- Konu Sahibi annabelica
- #1.541
27 aralık tahmini doğum tarihi. Cinsiyet tahminim yokGörmemiş olabilirim hemen ekliyorumtahmini doğum tarihi ve varsa tahmini cinsiyet de öğrenebilir miyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 aralık tahmini doğum tarihi. Cinsiyet tahminim yokGörmemiş olabilirim hemen ekliyorumtahmini doğum tarihi ve varsa tahmini cinsiyet de öğrenebilir miyim
![]()
Ya maşallah ne güzel sürpriz olmuşBebeğim tam 1 yaşında 2024 Nisan annesiyimtedavi ile olmuştu bu normal yolla oldu inşallah kese ve kalp atışını yakında öğrenir duyarız
15 aylık kızım var Ocak 2024 annesiyimSizin bebeğiniz ne kadarlık benim bir oğlum var bu arada![]()
Benimde bir düşüğüm oldu pıhtılaşma yatkınlığı çıktı ama kalp atışı duyulunca baslariz dedi belki 5 6 dr. Bende anlamadim neye göre mesela baslamadilar bana.Genetik testinde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı zaten daha önce de dusuklerim var o nedenle direkt sulandırıcı verildi canım
Benimde 14 aylık oğlum var aynı durumu yaşıyoruz ben biraz korkmuyor değilimYa maşallah ne güzel sürpriz olmuşsağlıkla gelsin inşallah
15 aylık kızım var Ocak 2024 annesiyim![]()
hiranur3419 seninki de 1 yaşındaydi değil mi
Ay amin gercekten cok haklisin... dün acilde dr beni o kadar üzdü ki.. binbir tedirginlikle gidiyoruz oraya ne kadar zor mesela guzel bir iki cumle kurmak. Anlayamiyor insan cidden..Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi. Ben de ilk gebeliğimde devlet hastanesinde yatış yaptım 2 gün, gerçekten bazıları aşırı anlayışsız ve gaddar. Hakka girenin burnundan gelsin diyorum.
Ay bende cok korktum gerçekten. Ben magnezyum aldim bir tane agrim olunca. Gebelikte kullaniliyor ya gittiginde sorabilirsin acil durumlarda insani rahatlatiyorŞu an 5+4teyim. 6+2de gitmis olacağım. Korktum biraz ama şu an daha iyiyim akşam bi ara baya ağrıdı. Kızımda bazı şeyleri not almadığıma pişmanım ya. Ağrım oldu mu bulantım ne zaman başladı gibi şeyleri not alsam iyi olacakmış. Üzerinden çok zaman da geçmedi ama yine de unutmuşum herşeyişeffaf akıntı iyi bişey diye biliyorum bu arada
Hiç bilmiyorum ki canım aslında tedbir amaçlı vermelilerdi kalp atışı için ne zaman gideceksinBenimde bir düşüğüm oldu pıhtılaşma yatkınlığı çıktı ama kalp atışı duyulunca baslariz dedi belki 5 6 dr. Bende anlamadim neye göre mesela baslamadilar bana.
Bende oyle düşünüyorum canim aynen.. daha kese görmedik yarin yine gidicem kontrol amacli ama kalp atisina muhtemelen bi 1 hafta 10 gün vardir gibi geliyor.Hiç bilmiyorum ki canım aslında tedbir amaçlı vermelilerdi kalp atışı için ne zaman gideceksin
Hayırlı olsun darısı balıma inşallahZaten tüp bebek çift embriyo transferi ile gebeliğimi öğrenmiştim. Beta değerleri de 2kattan fazla artınca tahmin ediyorduk aslında
Ekstra bir belirti yoktu. Yorgunluk, halsizlik, adet olacak gibi tatlı karın ağrıları falan vardı.
Bugün bütün gece uyuyamadım baş ağrısı yüzünden hala geçmesini bekliyorum, ilaç içmemek için zor tutuyorum kendimi sizin hala devam ediyor mu?Baş ağrısı yaşıyor musunuz arkadaşlar?
Sat 2 martKızlar kese kalp atışı gorenler bizi habersiz bırakmayın. Listeye de ekleyelim hemenW wonderob
LeydiDaisy buralarda misiniz kızlar. Sat ve beklenen doğum tarihlerinizi yazabilir misiniz listemiz tam olsun
![]()
İlk 2 gebeliğimde kullandım birkaç ay ama kanamam olunca doktor kesti farklı bir kan sulandırıcı hap vermiştiAnladim canim tamam cok teşekkür ederimo zaman yarin dr bana da vurul derse yeniden vurulacagim. Iyiki de vurulmussun sen bak bebis pozitif anne negatif olunca sıkıntı oluyor ya. Allahım saglikla kucagimiza aldirsin evlatlarimizi inşallah
Sen kan sulandirici kullandin mi peki
Canımm bugün 4+4 olduk normalde çarşamba randevum ama bugün başka bir doktordan randevu aldım umarım keseyi görürüz vajinalde olsaCanım nasılsın ? Aynı haftadayız seninle merak ettim kese için gittiniz mi ?
Evet benimki de tam 1 yaşında tüp bebek ile olmuştuYa maşallah ne güzel sürpriz olmuşsağlıkla gelsin inşallah
15 aylık kızım var Ocak 2024 annesiyim![]()
hiranur3419 seninki de 1 yaşındaydi değil mi
Ya gerçektennnBen önceki hamileliğimden kalan göbeğimi eritemeden hamile kaldım. Cuma günü doktora gidince 20 haftalık falan sanabilir![]()
Canım ben aşırı kötüyüm iki gündür iki üç defa kustum midem boş bugün yine kusuyorumCanım 6 haftadan sonra başlıyor galiba benimde başladı dün gece aniden bulantı ile uyandım çubuk kreker falan iyi geliyor
yaa hiç duymamıştım bunu, teşekkkür ederim anlattığın için öyle yaparım şimdiden çok alıştım haklısınBulantı ilacı hemen kesiyor ama bağımlılık yapıyor. Benim ilk hamileliğimde günde 10 a varan kusmalarım oluyodu hem de hiçbişey yiyemediğim halde.. Ben ilaç kullandım ama neredeyse doğuma kadar kullanmam gerekti. Bırakmaya niyet ettiğinizde yine bulantılar geri geliyor. Başka bi doktor ilaca başlamasan bulantıların çoktan bitmişti ama bu ilacın yan etkisi de bu demişti.
Yani bence 2 çok fazla. Evet günde 4 e kadar kullanabilirsiniz diyorlar ama bence önce günde iki,bi ay sonra günde bir kullanın sonra yarım kullanıp ve bırakın.