2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
ayy aynı benim sezaryen doğumumu anlatmışsın birebir inşallah ikinci de ilki gibi olur diye dua ediyorum şimdiden çünkü çevremde anlatılanların aksine benim sezaryen doğumum ve sonrası gayet iyiydi bi ilk kez hastanede yataktan kalkıp yürüyeceğim zaman acıdı ameliyat yerim başka yok çok şükür İnşallah herkesinki rahat geçer Allah a sığınmak panik yapmamaya çalışmak lazım ben kendimi telkin ediyodum bebeğime kavuşacam diyodum onu hayal etmeye çalıştım bi de baktım ki anestezi doktoruna kesmediler mi daha diye sorarken kızımı uzatmıştı bile doktor bana gösteriyordu :))
 
Şükür canım benim ben düşük yapalı 12 gün oldu ama doktor baktı için temiz dedi kürtaj a gerek yok dedi doktor sana ne kadar korun demişti canım
6 ay dedi canm. Ben zaten bilmeyerek hamile kalmıştım o dönemde. Bebek planımız yoktu. Doktor 6 ay korunun dedi ama biz 1 yıl bekledik bu kez isteyerek hamile kaldım. Şükür devam ediyor gebeligim. Ben pko hastasiyim ama allaha şükür gebe kalma konusunda sıkıntı çekmedim. Ama 2. Gebeligim de dusukle sonuçlanacak diye çok korktum. Sen de pko var mı cnm. Ilk düşük dimi.
 
Beni komple uyuttular zaten o an istediğim de oydu. 6 saat sancıdan sonra kızım kakasını yapınca acil aldılar. O kadar sancıdan sonra istediğim uyumak ve uyandığımda sancının yok olmasını istiyordum :))) kızımıda 5 dk içinde babasına götürmüşler bende yarım saatte kendime gelmiştim. Çok rahattı sezaryen kısmı ve iyileşme sürecim.
 
off ben de çok merak ediyorum cinsiyetini benim doktorun 16 haftadan önce tahmin yürütmeye bile niyeti yok 1 ay sonra belli olur dedi çıktı işin içinden ama tıp merkezi var burda bi tane ona gitmeyi düşünüyorum ben de 2 hafta sonra falan belki görürüz
 
Benimki de öyle valla. Bende belki özele giderim diye düşünüyorum ikiliden sonra:)
 
Aynı benim doktor benimki de öyle malesef. Söylemiyor yanilmayalim diyor
 
İnşallah canım ilki gibi geçsin yeter bize :) bende senin gibi hep güçlü olmam gerek bebeğime kavuşcam onun bana ihtiyacı var diye telkin ettim gerçekten pozitif düşünmek işe yarıyor diye düşünüyorum :)
 
Nedemek canımm ,İnşallah benim ilk doğumun gibi geçer seninkide :) bende öyle yalnızım kayınvalide yakın ama yararı olmaz pek bana köstek olurlar daha çok. Allah yardımcımız olsun
 

benımdebeta 270 çıkmıştı herşeyimiz aynı oldu senınle cinsiyet tahminleri bile
 
Size sen die hitap şeklinde bulunulmadı.
Siz nasıl görüşlerinizi belirtiyor iseniz.
Biz de görüşlerimizi belirtebiliriz.
 
Benim de 6 ağustosta beta 260 muhtemel doğum 12 nisan gösteriyor. Ben de sizlerle aynıyım. Pko hastasiyim ama doğal yolla gebe kaldım. Siz de mi pko lusunuz?
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.yok canım pkolu değilim bizim sorunumuz erkek infertilitesiydi tüp yaptırdık mecbur.bu arada doğal yolla kalmana çok sevindim tüp çok yıpratıcı oluyor ama onada şükür napalım
 
+1
 
Kızlar anlayamıyorum mutlu mutlu yaşarken niye durduk yere geriliyorsunuz, geriyorsunuz konuyu!!!
Katılmadığınız size mantıksız gelen konuşmaları şahsi algılayıp cevap yazmayın lütfen, çünkü tatlıya bağlayamayı beceremiyorsunuz!!!!
Şu başlıkta gerginlik çıkması birbirinizi kırmanız isteyeceğim en son şey lütfen hassas davranın sizi mutlu edecek insanlarla muhatap olun sizi kendi karanlığına mutsuzluğuna çekecek insanlarla değil!!!!
 
Hayırlı Cumalar nasılsınız arkadaşlar? Bugün ikili teste giden var mıydı? Ben de gün sayıyorum. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.
melike222 gidecekti ama daha yazmadı sanırım çokta takip edemiyorum dünden beri canım. Senin randevu saati gelmedi mi daha doğru mu anladım?
Katılıyorum sana canım. Ben burada kimsenin birini kırmak için birşeyler söylediğini de zannetmiyorum ama yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Valla iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama karışmamaya çalışıyorum kendim de yanlış anlaşılmamak için. Çünkü burada mimiklerimiz yok ne yazarsak o şekilde anlaşılıyor ve iletişimi kısıtlıyor bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…