2 gün ne ki canım ,

2013 haziran annelerinde en kucugumuz hepinizden önce 34 haftalık gayet de sağlıklı doğmuştu.Hic belli olmuyor bu çocukların sağı solu valla.
Canım fitikta ikinmak yani normal doğum yasak.Bende de 3 fıtık ve disk kayması olduğu için yasak.Zaten fıtık olmasa bile asfiktik doğum öyküsü var, kimse normal yaptırmazdı.
Hayırlısı olsun maşallah canım

kan da güzel çıkar insallah.simdi değilse bile en geç 2-3 haftaya herkesin cinsiyeti netleşti artık burda bence.
Sen alttan aldığın için düzeldi canım benim

Nasil olgun ve alçak gonulluymussun, çok sevdim seni

Evet canım kapattım orayi, ilgilenemedim.Birileri de erkek almıştı gruba.Ego sorunu olan biri çıktı saydirdi saydirdi engelledi gitti.Ugrasamicam diyip kapattım.insallah canım amin
Aaa 20 dk da dogum

gercekten bu kadar güzel bir sezeryan hikayesini ilk kez duydum.Ay maşallah diyim nazar etmiyim, bu da öyle kolay geçsin hiç anlama inşallah, tabi bizim de böyle güzel geçsin amin

içimi rahatlattı hikayen canım çok teşekkur ederim.Cok korkuyordum ben bide ustune efsane korkunç hikayeler okudum...sonrası çok dusunduruyordu beni.cunku yardımcı olacak kimsem yok, oğlum da bana muhtaç hep yatıyor,kucaklamak zorundayım.Cok iyi geldi bu yazın bana