Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çevremdeki herkes değerin çok düşük olduğunu söylüyor o yüzden baya stresliyimNeden endişeleniyorsunuz , gebeliğiniz hayırlı olsun
Geç döllenmedir, hiç umutsuzluğa kapılma güzel düşün güzel olsun , ertesi gün gitsen iki katına çıkar , ben daha kan testi bile yaptırmadımCanım değer de düşük çıkınca içimi korku kapladı
İnş çok teşekkür ederim yorumun içinGeç döllenmedir, hiç umutsuzluğa kapılma güzel düşün güzel olsun , ertesi gün gitsen iki katına çıkar , ben daha kan testi bile yaptırmadım
Değeri öyle tek bir gün ile değerlendiremezsin 48 saatte ikiye katlaması gerekiyor. İki gün arayla yaptırıp bakabilirsinTeşekkür ederim çevremdeki herkes değerin çok düşük olduğunu söylüyor o yüzden baya stresliyim
İlk yaptırdığım gün 198di iki gün sonraki 452çıktıDeğeri öyle tek bir gün ile değerlendiremezsin 48 saatte ikiye katlaması gerekiyor. İki gün arayla yaptırıp bakabilirsin
Normal o zaman canımİlk yaptırdığım gün 198di iki gün sonraki 452çıktı
Geçmiş olsun. Önemli birşeyi yoktur umarımBu gün öyle yapacaktım aslında kızım ateşledi akşam saatlerinde yaptım. Adet olmazsam pazartesi kan vericem bakalım
Bende ayakta biraz çok durayım yoruluyum az bişey hemen kasıklarım ağrıyor ve midem bulanıyor. Zaten iki gündür acayip halsizimKızlar günaydın Ben biraz ayakta dolaşınca yada yorulunca kasıklarım ağrımaya başlıyor neden olur ki? Sizdede oluyor mu?
İki günde değerin iki kattan fazla artmış önemli olan bu artışın iyi olması, değerin tabiki düşük olacak gebeliğinin daha başındasın, bhcg 1500 olmadan kese görünmez o yüzden düşük demiş olabilir hemşireLusi canım iki gün önce sormuştum ya sana ilk değerim 198di bugün yaptırdım 452çıktı ama hemşire yine düşük dedi bişey anlamadım
Ginaydın herkese :)Günaydın arkadaslar
İlk yaptırdığım gün 198di iki gün sonraki 452çıktı
Yaa ne güzel maşallh içim rahatladı kızlar sağolunHayır hiç düşük değil. Ben 4+4 de yaptırmıştım oğlumda, 473 dü. Şuan 3 yaşında neredeyse
Anladım canım ya çok sağol inş hepimiz sorunsuz geçiririzİki günde değerin iki kattan fazla artmış önemli olan bu artışın iyi olması, değerin tabiki düşük olacak gebeliğinin daha başındasın, bhcg 1500 olmadan kese görünmez o yüzden düşük demiş olabilir hemşire
İnş cNım sağolNpr
Normal o zaman canım
Merhaba
Ben adet olmam gereken gün test yaptım, silik çizgi çıktı. O gün hastanede Bhcg 44,7 idi. Daha sonra gitmedim. Yarın ultrasona gitmeyi düşünüyorum. Sanırım 2. Bebek rahatlığı var şuan.
Hamile olduğumu hemen anladım. Önce grip oldum, 10-12 gün arası da kasıklarım ağrımaya başladıı. Emindim hamile olduğuma.
Dün mide bulantılarım başladı. Çok hazırlayamadım kendimi bu bebeğime. Kötü hissediyorum biraz. Yarın bakalım sağlıklı bir gebelik mi, ne durumdayız göreceğim.
Herkese sağlıklı gebelikler