Bugün kanamam oldu.Ama kanama demek pek doğru değil çünkü kahverengi ve çok azdı .İmplantasyon tarzindaydi.Doktorum 200 mg progesteron al sabah akşam ve yat dedi.O benden çok panikledi .Ama ben ilacı almadım ve almayacağım.Progesteron bir dusuk önleyici değil.Annede hormonun az salgılanıyor olmasına bağlı bebeğin tutunamadıgi ihtimaliyle veriyorlar.Sayet öyleyse düşük olmuyor.Ama ben sürekli uyuyorum ve asiri yorgunluk hissediyorum.Bu da demek oluyor ki bhcg ve progesteron yeteri kadar çok salgılanıyor. İlaç yada farklı bir müdahalede bulunmak istemiyorum.Evet progesteron un hiçbir zararı yok.Ama eğer tutunamayacak kadar güçsüzse buna engel olmayı doğru bulmuyorum.Oglumda hep engelledik, haftalarca hastahanede yattım.Dusecek çocuğu zorla tuttuk sonuç= şuan %97 engelli.O yüzden akışına bırakacağım.Tabikide modumuz düştü üzüldüm.Ama bunu sorun haline getirmiyorum ve tek dileğim saglikliysa benle kalması, gönderene sonsuz inanıyorum ki öyle de zaten ve o benim bu dünyadaki mükâfatım olacak insallai