• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Merhaba benim de sat 14 ocak ben de dün gördüm keseyi 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için🥰🥰 sağlıkla kavusalım inşallah
Evet benide 10 gün sonraya çağırdı ben 7+0a randevu aldım inşallah sağlıkla kalp atışlarını duyarız sağlıkla zamanında kucağımıza alırız 🥰

Selam kızlar, gebelikte TSH 2,5 altında olması gerekiyormuş. Benim 2,5 idi geçen hafta. Bu hafta devlet hastanesinde kan verdim 4,2 çıktı. Dahiliyeye git tiroit hapı yazsin dedi. Benimle aynı durumda olan var mı TSH'iniz kaç mesela. Çok şaşırdım tüm degerlerimin normal çıkacağını zannediyordum
Benim TSH iki ay önce hamile kalmadan önce ikinin altındaydı bugün kan verdim 2,92 çıktı benimde yükselmiş ama e nabizda normal değerler arasinda gösteriyor

O hastaneden hastaneye değişir memorialda 26bin istediler benden 🥹🫣
Benden de biruni laboratuvarlarında 30 bin istediler. Yatarak özel sağlık sigortadı indirimimle 15 e düştüler. Ben de devlette aile hekimliğinden randevu aldım hepsini yaptırdım. Sadece d vit yapmadılar onu özelde yaptırdım. Ama burada bi arkadaş yazmıştı onun gittiği devlet hastanesinde d vitamini de yapılmış. O yüzden sormakta fayda var. Ama 5 dk da devlette yaptırabiliyorken o kadar para vermek istemedim. Ama ben cuma yaptırmıştım pazartesi çıktı sonucum. Bilgin olsun canım

Benden de biruni laboratuvarlarında 30 bin istediler. Yatarak özel sağlık sigortadı indirimimle 15 e düştüler. Ben de devlette aile hekimliğinden randevu aldım hepsini yaptırdım. Sadece d vit yapmadılar onu özelde yaptırdım. Ama burada bi arkadaş yazmıştı onun gittiği devlet hastanesinde d vitamini de yapılmış. O yüzden sormakta fayda var. Ama 5 dk da devlette yaptırabiliyorken o kadar para vermek istemedim. Ama ben cuma yaptırmıştım pazartesi çıktı sonucum. Bilgin olsun canım
Ben devlette yaptırdım canım zaten o kadar para veremem 🫣🫣 daha yolumuz uzun Allah’ın izniyle başka ihtiyaçları karşılanır bebişin

Çok teşekkürler 🙏🏻 ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım Anadolu sigortadan özele gittim o yüzden. İzmir Egepol İnternational. Ama üniversite hastanesine de gitmeyi düşünüyorum kontroller için arada, orada da çok arkadaşım doğum yaptı ve çok memnun kaldı.

Umarım sizinki öyle değildir öncelikle🤲
Benim beta değerin yüzde 50 60 civarında yükseldi hep yani 2 katı olmadı kanama alanı vardı kese yanında ve kesede günde 1 mm büyümesi lazımmış benimki o konuda da yetersizdi büyümesi bu yüzden boş kese olduğuna emin oldu doktorum daha fazla beklemek istemedi
En son ki betan kaçti kuzum sanada soruyorum boyle kusuruma bakma ama cumrtesine kadar içim içimi yiyor 6+3de bebegi goremedi doktor

Ayy bunlar kafayi yemiş galiba ne kadar ufuk fiyatlar bunlar şaka gibi😏devlette yaparlar umarim hepsini

Evet doğru söylüyorsunuz. Benim alt yüksek çıktı. Vifolic kullanıyorum iyi bir multivitamin folik asit ama doktoruma dün söylediğimde bu yüksektiyor olabilir dedi. 1 hafta sonra yine tahlil ver istersen dedi. farklı bi zararı olur mu acaba alt nin yükselmesinin?
Benimde Alt yüksek çıktı dahiliyeye gönderdiler o da takip önerdi tekrar kan vereceğim 1 hafta sonra ona göre 1 ay sonra kontrole gideceğim ama hiç vitamin önermedi zaten karaciğere yüklenmeye gerek yok dedi hormon ilaçları kullanıyorum sadece folik asit kullan dedi bana

Devlet hastnesinde aile hekimligi dedigin seymi canim mesela ben istanbuldayim burda sehir hastanesi var o hastnenin aile hekimligi bölumu yapiyormu bu testleri

