2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Merhaba canım.benim de ağrıyor belim ama gebelik öncesi de böyleydim fıtıklarım olduğu için.Gebeligin ilerleyen zamanlarında oluyor diye biliyorum ben.


Merhaba hosgeldin aramiza:KK200:


Evet canım anne ve bebek sagliklsoldugu sürece hiç önemli değil kilo bence de.Ay valla torpilliydi çorbamız.Hatta şimdi konuşunca yine aklıma düştü.esim gece işten çıkınca götürecek çok mutluyum cook:KK68:
Aklına düşürdük desene :)
Şimdiden afiyet bal şeker olsun yarasın canım:KK66:
 
Bizimde bebiste boyle:)
 

Eklentiler

  • IMG-20180921-WA0012.jpeg
    IMG-20180921-WA0012.jpeg
    32,6 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba, aa öyle mi, çok memnun oldum tanıştığıma:KK200: Ne güzel, oğlunuz henüz küçükken tekrar hamile kalmaya imkânınız olmuş.En iyisini yapmışsınız, eğer benim oğlum gibi her ihtiyacını karşılayan sizseniz, 6 yaşında 20-21 kilo bir çocuğu günde en az 3 kez kucaklarken çok zorlanıyorsunuz.Buyudukce ağırlaşiyor o yüzden daha fazla zorlanıyor insan.Onlar küçükken yapmak en doğrusu. Tahmin edebiliyorum, sizin 11 ayiniz benim de 6 senem...ve sayısını artık unuttuğum hastahane yatışları yogunbakimlar...Elbette çok gucluyuz artik.Ama korkularımı bastirmiyor bu guc.Ben de çok korkuyorum herseyden.Korkularimiz da aynıdır eminim.Ama iki seçeneğimiz vardı.Ya vaktiyle tekrar anneliği tadacaktık, bu sefer olması gerektiği gibi...Yada korkularımiza esir olup, bize sunulandan başkasını istemeyip bu kadarıyla yasayacaktik.Bir seçim yaptık ve artık bunu hakkıyla yerine getirmek zorundayız.Ben inanıyorum ki mukafatimiz olacak bu bebisler bize inşallah.Ve bu kez hiç yaşamadığımiz birçok guzel duyguyu yaşatacak bize.Amiiin aminnn, sağlıkla nasip etsin Allah inşallah.Ben burdayim, ne zaman istersen yazabilirsin arkadasim:KK200:iyi dusunecegiz, neyi yaşamak istiyorsak onu hayal edeceğiz.Bizim için zor birşey hiç bilmediğimizi hayal etmek ama güzel şeyler de yaşanıyor goruyorsun. Hayallerimiz duaya, dualarımız amellerimize dönüşüyor.Aklindan geçeni o an hemen güzel olanlarla degistir.Hersey güzel olacak bu sefer insallah:KK200::KK200::nazar:

Yazdıkların gerçekten moral oldu. Beni anladığını ta buradan hissettirdin yazdiklarinla. Aynı şeyleri yaşamış olmanın getirdiği bir paydada yer alıyoruz ikimizde nasılsa. Evet çocuk kararimda bebeğimin henüz küçük olması çok etkili oldu. Oğluma yalnız bakıyorum . Bu hayatta ona moral olacak onu canı kadar sevecek ve ona sahip olduğu için kendini en az bizim kadar mutlu hissedecek bir kardeşi olmasını çok istedim. Rabbim çok şükür bahşetti. Şimdilerde hem korkular eşliğinde hamileliğimi yaşıyorum hem de evladımı gün aşırı fizik tedaviye götürüyorum . Bir yanda yeni umutlar bahsettiğiniz gibi hiç tatmadigim duygulara açılan bir kapı diğer yanda adeta kalbim, her şeyim olan evladimla verdiğim o zorlu mücadele. Ama Allah sabrını veriyor. Bu hamileliğin de kanayan yaralarimi sarmak için Allah'ın bahşettiği bir hediye olduğunu düşünmek istiyorum. Tüm korkularima rağmen.

Rabbim evlatlarımıza selamet versin. Hep derim, bir anne evladının hem dünyada hem ahirette mutlu olmasını ister. Allah bize daha dunyadayken evladımızın ahiret sevincini gösterdi.
 
Kızlar aklıma gelmişken arada sırada rahim ağzı uzunluğunuzu hatırlatıp ölçtürün doktorrlarınıza,arkadaşım ihmal yüzünden 5 aylık düşük yaptı :KK43:

Ben onu hiç bilmiyordum. Akıntı oluyor falan deyince doktor "rahim ağzı gayet iyi görünüyor sorun yok" demişti. Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum canım. Doktorlar takip ediyordur gerçi.
 
X