- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Ben erkege benzettim canim saglikli olsunlarda bakalimGerçekten mi ? Babası da öyle diyor erkek bu diyor ama ben hiç anlamıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben erkege benzettim canim saglikli olsunlarda bakalimGerçekten mi ? Babası da öyle diyor erkek bu diyor ama ben hiç anlamıyorum![]()
vitamin Beni cok aciktiriyor kilo almamak icin bende gece icip yatiyorumBen başından beri vitamin kullanıyorum sabah mı içeyim akşam mı dedim günde 1 tane iç kaçta içersen iç dedi doktoröğlen içiyorum ben de
![]()
Ben erkege benzettim canim saglikli olsunlarda bakalim![]()
Esim cuma gunu gidelim diyor. Sanirm beklemeden cuma giderimBen senin yerinde olsam giderim, eğer senin hesabın gibi 10 haftalıksa ölçümde hata varsa bi dahaki gittiğinde 14 haftalık olacak. O da ikili için ucu ucuna oluyor
Ay maşallah erkeğe benziyor tatlımŞurayada dünki ultrason görüntüsünü bırakıyorum.![]()
Bende de tam tersi vitaminden sonra bulantım oluyor su içmekte bile zorlanıyorumvitamin Beni cok aciktiriyor kilo almamak icin bende gece icip yatiyorum![]()
Ay maşallah erkeğe benziyor tatlım![]()
Maşallah canım minik paşanaŞurayada dünki ultrason görüntüsünü bırakıyorum.![]()
Maşallah canım minik paşana![]()
Kuzum yanlış hatırlamıyosam gece hormonlar daha net çalışıyomuş belki gece içilmesi daha faydalıdır bulantı çekmektenseAslında öylesi daha mantıklı. Sağlık ocağında da veriliyor ya vitamin ebe sabah aç karna içeceksin diyo kussanda vs. İmkansıza yakın bu dediği :/ gece içmek çok daha iyi mide bulantısı bakımından. Bende senin gibi yapmayı düşünüyorum bir kaç güne bende folik asiti bırakıp vitaminlere geçiş yapcam gece içerim artık. Tabi sağlıkçı değilim gündüz içilmesinin ayrı bilmediğimiz bir olayı var mı bilmiyorum![]()
Olabilir kuzum. Bencede o bulantıyı çekmektense gece içmek çok daha mantıklıKuzum yanlış hatırlamıyosam gece hormonlar daha net çalışıyomuş belki gece içilmesi daha faydalıdır bulantı çekmektense![]()
Evet canım nubu dik bu paşanınTeşekkür ederim canım. Sende mi erkek olduğunu düşünüyorsun ?
Aynen canım insanın yaşam kalitesini alt üst ediyo resmenOlabilir kuzum. Bencede o bulantıyı çekmektense gece içmek çok daha mantıklı
Heyet raporu çıkarmadınız mı? ben de kan pıhtılaşmasından dolayı hibor iğne kullanıyorum. doktorum 1 yıllık heyat raporu yazdı. ilacı ilk aldığımda 2 kutu alabildim. Şimdi 3 ay yetecek kadar var. bizi mağdur etmezler heralde muhakkak temin edilir.Birde bugün çok şey sordum ama şunu da sorayım da içimde kalmasın cleaxan kullananlar ilacın temininde sıkıntı yaşayan varmı piyasada bulunamıyor şuan yılbaşına kadarda olmayacakmis muadillerde aynı sıkıntı varmış bunlar yurt dışından ithal gelen ilaçlar olduğu ve dolar euro bunu artmasına bağlı fiyata zam istediklerini devletinde bu zama yanaşmadığıni duydum ne derece doğru bilemem ama benim elimde sadece 5 kutu kaldı napacam bilemedim bulamazsan....
Evet canım nubu dik bu paşanın![]()
Kızlar hepinize kocaman bir merhaba
1 saat önce acilden geldim,şimdi evde uzanıyorum.
Peçeteye sildikçe çok az bi kanamam geldi.
Doktorumuz ultrasonda baktı ilk önce kalp atışlarını dinletti çok şükür atıyodu
Daha sonra boyunu falan ölçtü günüyle uyumlu bi sıkıntısı yok dedi
Rahim ağzını ölçtü gayet iyi uzunluk,kanama alanın falanda yok dedi. İstirahat verdi progestanı cuma günü bırakmamı söylemişti tedbir amaçlı sabah akşam 2ye çıkardı.
En büyük mutluluğum miniğim yüzünü bize dönmüş ultarasonda iki elleri yanda bakıyodu parmakları minicikti![]()
Canım benim doktor 10+6da çıkıntı var erkek dediAy cok erken degilmi 11 hafta ? Bakalım hayırlısı olsun![]()