- 16 Eylül 2024
- 3.201
- 1.997
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #1.501
Ne kullanıyorsun ne zaman basladin kullanmaya canım ve su an kac haftaliksinBen kan sulandırıcı kullanıyorum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kullanıyorsun ne zaman basladin kullanmaya canım ve su an kac haftaliksinBen kan sulandırıcı kullanıyorum canım
Benim kan uyuşmazlığı var iki gebeligimde de iğne vuruldumArkadaşlar, grupta kan uyuşmazlığı olan arkadaslarim var mı? Ve gebelikte kan sulandırıcı kullanan ?
Peki kaçıncı haftada vuruldunuz igne ?Benim kan uyuşmazlığı var iki gebeligimde de iğne vuruldum
Adet günü betam 441 çıkınca doktor hemen enox 6bin yazdı ve coraspin şu an 6+5teyim her gün kullanıyorum.Ne kullanıyorsun ne zaman basladin kullanmaya canım ve su an kac haftaliksinteşekkür ederim cevap icin
![]()
Herhangi bir muayene falan yapmadan mi yazildi ignen peki ? Benim pihtilasma da homozigot cikti igne baslariz ama kalp atışı duyulduktan sonra demislerdi. Herkese farkli yolla mi ilerliyorlar anlayamadimAdet günü betam 441 çıkınca doktor hemen enox 6bin yazdı ve coraspin şu an 6+5teyim her gün kullanıyorum.
Gerçekten böyle bişey var ya. Sanki onlar öyle deyince bağ kurmayacagiz. Aksine stres yüklüyorlar insana bence. Bebeğin sağlığı için bir gebeye pozitif hissettirmek daha önemli benceDoktorlar hep olumsuz konusuyolar anne bebek arasında bağ oluştuğunda yıkım olmasın dıye ben ılk keseyı gördüğümde doktor bıseyler dedı Baska Baska doktorlara gıttım sorun yok sonradan ogrendım normalmıs doktorlar oyle yapıyolarmıs
Canim bende ayni dertten muzdaripim bugünKızlar karnım ve belim çok ağrıyor bugün. Kızım biraz hasta ve peşinde dolandım durdum. Sürekli de kucağıma gelmek istiyor. Korkacak birşey yoktur umarım. Lekelenme kanama falan yok ama yine de endişe ediyorum![]()
Evet akıntım baştan beri çok var. Önceki gebeligimde de akıntım çok oluyordu. Kanama mi var diye sürekli wcye gittigimi hatırlıyorum. Ama ağrım var mıydı onu hiç hatırlamıyorum. Bi gitseydim artık doktora ya çok zor beklemekCanim bende ayni dertten muzdaripim bugünyüreğim agzima geliyor. Karnim mi Kasık mi nerem bi yerim agriyor. Birde akıntım da var islaklik hissediyorum kosarak wc gidiyorum. Daha baslangicta boyle seyler yasamak hic hos degilmis gercekten. Allah hepimize saglikli gebelik gecirmeyi nasip etsin ve saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin
senin akıntın var mı
Bende bir gebelik gecirdim malesef olumsuz sonlandi, o gebelikte de kasık agrim oluyrodu ama bunda kanama yasadim onceki aksam o nedenle karin agrisi yasayinca korku kapladi icimi. Akintimda var. Ne zaman gideceksin dr.a kac haftaliktinEvet akıntım baştan beri çok var. Önceki gebeligimde de akıntım çok oluyordu. Kanama mi var diye sürekli wcye gittigimi hatırlıyorum. Ama ağrım var mıydı onu hiç hatırlamıyorum. Bi gitseydim artık doktora ya çok zor beklemek
Hiç zararı olmaz doktorum banada kanama olursa mutlaka kan uyuşmazlığı iğnesini vurulmam gerektiğini söylemişti. Benimde 6 haftalık olmuştu ikizlerim iğne vurulmuştum. İki gebeliğimde de erken vuruldum. Doğum öncesi 1 kez daha vurmuslardi bana. Eğer bu gebeliğimde kanama olursa tekrar vurulucamPeki kaçıncı haftada vuruldunuz igne ?
Benim henuz yeni gebeligim. Gecikmenin 4.gunu kanama yasadim. Dr da kan uyusmazligi ignesi vurulmami önerdi yarin. Hafta olarak henüz 5 haftaligim. Erken bir hafta gibi geldi kesemizi henüz görmedik.
Zarari olur mu kafam karisti biraz![]()
Yaaa gercekten mi 6.haftada mi oldunuz igne. Bu bilgi beni gercekten rahatlattiHiç zararı olmaz doktorum banada kanama olursa mutlaka kan uyuşmazlığı iğnesini vurulmam gerektiğini söylemişti. Benimde 6 haftalık olmuştu ikizlerim iğne vurulmuştum. İki gebeliğimde de erken vuruldum. Doğum öncesi 1 kez daha vurmuslardi bana. Eğer bu gebeliğimde kanama olursa tekrar vurulucam
Aynen öyle canım benım degerlerım bıraz yavas artmıştı ama normalmıs doktor resmen benı bunalıma soktu bos gebelık dış gebelık derken kafayı yedım dusun dusun sonra keseyı gördük yolk sac göründü yarın kalp atışını dınleyemee gıdıcez nasıp olursa ama sıtres yaptığımla kaldım hamıle ınsanı sitrese sokmak hosmu yanıGerçekten böyle bişey var ya. Sanki onlar öyle deyince bağ kurmayacagiz. Aksine stres yüklüyorlar insana bence. Bebeğin sağlığı için bir gebeye pozitif hissettirmek daha önemli bence
Olumlu sonuçlarla dön doktorundan inşallahAynen öyle canım benım degerlerım bıraz yavas artmıştı ama normalmıs doktor resmen benı bunalıma soktu bos gebelık dış gebelık derken kafayı yedım dusun dusun sonra keseyı gördük yolk sac göründü yarın kalp atışını dınleyemee gıdıcez nasıp olursa ama sıtres yaptığımla kaldım hamıle ınsanı sitrese sokmak hosmu yanı
Insalalh dua edelım bırbırımızeOlumlu sonuçlarla dön doktorundan inşallah![]()
Canım nasılsın ? Aynı haftadayız seninle merak ettim kese için gittiniz mi ?Anladım kuzucumm, umarım oralarda bir yerdedir minik bebişinve bir sonraki randevuda ikisini birden görürsün çok dua edeceğim senin için
![]()
Bana tüp bebek doktorum söylemişti canım kanama olursa mutlaka vurul diye. 2 çocuğum da pozitif grup ben negatifYaaa gercekten mi 6.haftada mi oldunuz igne. Bu bilgi beni gercekten rahatlattiforumda da bakindim genelde ileri haftalarda olmuslar igne. Bana da dedi simdi vurul, 3 hafta icin beklemedigimiz birsey olursa tekrar vurulursun dedi. Eger sorunsuz ilerlerse de 28.haftada vururuz dedi. Lekelenme kanama görünce hemen vurulmak gerekiyormus risk olur vurulman benim tavsiyem dedi. Gercekten icim rahatladi teşekkür ederim
![]()
Anladim canim tamam cok teşekkür ederimBana tüp bebek doktorum söylemişti canım kanama olursa mutlaka vurul diye. 2 çocuğum da pozitif grup ben negatif