- 24 Temmuz 2016
- 566
- 1.112
Ah yalnız değil mişimHayirli olsun seen bende biraz daha iyisin. Benim kizim 7 aylik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah yalnız değil mişimHayirli olsun seen bende biraz daha iyisin. Benim kizim 7 aylik
Canm ben Bursa da çok araştırdım en iyi içime sinen 2 doktor buldum biri Esentepe de Emre Uysal. Diğeri aynı hastanede Neşe solak. Yalnız ikisi de inanılmaz yoğun Emre beye 1 ay sonraya randevu veriyor neşe hanım bayram sonrası.Emre beyi sosyal medyadan da takip ediyorum inanılmaz sıcak kanlı içten samimi ve başarılı biri bir bak istersen. Ben 10 eylüle randevu aldım:)) daha erken yok bugün aynı hastanede başka doktora gittim kese görmeye oda ilgilendi. Gönül doyran. Ama kısmetse Emre bey le devam etmek istiyorum. Hemen hemen her doktoru hastaneyi araştırdım. Önceki gebelikte medicana Neriman Çelik e gittim hastane Doğum sezeryan 6000 civarı doktordan da çok memnun kalmadım 6.Haftada kalp atışı şuan yok haftaya da olmazsa alırız bebeği demişti ölüm gibi 1 hafta geçirmiştim sayesinde. Jimeri de hastane olarak beğenmiyorum ve pahalı. Esentepede muayene 90 doğumlar 2000 civarı.Nick: tuanna-ahmet
Tahmini dogum tarihi :09 nisan
Sehir/hastane: Bursa / belli degil
Diger cocuklar :7 aylik
Yas : 29
Cinsiyet belli degil
31 twmmuz yumurtlama olunca 4 Ağustos nasıl bat oluyor ki. 14 Ağustos olmasın.çünkü yumurtlamadan 14 hpn sonra adet oluyoruz diye biliyorum ben.
o zaman bence ayın 14 üne kadar bekle :)Ben adetine yakın yumurtluyorum hep. Yumurtlamadan 5 6 gün sonra oluyor adetim. Yumurtlama testlerinden dolayı net olarak biliyorum.
Kizlar epey kalabaliklastik liste yapip en basa sabitleyelim diyorum
Nick: mavi kedi
Tahmini dogum tarihi: 15 Nisan
Şehir/ Hastane: Ankara/ Belli değil
Diğer Çocuklar: 17 aylık
Akliniza gelen baska seyleri de ekleyebiliriz benim ilk aklima gelenler bunlar
Beni etiketleyin ben liste yaparim kaynasiriz ehehheh.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın herkese. Bugün 10:30 da doktor randevumuz var. Bebeği görmek, kalp atışına bakmaya gidicez. Doktor büyük ihtimal gözükmez dedi ama, bakalım bir umut. Bugün 6+1’im fakat 5+4 falan oluyor kesedeki ölçüme göre.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah.Günaydın herkese. Bugün 10:30 da doktor randevumuz var. Bebeği görmek, kalp atışına bakmaya gidicez. Doktor büyük ihtimal gözükmez dedi ama, bakalım bir umut. Bugün 6+1’im fakat 5+4 falan oluyor kesedeki ölçüme göre.
2016 ağustos anelerindeydim sağolun Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah2016 temmuz annelerinde miydiniz nickiniz asına geldi bende ordaydim tekrardan hayırlı olsun
Olmaz mi nasil bakicam aralari cok az olucak ikisine yetisebilecekmiyim okulda gecen yil izindeydim buyilda yari donem calisip izne ayrilmam gerekecek. Eminim ogrenciler bile birseyler diyecek. Ama hic beklemedigimiz bi ayda bebisi ogrendik.Rabbim saglikli sihhatli kavustursun insaallahKaderdaşım :) endişelerin var mı ?
Kizlar epey kalabaliklastik liste yapip en basa sabitleyelim diyorum
Nick: mavi kedi
Tahmini dogum tarihi: 15 Nisan
Şehir/ Hastane: Ankara/ Belli değil
Diğer Çocuklar: 17 aylık
Akliniza gelen baska seyleri de ekleyebiliriz benim ilk aklima gelenler bunlar
Beni etiketleyin ben liste yaparim kaynasiriz ehehheh.
Tsk ederim canim baya arastirmissin emre uysala bende bakayim bi arastirim insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimiziCanm ben Bursa da çok araştırdım en iyi içime sinen 2 doktor buldum biri Esentepe de Emre Uysal. Diğeri aynı hastanede Neşe solak. Yalnız ikisi de inanılmaz yoğun Emre beye 1 ay sonraya randevu veriyor neşe hanım bayram sonrası.Emre beyi sosyal medyadan da takip ediyorum inanılmaz sıcak kanlı içten samimi ve başarılı biri bir bak istersen. Ben 10 eylüle randevu aldım:)) daha erken yok bugün aynı hastanede başka doktora gittim kese görmeye oda ilgilendi. Gönül doyran. Ama kısmetse Emre bey le devam etmek istiyorum. Hemen hemen her doktoru hastaneyi araştırdım. Önceki gebelikte medicana Neriman Çelik e gittim hastane Doğum sezeryan 6000 civarı doktordan da çok memnun kalmadım 6.Haftada kalp atışı şuan yok haftaya da olmazsa alırız bebeği demişti ölüm gibi 1 hafta geçirmiştim sayesinde. Jimeri de hastane olarak beğenmiyorum ve pahalı. Esentepede muayene 90 doğumlar 2000 civarı.
Esk.li misin canım aslen esk.liyim ben ailem eskişehirde yaşıyorNick: Elvaven
Tahmini doğum tarihi: 4 Nisan 2019
Şehir hastane: Eskişehir Acıbadem
Diğer çocuklar: 13 Aylık kız
Adanalı mısın canım eşim de adanalı ikinci memleketim sizi görünce içim ısındıNick: huriye92
Tahmini dogum tarihi: 2 Nisan
Şehir/ Hastane: Adana / Güzelyalı Hastanesi
İlk gebelik