- 18 Mart 2012
- 874
- 886
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah :)2 gün gecikmeden nasıl emin oluyosun ki? Hem daha emziriyosun adet sapmaları normal. Tam bir koruma ile korunuyosan (geri çekilme korunma yöntemi değildir) bu kadar erkenden korkma bence değilsindir :)
Yüksek yüksek ihtimalle gebesin daha erken olduğundan böyle silik çıkmıştır :) tebriklerEki Görüntüle 2171824 kızlar 2 gün gecikme ile idrar testim biraz önce yaptım. Bugün kan vereceğim inşaallah
Hayırlı olsun, bu testin markası nedir?Eki Görüntüle 2171824 kızlar 2 gün gecikme ile idrar testim biraz önce yaptım. Bugün kan vereceğim inşaallah
Allah razı olsun. "SureLab" diye bir marka eczaneden 5 tl ye almıştım.Hayırlı olsun, bu testin markası nedir?
Canım kan testi yaptinmi inşallah güzel haberler verirsinAllah razı olsun. "SureLab" diye bir marka eczaneden 5 tl ye almıştım.
Canim gittin mi doktora hersey yolunda mi neler konustunuz neler sordun ben de haftaya gdcm insallah.. neler hakkinda bilgi alayim beni de aydinlatr msnYarın gitçem canım bugün sağlık ocağında kan testlerimi de yaptılar onlarıda doktora gösteririm bata göre 5+2 deyim.sağlık ocağındaki hemşire 5 te kese 6-7 de kalp atımı duyulur dedi.Bakalım yarın için çok heyecanlıyım.kasık ağrılarım önceki günlere göre daha da azaldı
Tamam, teşekkür ederim :)Allah razı olsun. "SureLab" diye bir marka eczaneden 5 tl ye almıştım.
Bugün başka bir durum için dr randevum vardı kan testi de istemesini söyledim sat 26 haziran sonuç 91.40 çıkmışCanım kan testi yaptinmi inşallah güzel haberler verirsin
Yanı var dimi hayırlı olsun çok küçük galiba doktor ne dediBugün başka bir durum için dr randevum vardı kan testi de istemesini söyledim sat 26 haziran sonuç 91.40 çıkmış
Allah razı olsun. Ben test yaptığımı ve pozitif çıktığını söyledim. Ultrasona aldı tabi görünmesi mümkün değil, sonra kan testi istedi. Sonucu bugün göstereceğim.Yanı var dimi hayırlı olsun çok küçük galiba doktor ne dedi
Hadi bakalim guzel haberler bekliyoruz canmSelam kızlar,
benim son 6 günüm kaldı
bakalım ne olacak
merakla bekliyorum..
Hadi bakalim guzel haberler bekliyoruz canm
Benim tam adet olacagim gun oyle olmustu dedimKızlar bugün 4+4üm cuma kese için randrvum var adet olacak gibi kasık ağrısı normal mi ya,hala ha şimdi oldum olcam ağrısı gibi
Benim de adet günümde öyle oldu hala ara ara devam ediyor kasık ağrımBenim tam adet olacagim gun oyle olmustu dedim
Kesin adet geliyor,cok korktum ama cok sukur