- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Maalesef canim bisi soylemedi bende sormadim netlesmede n tahmini soylemesini istemedimNasıl geçti canım muayene
Cinsiyet tahmini yaptı mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef canim bisi soylemedi bende sormadim netlesmede n tahmini soylemesini istemedimNasıl geçti canım muayene
Cinsiyet tahmini yaptı mı![]()
Döndün mu cnm sen de, nasıl geçti,büyümüş mu kuzun
Evet canim cook sukur iyi gecti kan tahlili de bir hafta sonra cikar dediler
Tsk ederim canim iyi gectiCanım nasıl geçti?
Aklına düşürdük desene :)Merhaba canım.benim de ağrıyor belim ama gebelik öncesi de böyleydim fıtıklarım olduğu için.Gebeligin ilerleyen zamanlarında oluyor diye biliyorum ben.
Merhaba hosgeldin aramiza
Evet canım anne ve bebek sagliklsoldugu sürece hiç önemli değil kilo bence de.Ay valla torpilliydi çorbamız.Hatta şimdi konuşunca yine aklıma düştü.esim gece işten çıkınca götürecek çok mutluyum cook![]()
Merhaba, aa öyle mi, çok memnun oldum tanıştığımaNe güzel, oğlunuz henüz küçükken tekrar hamile kalmaya imkânınız olmuş.En iyisini yapmışsınız, eğer benim oğlum gibi her ihtiyacını karşılayan sizseniz, 6 yaşında 20-21 kilo bir çocuğu günde en az 3 kez kucaklarken çok zorlanıyorsunuz.Buyudukce ağırlaşiyor o yüzden daha fazla zorlanıyor insan.Onlar küçükken yapmak en doğrusu. Tahmin edebiliyorum, sizin 11 ayiniz benim de 6 senem...ve sayısını artık unuttuğum hastahane yatışları yogunbakimlar...Elbette çok gucluyuz artik.Ama korkularımı bastirmiyor bu guc.Ben de çok korkuyorum herseyden.Korkularimiz da aynıdır eminim.Ama iki seçeneğimiz vardı.Ya vaktiyle tekrar anneliği tadacaktık, bu sefer olması gerektiği gibi...Yada korkularımiza esir olup, bize sunulandan başkasını istemeyip bu kadarıyla yasayacaktik.Bir seçim yaptık ve artık bunu hakkıyla yerine getirmek zorundayız.Ben inanıyorum ki mukafatimiz olacak bu bebisler bize inşallah.Ve bu kez hiç yaşamadığımiz birçok guzel duyguyu yaşatacak bize.Amiiin aminnn, sağlıkla nasip etsin Allah inşallah.Ben burdayim, ne zaman istersen yazabilirsin arkadasim
iyi dusunecegiz, neyi yaşamak istiyorsak onu hayal edeceğiz.Bizim için zor birşey hiç bilmediğimizi hayal etmek ama güzel şeyler de yaşanıyor goruyorsun. Hayallerimiz duaya, dualarımız amellerimize dönüşüyor.Aklindan geçeni o an hemen güzel olanlarla degistir.Hersey güzel olacak bu sefer insallah
![]()
Çok şükür . Ense kalınlığı için ne dediler?Tsk ederim canim iyi gecti![]()
Hadi gözün aydın canım attın stresi üzerinden darısı bizim başımıza olsun inşallah :)Maalesef canim bisi soylemedi bende sormadim netlesmede n tahmini soylemesini istemedim
Ne kusuru canım. Sağlıklı olsun da net görmesem de olur.Unuttum valla canım unutmasam hiç kendimden örnekte vermezdim kusuruma bakma lütfen![]()
Maşallah subhanallahBizimde bebiste boyle:)
Maşallah çok güzel görünüyorBizimde bebiste boyle:)
Aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi hiç mühim değilNe kusuru canım. Sağlıklı olsun da net görmesem de olur.![]()
Amin canim bir hafta sonra doktorla konusacam boyunu sormadim kizim evde agliyordu diyeHadi gözün aydın canım attın stresi üzerinden darısı bizim başımıza olsun inşallah :)
Kaç cm olmuş miniğin
Bi dahaki kontrol ne zamam
Sagol canim 11+3 ama doktor 12 haftalik dediMaşallah çok güzel görünüyorkaç+kaçtasın canım?
Anladım canım kağıtta yazıyo ben gördüm :) 53 mmAmin canim bir hafta sonra doktorla konusacam boyunu sormadim kizim evde agliyordu diye
Kızlar aklıma gelmişken arada sırada rahim ağzı uzunluğunuzu hatırlatıp ölçtürün doktorrlarınıza,arkadaşım ihmal yüzünden 5 aylık düşük yaptı![]()
Belli oluyor mu o kadar baktim bisi anlamadimMaşallah subhanallah
Anlayanları alalım cinsiyet tahminine :)
Yazıcaktım şimdi bendeAnladım canım kağıtta yazıyo ben gördüm :) 53 mm