- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
İnşaallah sağlıklıdır annesi. RABBİM kuzuları sağ salim bize kavuştursun
Amiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah sağlıklıdır annesi. RABBİM kuzuları sağ salim bize kavuştursun
Merhaba kızlar , bulantısı başlayan var mı ,
Lusi canım iki gün önce sormuştum ya sana ilk değerim 198di bugün yaptırdım 452çıktı ama hemşire yine düşük dedi bişey anlamadım
Normal bence ya niye düşük demişlerki regl olmam gereken günde verdim 458 çıktı değer seninki de o şekilde çıkmışKızlarcım 4 haftalık gebeyim betA hcg daha 452 sizin değerler ne durumda endişelenmeye başladım
Ben regl olmam gereken günden bir gün önce verdim kan. 99.43 çıkmıştı.Normal bence ya niye düşük demişlerki regl olmam gereken günde verdim 458 çıktı değer seninki de o şekilde çıkmış
Eki Görüntüle 2178641
4 haftalık bi değer o tatlımm yaklaşık regl in kaç gün geçtiğinde vermiştin kan?
5gün canımEki Görüntüle 2178641
4 haftalık bi değer o tatlımm yaklaşık regl in kaç gün geçtiğinde vermiştin kan?
Amin canim hayirli olsun hosgeldin:)
Benim de 4. gebeliğim 9 yaşında bi kızım var. Ve biri 1.5 sene önce biri 10 ay önce iki kürtajım var kalp atışı olmadığı için. Ben de çarşamba gideceğim. Kese için de gitmedim. İlk ultrasonuma çarşamba gireceğim 7+1 olacağız o gün sata göre. İnşaallah duyarız kalp atışlarını susam tanelerimizin. Hep iyiyi düşünelim iyi olsun inşaallah.Arkadaşlar şuan son adete göre 6+3 ultrasona göre 6+1im çarşamba kalp atışı için çağırmıştı Dr um kalp atışı duyabilir miyim. Bu 4.gebeliğim 2sini kaybettim erken haftalarda ama yinede bir acemilik var
Hayırlı olsun benim de ikinci gebeliğim , biz çok istiyorduk uzun zamandır şükür oldu , ama bende de o rahatlık var , adetimden bir gün sonrA yaptım testi net çizgi çıktı fakat hala hastaneye gitmedim , cumaya randevu aldım inşallah her şey yolundadırMerhaba
Ben adet olmam gereken gün test yaptım, silik çizgi çıktı. O gün hastanede Bhcg 44,7 idi. Daha sonra gitmedim. Yarın ultrasona gitmeyi düşünüyorum. Sanırım 2. Bebek rahatlığı var şuan.
Hamile olduğumu hemen anladım. Önce grip oldum, 10-12 gün arası da kasıklarım ağrımaya başladıı. Emindim hamile olduğuma.
Dün mide bulantılarım başladı. Çok hazırlayamadım kendimi bu bebeğime. Kötü hissediyorum biraz. Yarın bakalım sağlıklı bir gebelik mi, ne durumdayız göreceğim.
Herkese sağlıklı gebelikler
kızlar oğlum 11 aylık reglim yeni yeni düzene girmişti baya uzayınca öylesine test yaptım kıpkırmızı gördüm imkansız sanıyordum çünkü hem korunup hem tek ilişki olmustu şimdi sorum şu ki ben son adet tarihimi bilmiyorum net olarak neye göre hesap yapacağım cuma kan vermiştim pazartesi çıkacak sanırım ondan belli olur mu ultrasonda hep tahmini mi olcak
Merhabalar
2019 nisan anneleri toplanmış bile
Ben bugün 4+0 oldum daha yeni öğrendim hamileliğimi.. 2.çocuk bize surpriz yaptı hiç beklenmedik bi şekilde
1 yaş 3 aylık oğlum var. Şimdiden nasıl baş edeceğim ben 2 çocukla diyorum kendime
Hoşgeldin canım benim de oğluş 17 aylık araları tam 2 yaş olacak oyun arkadaşı olacaklar diye düşünüp seviniyorum artık başka şeyler düşünme bence sen deMerhabalar
2019 nisan anneleri toplanmış bile
Ben bugün 4+0 oldum daha yeni öğrendim hamileliğimi.. 2.çocuk bize surpriz yaptı hiç beklenmedik bi şekilde
1 yaş 3 aylık oğlum var. Şimdiden nasıl baş edeceğim ben 2 çocukla diyorum kendime
kızlar oğlum 11 aylık reglim yeni yeni düzene girmişti baya uzayınca öylesine test yaptım kıpkırmızı gördüm imkansız sanıyordum çünkü hem korunup hem tek ilişki olmustu şimdi sorum şu ki ben son adet tarihimi bilmiyorum net olarak neye göre hesap yapacağım cuma kan vermiştim pazartesi çıkacak sanırım ondan belli olur mu ultrasonda hep tahmini mi olcak