- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
İlahi çok güldümAy bende dün kızılderilileri beyaz adamlar öldürüyorlardı, kızılderililerle dağ bayır koşturup kacıyorduk, sonra bı fabrika bulduk kızılderililer yardım istedi bizi kaçırdılar. Ölmekten kurtulduk :):) 3 rüya gördüm biri buydu. Bide uyanıyorum sürekli rüyalara kaldığım yerden devam ediyorum.
Insallah canim dinlen bol bolSağol canım cevap için. Tavsiyelerine uyacağım. Ihlamur limon içtim. Mandalina yiyorum sürekli. İnşallah uzamaz ateş yapmaz. Sağolasın.
Ben pikeleri kaldıralı 1 ay oluyor nerdeyseKolay gelsin canım. Ben pike takımlarını kaldırdım yorganı ve nevresimleri çıkardım. Ama kışlıklar için bekleyeceğim daha hava hiç belli değil iki gün 28 derece diyor haala sıcaklık devam
Ben hamişlikten öncede 2-3 günde bir çıkıyordum benim bünyem böyle galiba. Şimdide değişiklik olmadı kuzum. O yüzden yapabilir gibime geliyor. ishalden çok kabızlığa yatkınım nedense.Normalde öyle bir sorunum yokken 5 günü buluyor benim bazenşanslıysam 2-3 gün biraz da bünyeye göre değişir sana yapmaz belki herkese aynı etki etmez :)
Bana da hamile kaldığımı öğrendiğim gün folik asidi bıraktırdı doktorum, onun yerine vitamin verdi içinde de çok düşük miktarda folik asit var. Herkesin yöntemi farklı demekki bilemedimKızlar hamilelikten önce ve hamileliğim boyunca hiç bir ilaç kullanmadım. Vitamin folik asit hiç birini doktorlar vermedi. Bende hiç sormadım. Acaba neden
İnşallah olmaz canım zor çünküBen pikeleri kaldıralı 1 ay oluyor nerdeyseKaradenize yakınım buralar biraz soğuk oluyor ankara ayazı gibi buranında ayazı meşhur
Ben hamişlikten öncede 2-3 günde bir çıkıyordum benim bünyem böyle galiba. Şimdide değişiklik olmadı kuzum. O yüzden yapabilir gibime geliyor. ishalden çok kabızlığa yatkınım nedense.
Yemek deme bana nolur, herşey yasak bana hüngür hüngür ağlıyorum bazen canım öyle çok istiyor ki... Bide rüyalarıma girmesinler :):):)İlahi çok güldümyakında bende o şekilde rüyalar görücem o kadar saçma rüyalar gördüm ki yarısını unuttum bile . Bi de diyelim şunu yiyeyim diyorum gece pat diye rüyama giriyor
Bana da hamile kaldığımı öğrendiğim gün folik asidi bıraktırdı doktorum, onun yerine vitamin verdi içinde de çok düşük miktarda folik asit var. Herkesin yöntemi farklı demekki bilemedimhatta tereddüt ettim herkes sadece folik asit kullanınca ama doktor kesin konuşunca mecbur uyduk ona
Bence bu bebiş erkekŞurayada dünki ultrason görüntüsünü bırakıyorum.
Henüz küçük canım sanirim pek belli olmuyor gibi ya da ben göremedimBu arada guzel kalbinin atisini da duydum ilk kezcinsiyet tahmini olabilir mi sizce
Ölçüm hatası da olabilir. Hep aynı doktora mi gidiosunuz? Başka bi doktora da gidin bence.Kizlar bugn dr a gittim biraz moralim bozuldu. Ya aslinda baya kafama takildi.
Normalde bugn 10+0 olmam gerekirken 8+0 dedi. Ama gayet normal sorun teskil etmez ilerleyen donemlerde yakalayabilir haftasini ama bu sekilde devam etse sorun degil dedi. 1 ay sonra cagrdi. Tahlil sonuclarmda hicbir sikinti yok. Ama 1 ayda 2 hafta mi gelismis. Kafama bu takiliyor surekli.
Bence bu bebiş erkek
çok şükür doktorun dediğine göre sorun gözükmüyor milyonda bir ihtimal ama kesinlik yok
Canım stres olacaksan başka doktora da git. Ama sorun olsaydı söylerdi kendi doktorun da. Bu arada ikili yaptırmayacak mısın? Yaptıracaksan 1 ay sonra geç olabilir bebişin gününü yakalarsa.Kizlar bugn dr a gittim biraz moralim bozuldu. Ya aslinda baya kafama takildi.
Normalde bugn 10+0 olmam gerekirken 8+0 dedi. Ama gayet normal sorun teskil etmez ilerleyen donemlerde yakalayabilir haftasini ama bu sekilde devam etse sorun degil dedi. 1 ay sonra cagrdi. Tahlil sonuclarmda hicbir sikinti yok. Ama 1 ayda 2 hafta mi gelismis. Kafama bu takiliyor surekli.
MaşallahBu arada guzel kalbinin atisini da duydum ilk kezcinsiyet tahmini olabilir mi sizce
Kucuk evet ve de cok bulanik ben gene de sansmi deniyim dedimHenüz küçük canım sanirim pek belli olmuyor gibi ya da ben göremedim
Devletle bu ozele gidiyordum hep. Devletin cihazi eski zaten hep kucuk gosterdi bebegi gorememisti birgun arayla filan. Ama o da bisey demedi.Ölçüm hatası da olabilir. Hep aynı doktora mi gidiosunuz? Başka bi doktora da gidin bence.
Dr 1 ay sonra dedi onun icin de. Istersen yaptirirsn dedi. Ben de 2 hafta sonra sehir merkezine mi gitsem diyorum. IlcedeyimCanım stres olacaksan başka doktora da git. Ama sorun olsaydı söylerdi kendi doktorun da. Bu arada ikili yaptırmayacak mısın? Yaptıracaksan 1 ay sonra geç olabilir bebişin gününü yakalarsa.
Maşallahama cinsiyet tahmini için birazcık daha beklemen gerekiyor sanırım
Ben senin yerinde olsam giderim, eğer senin hesabın gibi 10 haftalıksa ölçümde hata varsa bi dahaki gittiğinde 14 haftalık olacak. O da ikili için ucu ucuna oluyorDr 1 ay sonra dedi onun icin de. Istersen yaptirirsn dedi. Ben de 2 hafta sonra sehir merkezine mi gitsem diyorum. Ilcedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?