Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Herhangi bir muayene falan yapmadan mi yazildi ignen peki ? Benim pihtilasma da homozigot cikti igne baslariz ama kalp atışı duyulduktan sonra demislerdi. Herkese farkli yolla mi ilerliyorlar anlayamadim 🙄
Genetik testinde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı zaten daha önce de dusuklerim var o nedenle direkt sulandırıcı verildi canım

Bende dün aksam yasadim bir kanama basta lekelenme seklind ebasladi sonra iki üç defa peceteye gelen parlak kirmizi geldi sonra tekrar lekelenmeler devam etti. Bende bugun kan verdim 2.ye bakalim sonuc bekliyorum. Ne yazik ki dr.a gidince de azar isitiyoruz devlette. Bana gebesin bile diyemem sana dedi sagolsun full motivasyon sagliyorlar...
Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi. Ben de ilk gebeliğimde devlet hastanesinde yatış yaptım 2 gün, gerçekten bazıları aşırı anlayışsız ve gaddar. Hakka girenin burnundan gelsin diyorum.

İnşallah bebeklerimizin kalp atışlarını duyarız. Sağlıkla gelsinler. Doktorum çok sessiz kaldı bana keseye göre de yorum yapmadı. Ben kendim araştırarak geç döllenme ihtimalini düşündüm. İster istemez kafaya takıyorum çarşamba gününe kadar zaman geçmez 😪
Henüz çok erken endişe etme

Bende bir gebelik gecirdim malesef olumsuz sonlandi, o gebelikte de kasık agrim oluyrodu ama bunda kanama yasadim onceki aksam o nedenle karin agrisi yasayinca korku kapladi icimi. Akintimda var. Ne zaman gideceksin dr.a kac haftaliktin
Şu an 5+4teyim. 6+2de gitmis olacağım. Korktum biraz ama şu an daha iyiyim akşam bi ara baya ağrıdı. Kızımda bazı şeyleri not almadığıma pişmanım ya. Ağrım oldu mu bulantım ne zaman başladı gibi şeyleri not alsam iyi olacakmış. Üzerinden çok zaman da geçmedi ama yine de unutmuşum herşeyi 😀 şeffaf akıntı iyi bişey diye biliyorum bu arada

Aynen öyle canım benım degerlerım bıraz yavas artmıştı ama normalmıs doktor resmen benı bunalıma soktu bos gebelık dış gebelık derken kafayı yedım dusun dusun sonra keseyı gördük yolk sac göründü yarın kalp atışını dınleyemee gıdıcez nasıp olursa ama sıtres yaptığımla kaldım hamıle ınsanı sitrese sokmak hosmu yanı
Bana da aile hekimi bunu yaptı ya sorma. 2 kattan daha fazla artış olduğu halde inatla sağlıksız artıyor dedi 😃 Allah'tan kızımla birebir aynı çıkmış sonuçlar da kıyasladim yoksa elimde olmadan doktorun bi bildiği vardır diyip strese girecektim

Aynen öyle canım benım degerlerım bıraz yavas artmıştı ama normalmıs doktor resmen benı bunalıma soktu bos gebelık dış gebelık derken kafayı yedım dusun dusun sonra keseyı gördük yolk sac göründü yarın kalp atışını dınleyemee gıdıcez nasıp olursa ama sıtres yaptığımla kaldım hamıle ınsanı sitrese sokmak hosmu yanı
Bu arada kalp atışını duyunca yaz mutlaka listeye de ekleyelim 🥰

Merhaba 14 Mart son adet tahmini doğum 18 Aralık yaş 32 ikinci çocuğum kanda çıktı kese ve kalp atışı için henüz gitmedik

Back
X