Merhaba, aa öyle mi, çok memnun oldum tanıştığıma
Ne güzel, oğlunuz henüz küçükken tekrar hamile kalmaya imkânınız olmuş.En iyisini yapmışsınız, eğer benim oğlum gibi her ihtiyacını karşılayan sizseniz, 6 yaşında 20-21 kilo bir çocuğu günde en az 3 kez kucaklarken çok zorlanıyorsunuz.Buyudukce ağırlaşiyor o yüzden daha fazla zorlanıyor insan.Onlar küçükken yapmak en doğrusu. Tahmin edebiliyorum, sizin 11 ayiniz benim de 6 senem...ve sayısını artık unuttuğum hastahane yatışları yogunbakimlar...Elbette çok gucluyuz artik.Ama korkularımı bastirmiyor bu guc.Ben de çok korkuyorum herseyden.Korkularimiz da aynıdır eminim.Ama iki seçeneğimiz vardı.Ya vaktiyle tekrar anneliği tadacaktık, bu sefer olması gerektiği gibi...Yada korkularımiza esir olup, bize sunulandan başkasını istemeyip bu kadarıyla yasayacaktik.Bir seçim yaptık ve artık bunu hakkıyla yerine getirmek zorundayız.Ben inanıyorum ki mukafatimiz olacak bu bebisler bize inşallah.Ve bu kez hiç yaşamadığımiz birçok guzel duyguyu yaşatacak bize.Amiiin aminnn, sağlıkla nasip etsin Allah inşallah.Ben burdayim, ne zaman istersen yazabilirsin arkadasim
iyi dusunecegiz, neyi yaşamak istiyorsak onu hayal edeceğiz.Bizim için zor birşey hiç bilmediğimizi hayal etmek ama güzel şeyler de yaşanıyor goruyorsun. Hayallerimiz duaya, dualarımız amellerimize dönüşüyor.Aklindan geçeni o an hemen güzel olanlarla degistir.Hersey güzel olacak bu sefer insallah