kal sıkıntı yok bence dualarım senınle
Benimde bugun 4+1 gun oldu canim bugun:))Amin canim cok tesekkur ederim. Bana cevap verdigin icinde ayrica:))) Seninde bebisin daha yeni dimi?masallah allah kucagina almayi nasop etsin
Maşallah canımmm. inşallah güzel haberle alır sizede veririm canımBenimde bugun 4+1 gun oldu canim bugun:))
Ne demek cevp verecegiz tabii ki birbirimize
İnsallah guzel haberini bekliyorum
Canım normal bence benim ilk hamileligimde battan 9 gün sonra 10000 çıkmıştı şimdi 5 yaşında kızım. Gayet güzel degerlerinKizlar mrb suan 4+4 um adetim 8 gun gecikti dun kan testi yaptrmstm 5000 cikti bu normal mi cok mu yuksek kafam karisti. En son 18inde yaptrmstm 149 cikmisti adete 3 gun kala yaptrmstm
Ayy cok sagol canm icim rahatladi suanda.. rabbim evladinin guzel gunlerini gostersin sana insallahCanım normal bence benim ilk hamileligimde battan 9 gün sonra 10000 çıkmıştı şimdi 5 yaşında kızım. Gayet güzel degerlerin
İnşallah cümlemize canım içini ferah tut. Bebişin sana sıkı sıkı tutunmus. İnsallah bu ay benim kızımın da kardeşi gelir beraber hamiş oluruzAyy cok sagol canm icim rahatladi suanda.. rabbim evladinin guzel gunlerini gostersin sana insallah
Ayy insallah canm benm haberlerini bekliyorumİnşallah cümlemize canım içini ferah tut. Bebişin sana sıkı sıkı tutunmus. İnsallah bu ay benim kızımın da kardeşi gelir beraber hamiş oluruz