Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar ben dün yoğun bir kanama yaşamıştım. Bugün doktorla görüştüm ve düşük yapmışım maalesef. Beni silebilirsiniz listeden. Hepinize sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
çok üzüldüm inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bu sefer sağlıkla güzellikle geçer hamileliğin kucağına bebişini alırsın, seni kısa zamanda gruplarda görürüz inşallah, sıkma hiç canını diğer gebeliğinde daha sıkı tutunup gelecektir bebişin 🤲🏼 🙏🏻

çok üzüldüm inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bu sefer sağlıkla güzellikle geçer hamileliğin kucağına bebişini alırsın, seni kısa zamanda gruplarda görürüz inşallah, sıkma hiç canını diğer gebeliğinde daha sıkı tutunup gelecektir bebişin 🤲🏼 🙏🏻
Amin inşallah canım çok teşekkürler ❤️

Benimde bir düşüğüm oldu pıhtılaşma yatkınlığı çıktı ama kalp atışı duyulunca baslariz dedi belki 5 6 dr. Bende anlamadim neye göre mesela baslamadilar bana.
ben de kullanıyorum kan sulandırıcı,seni korkutmak istemem ama deneyimimi anlatayım, 3. düşüğümde doktor aynen senin gibi kalp atışını görünce başlarız dedi ama kalp atışını duyamadan düşük oldu, bu hamileliğimde başka doktora gittim keseyi bile görmeden başlattı geç kalmamalıyız dedi, sen daha iyi bilirsin tabi ama bence farklı bir doktordan da görüş alabilirsin.

Kızlar ben dün yoğun bir kanama yaşamıştım. Bugün doktorla görüştüm ve düşük yapmışım maalesef. Beni silebilirsiniz listeden. Hepinize sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Canım benim üzülme bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

Canım ben çok kötü oldum iki üç kere kusuyorum iki gündür boş midemle bile ne zaman geçecek diye bekliyorum 😔
boş bırakınca benim de feci bulanıyor, yataktan kalkmadan bir iki kraker yiyorum sonra hemen murfağa gidip atıştırıyorum, bir kere denedim kahvaltı etmemeyi mahvoldum boş mide hiç durmayın derim, sabah hiç yemek istemiyorum tiksine tiksine zorla yiyorum valla :)

Kızlar benim göbeğim de şu an 5 aylık hamile gibi. Gebelikte sağlıklı beslenip zayıflayanlar varmış instagramda görüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz zayıflayabilir miyiz?

Kızlar benim göbeğim de şu an 5 aylık hamile gibi. Gebelikte sağlıklı beslenip zayıflayanlar varmış instagramda görüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz zayıflayabilir miyiz?
ben şimdiden 3 kilo aldım 62 den 65,5 oldum, doktorum böyle almaya devam edersen diyetisyen eşliğinde devam etmen gerekecek dedi, yani ben sanırım kilo veren tayfadan olamayacağım, abartı da yemiyorum ama şişiyorum sanki :)

Canım 6 haftadan sonra başlıyor galiba benimde başladı dün gece aniden bulantı ile uyandım çubuk kreker falan iyi geliyor
Canım ben çok kötü oldum iki üç kere kusuyorum iki gündür boş midemle bile ne zaman geçecek diye bekliyorum 😔
boş bırakınca benim de feci bulanıyor, yataktan kalkmadan bir iki kraker yiyorum sonra hemen murfağa gidip atıştırıyorum, bir kere denedim kahvaltı etmemeyi mahvoldum boş mide hiç durmayın derim, sabah hiç yemek istemiyorum tiksine tiksine zorla yiyorum valla :)
benim ikinci gebeliğim ilkinde de böyleydim ama tekrar yaşamak unutmuşum derler ya ben bol bol çubukkraker alayım bence baya kötü oldum iki gündür ben

ben şimdiden 3 kilo aldım 62 den 65,5 oldum, doktorum böyle almaya devam edersen diyetisyen eşliğinde devam etmen gerekecek dedi, yani ben sanırım kilo veren tayfadan olamayacağım, abartı da yemiyorum ama şişiyorum sanki :)
Benim kusmalarım başlamadan önce acayip yiyordum şu an yiyemiyorum

Ben tartılmıyorum bile korkudan çok feci göbeğim. Aslında diyetisyen mantıklı bir doktora gideyim de diyetisyene başlayabilirim

Back
X