Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Genetik testinde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı zaten daha önce de dusuklerim var o nedenle direkt sulandırıcı verildi canım
Benimde bir düşüğüm oldu pıhtılaşma yatkınlığı çıktı ama kalp atışı duyulunca baslariz dedi belki 5 6 dr. Bende anlamadim neye göre mesela baslamadilar bana.

Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi. Ben de ilk gebeliğimde devlet hastanesinde yatış yaptım 2 gün, gerçekten bazıları aşırı anlayışsız ve gaddar. Hakka girenin burnundan gelsin diyorum.
Ay amin gercekten cok haklisin... dün acilde dr beni o kadar üzdü ki.. binbir tedirginlikle gidiyoruz oraya ne kadar zor mesela guzel bir iki cumle kurmak. Anlayamiyor insan cidden..

Şu an 5+4teyim. 6+2de gitmis olacağım. Korktum biraz ama şu an daha iyiyim akşam bi ara baya ağrıdı. Kızımda bazı şeyleri not almadığıma pişmanım ya. Ağrım oldu mu bulantım ne zaman başladı gibi şeyleri not alsam iyi olacakmış. Üzerinden çok zaman da geçmedi ama yine de unutmuşum herşeyi 😀 şeffaf akıntı iyi bişey diye biliyorum bu arada
Ay bende cok korktum gerçekten. Ben magnezyum aldim bir tane agrim olunca. Gebelikte kullaniliyor ya gittiginde sorabilirsin acil durumlarda insani rahatlatiyor 🙏 aynen seffaf iyi baska renkler oldugunda kontrol lazimmis.
Agri oluyor rahim büyüyor ya ama iste bazen sert agri oluyor o zmn insan endise ediyor iste

Benimde bir düşüğüm oldu pıhtılaşma yatkınlığı çıktı ama kalp atışı duyulunca baslariz dedi belki 5 6 dr. Bende anlamadim neye göre mesela baslamadilar bana.
Hiç bilmiyorum ki canım aslında tedbir amaçlı vermelilerdi kalp atışı için ne zaman gideceksin

Hiç bilmiyorum ki canım aslında tedbir amaçlı vermelilerdi kalp atışı için ne zaman gideceksin
Bende oyle düşünüyorum canim aynen.. daha kese görmedik yarin yine gidicem kontrol amacli ama kalp atisina muhtemelen bi 1 hafta 10 gün vardir gibi geliyor.

Zaten tüp bebek çift embriyo transferi ile gebeliğimi öğrenmiştim. Beta değerleri de 2kattan fazla artınca tahmin ediyorduk aslında 🌸
Ekstra bir belirti yoktu. Yorgunluk, halsizlik, adet olacak gibi tatlı karın ağrıları falan vardı.
Hayırlı olsun darısı balıma inşallah

Kızlar ben şuan 6+6yım ( ilk hamileliğim) doktorum en son 12 nisanda vajinal ultrasonla keseyi görmüştü ( 26 nisanda tekrar kontrolümüz var.) bu arada rahim ağzında polip gibi bişey vardı ve onu da almıştı son kontrolümde ve hafif kanamaların olabilir bulaş şeklinde demişti. Dediği gibi de koyu renkte bulaş ara ara oldu ancak dün rengi daha pembemsiydi ve sağ kasığımda ağrı hissettim ancak aşırı yoğun kanama vs değildi gün içerisinde 1 kere peçetede gördüğüm bulaştı sadece. Şuan kasık ağrım vs yok. Sizce doktora gitmeli miyim cumartesi beklemeli miyim? Doktorum kanaman yoğun olursa ve uzun sürerse kontrolü beklemeyip gel demişti ama dediği gibi de yoğun ve uzun süren bişeyde değildi. Yurtdışında olduğum için sağlık sisteminin olumsuz farklılıklarını yaşıyorum 😅

Anladim canim tamam cok teşekkür ederim 🙏💗 o zaman yarin dr bana da vurul derse yeniden vurulacagim. Iyiki de vurulmussun sen bak bebis pozitif anne negatif olunca sıkıntı oluyor ya. Allahım saglikla kucagimiza aldirsin evlatlarimizi inşallah 🙏
Sen kan sulandirici kullandin mi peki
İlk 2 gebeliğimde kullandım birkaç ay ama kanamam olunca doktor kesti farklı bir kan sulandırıcı hap vermişti

Bulantı ilacı hemen kesiyor ama bağımlılık yapıyor. Benim ilk hamileliğimde günde 10 a varan kusmalarım oluyodu hem de hiçbişey yiyemediğim halde.. Ben ilaç kullandım ama neredeyse doğuma kadar kullanmam gerekti. Bırakmaya niyet ettiğinizde yine bulantılar geri geliyor. Başka bi doktor ilaca başlamasan bulantıların çoktan bitmişti ama bu ilacın yan etkisi de bu demişti.
Yani bence 2 çok fazla. Evet günde 4 e kadar kullanabilirsiniz diyorlar ama bence önce günde iki,bi ay sonra günde bir kullanın sonra yarım kullanıp ve bırakın.
yaa hiç duymamıştım bunu, teşekkkür ederim anlattığın için öyle yaparım şimdiden çok alıştım haklısın

Back
X