Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım.mide bulantısına maden suyu kullan acaip faydasını görüyorsun bende ayniydim sabah kalkınca içiyorum bitane çok faydası oluyor.kizilayin maden suyunu öneririm.yada beypazari
Canım.mide bulantısına maden suyu kullan acaip faydasını görüyorsun bende ayniydim sabah kalkınca içiyorum bitane çok faydası oluyor.kizilayin maden suyunu öneririm.yada beypazari
Günaydın arkadaşlar
mide bulantıları tam gaz devam anlaşılan benim açken bulantım olmuyor herşeyi yiyorum ama sonra karnım tokken öğürmekten bi hal oluyorum nedense hep kendi evimde oluyor.pikolojik galiba iş yapmamak için
Nub bebeğin organı :) çıkıntıya göre yani çıkıntı dikse erkek, paralelse kız diye tahmin yapıyorlar :) ben baksam da anlamıyorum ama
Hatta forumda konusu vardı nuba göre cinsiyet tahmini diye. Orada bu işten baya anlayanlar yorumda bulunuyorlar :)
Bende foto yukleyim belki miniğimin nubundan anlayan olur,gerçi telefondan yüklemeye çalıştım da telefondan izin vermedi yüklememe ben mi beceremedim bilemedim
Bende foto yukleyim belki miniğimin nubundan anlayan olur,gerçi telefondan yüklemeye çalıştım da telefondan izin vermedi yüklememe ben mi beceremedim bilemedim
Canimcim pozisyonu hiç uygun değil yaa sipanin:)hep bahane buluyomus gibi oldum ama valla oyle minnislar:)azcik zorlarsam erkek gibi diim ama pozisyonu daha net olursa bidaha bakalim
Resim yükle sekmesi de dosya yükle sekmesi de tıklayınca devamını getirmiyor. Sağlık olsun. Ancak bilgisayara girersem yukleyecem anlaşılan. Zalım telefonum izin vermedi ya da ben beceremedim
Canimcim pozisyonu hiç uygun değil yaa sipanin:)hep bahane buluyomus gibi oldum ama valla oyle minnislar:)azcik zorlarsam erkek gibi diim ama pozisyonu daha net olursa bidaha bakalim
Benimde 2. Bebeğim ilki erkek de bunun cinsiyetini deli gibi merak ediyorum :) tabiki insan olmayanı istiyor ama Rabbim sağlıkla sihhatle nasip etsin olur mu çok teşekkür ederim vakit ayirdiniz bana
Yakın zamanda ekleyen ve çok uğraşan biri olarak screenshot yani ekran görüntüsü alın sonrada o resmi kirpin ben o şekilde uğraştım bir kaç kere ama yukleyebildim