Devlet hastnesinde aile hekimligi dedigin seymi canim mesela ben istanbuldayim burda sehir hastanesi var o hastnenin aile hekimligi bölumu yapiyormu bu testleri
Ben şöyle yaptım; önce sağlık ocağımızdaki aile hekimime gittim. Bizim sağlık ocağında hepsine bakılmıyormuş. Ama süleyman yalçın şehir hastanesi aile hekimliğine ( bize yakın olduğu için) git hepsini yaptırırsın dediler. Hemen 1 saat sonrasına randevu vardı zaten e nabızda. Şehir hastaneleri aile hekimlikleri genelde boş oluyor randevu bulmak çok rahat o yuzden. Hemen gittim kan idrar bütün tahlillerimi yaptırdım. Bir tek d vitaminine bakmıyormuş onlar. Onu da özelde 2-3 bine hallettim hemen. Ama burada yazdıklarına göre bazı hastaneler d vitaminine de bakıyormuş. Sen gittiğin yerde yine sorarsın canım. Bit de açlık şekerine baktıkları için tahlillerde aç gitmen gerekiyor bilgin olsun🙏

Evet yapıyor canım bende bugün hastanedeki aile hekimliğinden yaptırdım d vitamini hariç onu yapmıyorlar onuda dahileyeden randevu aldim

Ben şöyle yaptım; önce sağlık ocağımızdaki aile hekimime gittim. Bizim sağlık ocağında hepsine bakılmıyormuş. Ama süleyman yalçın şehir hastanesi aile hekimliğine ( bize yakın olduğu için) git hepsini yaptırırsın dediler. Hemen 1 saat sonrasına randevu vardı zaten e nabızda. Şehir hastaneleri aile hekimlikleri genelde boş oluyor randevu bulmak çok rahat o yuzden. Hemen gittim kan idrar bütün tahlillerimi yaptırdım. Bir tek d vitaminine bakmıyormuş onlar. Onu da özelde 2-3 bine hallettim hemen. Ama burada yazdıklarına göre bazı hastaneler d vitaminine de bakıyormuş. Sen gittiğin yerde yine sorarsın canım. Bit de açlık şekerine baktıkları için tahlillerde aç gitmen gerekiyor bilgin olsun🙏
Benim doktorum direkt kendisini söyledi zaten gebelik testleri yapıldı mı dedi hayır dedim tamam tüm testleri yazalım yapılsın dedi. Direkt kadın doğuma da gidildiğinde yapılıyor 😇

Kızlar bir sorum var bende iki haftadır hafif kanama oluyor arada ama böyle açık pembe renkte bir kaç damla sonra koyu kahverengi lekelenme oluyor devamında ara ara geçen hafta da olmuştu hatta kanamam oldu diye gittim vajinal ultrasonla baktılar kese yerinde dediler aşırı kanama olursa gel dediler bir kaç gün ara ara lekelenme oldu çarşamba yine randevum vardı kalp atışı daha duyulmadı ama kese duruyordu normaldi bugün yine kanamam oldu bir kaç damla sonra yine lekelenme oldu akşama kadar aranızda yaşayan var mı oluyor mu böyle şeyler
Kasık ağrım da var ama ona da normal dediler üniversiteye gidiyorum tüp bebek tedavisi olduğu için aynı yere gitmem gerekiyor bir süre orda da sürekli farklı asistan bakıyor hocaya sorup geliyor bana doğru dürüst birşey de söylemediler stres oldum iyice

Kızlar bir sorum var bende iki haftadır hafif kanama oluyor arada ama böyle açık pembe renkte bir kaç damla sonra koyu kahverengi lekelenme oluyor devamında ara ara geçen hafta da olmuştu hatta kanamam oldu diye gittim vajinal ultrasonla baktılar kese yerinde dediler aşırı kanama olursa gel dediler bir kaç gün ara ara lekelenme oldu çarşamba yine randevum vardı kalp atışı daha duyulmadı ama kese duruyordu normaldi bugün yine kanamam oldu bir kaç damla sonra yine lekelenme oldu akşama kadar aranızda yaşayan var mı oluyor mu böyle şeyler
Kasık ağrım da var ama ona da normal dediler üniversiteye gidiyorum tüp bebek tedavisi olduğu için aynı yere gitmem gerekiyor bir süre orda da sürekli farklı asistan bakıyor hocaya sorup geliyor bana doğru dürüst birşey de söylemediler stres oldum iyice
Aslında önlem amaçlı progestan kullansan iyi olur hem içinde rahat olur

Back