- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Galiba öyle kuzum :)Artık iyice hamileliğe adapte oluyosun bebeğinle arandaki bağ dahada kuvvetleniyo o yüzden canım :)
Dün bende öyleydim çünkü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba öyle kuzum :)Artık iyice hamileliğe adapte oluyosun bebeğinle arandaki bağ dahada kuvvetleniyo o yüzden canım :)
Dün bende öyleydim çünkü![]()
İlk zamanlar içebiliyodum canım ama artık içemiyorum sıvı şeyler daha çok midemi bulandırıyo.Benım bır kaç gun çok bulantım olmuştu sonra maden suyu içmeye başladım çok ıyı geldı kesildi.kahvaltıdan sonra maden suyu iç bence
İnşallah sorunsuz sıkıntısız güzel haberlerle gelirsin canımBizimde bugun ikili test var saat 2 de umarim hepimiz guzel haberlerle geliriz insallah![]()
AminnBizimde bugun ikili test var saat 2 de umarim hepimiz guzel haberlerle geliriz insallah![]()
Ben daha doktora gitmedim ya niye böyle oldu anlamadım.carsamba gününe randevu aldım bakalım ne çıkacak keseyi filan daha hiç görmedim.hayirli haberler alırım insallah
En nasıl oldun mini mini, kanama alanın n3 durumda bugün iyi msnSabrina hayran kaldim :)
İnsallah guzel sonuclar alirsin
S
En nasıl oldun mini mini, kanama alanın n3 durumda bugün iyi msn
Günaydın kızlar. Hepinize gUzel bir gun diliyorum.doktora gidecekler inş. Hayirlisyıla güzel haberlerle gelirsiniz.ben ne sut ne yogurt öyle dikkat etmiyorum yedikleri më birde kızımı anao kuluna verdim sabah tek kaldım kahvaltı yapmayı bile geç saatte bırakıyorum ceviz aldım ik gün iki tane yedim orda duruyor neden böyleyim anlamadım. Siz dikkat ediyormusunuz.sadece meyve yi güzel yiyorum..
maaşallah nasılda büyümüşDün kanamam oldu biraz onun için kontrole erken gittik ikili test yapıldı. Herşey yolunda ama önlem amaçlı rapor iğne ve hap verdi doktorum. Buda ufaklık :))
Ay bu kocaman kız :) MaşallahDün kanamam oldu biraz onun için kontrole erken gittik ikili test yapıldı. Herşey yolunda ama önlem amaçlı rapor iğne ve hap verdi doktorum. Buda ufaklık :))
Yok malesef kendimin bile çözemediği garip bir iştah durumu var. Meyvemi eksik etmiyorum bir de yoğurdumu gerisi Allah’a emanetMerhaba kızlar nasılsınız ?
Yeme düzenini oturtanlarınız var mı ?
Ekmek ve türevlerini çok yer oldum. Mide bulantılarımı dindirdiği için daha çok tüketiyorum.
2. gebeliğim ve ilkine göre daha fazla yiyorum. Bu gidişle 2546546512 kilo olucacam![]()
Yaa maşallahDün kanamam oldu biraz onun için kontrole erken gittik ikili test yapıldı. Herşey yolunda ama önlem amaçlı rapor iğne ve hap verdi doktorum. Buda ufaklık :))
Ikili test Karindan bakiliyor degil mi ense kalinligi icin
İki gündür kahvaltı tabağı getiriyorum iş yerime. İki güne kadar hergün poğaça tost sandviç...Yok malesef kendimin bile çözemediği garip bir iştah durumu var. Meyvemi eksik etmiyorum bir de yoğurdumu gerisi Allah’a emanet
Bende çok kilo alacak gibi hissediyorum
Nasıl geçti canım muayeneEvet ben bugün ikili test yaptırdım. Karından bakılıyor. Bir de kan veriyorsun.
Aynı durum bendede var canım doğru düzgün bişey yiyemiyorum.Yok malesef kendimin bile çözemediği garip bir iştah durumu var. Meyvemi eksik etmiyorum bir de yoğurdumu gerisi Allah’a emanet
Bende çok kilo alacak gibi hissediyorum
Maşallah canım bebişi 8 haftalık falan heralde burda şimdi kocaman olmuşturBen de randevumu aldım 6 Ekim inş. İkili test yapılacak. Bakalım ne kadar olacak. En son böyleydi.![]()