Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Danışma sana aile hekimin için sıra numara verir sadece. İstediğin tahlili aile hekimine söylüyorsun kaydını o alıyor.Merhaba kızlar bisey soracam yarın kan testi için sağlık ocagina gitmeyi düşünüyorum gebelik testi diye danismayami söylemeliyim yoksa aile hekimine söyleyecem bilgisi olan varmı yada aile hekimliginde test yaptıran???
Anladım cok tesekkurler hayırlısı artikDanışma sana aile hekimin için sıra numara verir sadece. İstediğin tahlili aile hekimine söylüyorsun kaydını o alıyor.
Benimde bugün sabah kan verdim yarın çıkacakmış bakalım hayırlısı inşallahBugün bat günüm. Hiçbir âdet belirtim yok. Akşama doğru bi test alıp sabah yapacağım. Hadi hayırlısı bakalım
Inşallah. Hayırlısı...Benimde bugün sabah kan verdim yarın çıkacakmış bakalım hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haber alırsınMerhaba kızlar ben de Nisan annesiyim inşallah :) idrar testi pozitif ama daha adete 2 gün olduğu için kan vermedim daha
Bence çıkar canım ama düşük bir değer olarak sonra artışı takibe alırsın hadi inşallah vardırBenimde normal adet tarihine göre iki gun geçiyor ama yumurtlama geç olduğu için bugün tam 7 gun var çarşamba günü gitip kan testi yapsam çıkarmı acaba bu ayda her ay olduğu gibi çok umutluyum hayırlısı inşallah
Inşallah canım hayırlısı tabiBence çıkar canım ama düşük bir değer olarak sonra artışı takibe alırsın hadi inşallah vardır
Hayırlı olsun canım sen duydun mu :)İyi akşamlar Nisan anneleri :)
Kese ve kalp atışı duyanlar var ya da gün sayanlar
Yumurtlama gunumden bir kac gun sonra yasamaya basladim ben kesinlikle farkli seyler oluyordu vucudumda hissediyordumYa kızlar gebelik belirtisi ne zaman yaşamaya başladınız adet gecikmesindenn sonra mı yoksa önce mi
Benim adete 4 gun kala cikti canim kandaMerhaba kızlar ben de Nisan annesiyim inşallah :) idrar testi pozitif ama daha adete 2 gün olduğu için kan vermedim daha