- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
@melike222 gidecekti ama daha yazmadı sanırım çokta takip edemiyorum dünden beri canım. Senin randevu saati gelmedi mi daha doğru mu anladım?
Ne güzel tarihler denk gelecek:) Herkes Mart sonu doğururum diyince dedim bir ben Kalacam heraldeCanim bende ay sonuna dogru dogrcam 29 nisan sezeyn olucam 20 sinden sonra olurm Allah izin verirse ins. 26 sina dusunuyorum 26 aralik kizimin dogm tarihi. Bende 28 nisan dogumluyum ama pazara denk gelio
Ay Mart sonuna nasıl doğuruyorlarmış, Nisan anneleri değil miyizNe güzel tarihler denk gelecek:) Herkes Mart sonu doğururum diyince dedim bir ben Kalacam heralde
Bende en son 10. Haftada gitmiştim kontrole çok sık olmasın diye beni de 13. Haftada çağırdı doktorum.Benim 3 Ekim'de canım, çarşamba günü. Nedense beni geç çağırdılar. 12.haftadaki herkes yaptırmış ben 12+5'teyim ama anlamadım.
Bende en son 10. Haftada gitmiştim kontrole çok sık olmasın diye beni de 13. Haftada çağırdı doktorum.
@melike222 gidecekti ama daha yazmadı sanırım çokta takip edemiyorum dünden beri canım. Senin randevu saati gelmedi mi daha doğru mu anladım?
Katılıyorum sana canım. Ben burada kimsenin birini kırmak için birşeyler söylediğini de zannetmiyorum ama yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Valla iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama karışmamaya çalışıyorum kendim de yanlış anlaşılmamak için. Çünkü burada mimiklerimiz yok ne yazarsak o şekilde anlaşılıyor ve iletişimi kısıtlıyor bence.
Tam 10+0dım ben gittiğimde canım 3.2cm boyumuz çıktı maşallh hareketliydi deSevindim bunu duyduğuma. Çünkü ben de en son 10.haftada gitmiştim canım.10.haftada nasıldı boyu, hareketleri falan?
Sağol canım iyiyim bugün dün canıma okudu en zor günümü geçirdimBence doğru olan bu canım
Geçmiş olsun tatlımm bu arada nasılsın şimdi miden nasıl bebiton yaptı yapacağını desene düşürdü anacığını hastanelere
Bende en son 10. Haftada gitmiştim kontrole çok sık olmasın diye beni de 13. Haftada çağırdı doktorum.
Siz yine iyisiniz ben en son 8. Haftada gittim 12. Haftaya çağırdıSevindim bunu duyduğuma. Çünkü ben de en son 10.haftada gitmiştim canım.10.haftada nasıldı boyu, hareketleri falan?
SevgiliBence doğru olan bu canım
Geçmiş olsun tatlımm bu arada nasılsın şimdi miden nasıl bebiton yaptı yapacağını desene düşürdü anacığını hastanelere
Çokta şeyetme kız 1 hafta fark var aradaSiz yine iyisiniz ben en son 8. Haftada gittim 12. Haftaya çağırdı
Siz yine iyisiniz ben en son 8. Haftada gittim 12. Haftaya çağırdı
Ben de yaptırmam şahsen, dediği gibi vücuda mikrop veriyorlar grip aşısıyla o riski göze alamamSelam kızlar doktora gittiğimde grip aşısını sordumevet öneririm yaptırın dedi. Bugün sağlık ocağında ki ebeyi aradım, oda biz önermiyoruz sonuçta vucuda mikrop giriyor dedi. Sizlerden bunun hakkında fikri olan var mı yada dr a soran
Çokta şeyetme kız 1 hafta fark var arada
Ben 10. Hafta gitmeseydim 5 hafta beklemiş olacaktım aboo geçmezdi hiç heralde
Valla zaman geçmiyor öncesinde de gidemiyorum 12. Haftada tekrar ikiliye çağıracak diyeOoo 4 hafta girmiş araya. Benim de 3 hafta olacak canım gittiğimde.
Selam kızlar doktora gittiğimde grip aşısını sordumevet öneririm yaptırın dedi. Bugün sağlık ocağında ki ebeyi aradım, oda biz önermiyoruz sonuçta vucuda mikrop giriyor dedi. Sizlerden bunun hakkında fikri olan var mı yada dr a soran
Selam kızlar doktora gittiğimde grip aşısını sordumevet öneririm yaptırın dedi. Bugün sağlık ocağında ki ebeyi aradım, oda biz önermiyoruz sonuçta vucuda mikrop giriyor dedi. Sizlerden bunun hakkında fikri olan var mı yada dr a soran
İyi olsunlar sağlıklı olsunlar da canım, biz bekleriz ne yapalım.Valla zaman geçmiyor öncesinde de gidemiyorum 12. Haftada tekrar ikiliye çağıracak diyeneyse sabır az kaldı
Öyle tabi canım önemli olan sağlıklı olmalarıİyi olsunlar sağlıklı olsunlar da canım, biz bekleriz ne yapalım.
Baktim simdi.bana verilen kagitta 11 ile 13.hafta da yapılması uygundur yazıyor cnm
Canım bildiğim kadarıyla 11-14 haftalar arasında yapılıyor ama bebiş önden gidiyorsa kaçırır mısın acaba diye düşündüm
.Canım kaçırma ihtimalin var ikiliyi bu ara doktora giden çoğu arkadaşın bebişi gününden önce gidiyo demekki bebişler hızlı büyüme evresindeler sen 13+diye gidersin 14+ çıkabilirsin
İnsan merak ediyor ya elde değil kiValla zaman geçmiyor öncesinde de gidemiyorum 12. Haftada tekrar ikiliye çağıracak diyeneyse sabır az kaldı
Senin dogum ne zmaana denk geliyorNe güzel tarihler denk gelecek:) Herkes Mart sonu doğururum diyince dedim bir ben Kalacam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?