Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh gözümüz aydın maşallah hadi bakalımHaftamızı yakalamışızHerşeyimiz çok güzelmiş
3 hafta sonra ikili test için gitçem:)
Gözün aydın canımHaftamızı yakalamışızHerşeyimiz çok güzelmiş
Sağol cnm kontrolde öğrendim kalbi durmuş gene bu ikinci kürtaj oldumGeçmiş olsun canım 2 hafta önce bende kaybettim bebeğimi düşük mu yaptın kürtaj mi oldun canım üzülme canım allahım inşallah yine hamile kalırız rabbim büyük
Sağol kuzum Rabbim kimsye yasatmasinCok gecmis olsun canim![]()
Gözün aydın canım :)Haftamızı yakalamışızHerşeyimiz çok güzelmiş
Oyy maşallah maşallahDün kanamam oldu biraz onun için kontrole erken gittik ikili test yapıldı. Herşey yolunda ama önlem amaçlı rapor iğne ve hap verdi doktorum. Buda ufaklık :))
Yaa tipini yirim bunlarınnn..Dün kanamam oldu biraz onun için kontrole erken gittik ikili test yapıldı. Herşey yolunda ama önlem amaçlı rapor iğne ve hap verdi doktorum. Buda ufaklık :))
Kolları ayakları ediyordu gibime geldi benim yineOh gözümüz aydın maşallah hadi bakalım
Hareket ediyor muydu annesi gördün mü?
Evet canım şükür rahatladımGözün aydın canım :)
Bak gördün mü yakalamış haftasınıda![]()
Sağol canım darısı başınıza güzel haberlerle gelelim hepimizGözün aydın canım![]()
Ediyodur artık ufak ufak canım 9.haftada başlıyo çünkü hareketleriKolları ayakları ediyordu gibime geldi benim yine
Evet canım şükür rahatladım
Sağol canım darısı başınıza güzel haberlerle gelelim hepimiz![]()
Aynen canım ekran uzaktaydı çok net göremedim bide bu sefer daha çok duygulandım nedenseEdiyodur artık ufak ufak canım 9.haftada başlıyo çünkü hareketleri![]()
Cinsiyeti için baktı ama göremedi. Haftaya bakalım dedi. İkili test uzun sürmüyor 5 dk bişey. Ense kalınlığına bakılıyor ve bir kaç şeye daha sonra kan veriyorsun o kadar.Oyy maşallah maşallah
Cinsiyet için bişey dedi mi canım
2li test için muayene yaklaşık kaç dakika sürdü canım
Bi öncekinde hiç belli değildi ama şimdi ne kadar belli :))Yaa tipini yirim bunlarınnn..
ne kadar minnak oluyorlar ya.. sana da geçmiş olsun canım. Rapor derken iş için mi rapor verdi doktor?
Benım bır kaç gun çok bulantım olmuştu sonra maden suyu içmeye başladım çok ıyı geldı kesildi.kahvaltıdan sonra maden suyu iç benceBulantı kusma devam canım baş ağrısı arada çok şiddetli oluyo.
Bugün kontrolüm vardı doktor 2-3 haftan kaldı az daha sabret dedi şükür bugünümüze![]()
Artık iyice hamileliğe adapte oluyosun bebeğinle arandaki bağ dahada kuvvetleniyo o yüzden canım :)Aynen canım ekran uzaktaydı çok net göremedim bide bu sefer daha çok duygulandım nedense![]()
Anladım canım çok sağol :)Cinsiyeti için baktı ama göremedi. Haftaya bakalım dedi. İkili test uzun sürmüyor 5 dk bişey. Ense kalınlığına bakılıyor ve bir kaç şeye daha sonra kan veriyorsun o kadar.
Bi öncekinde hiç belli değildi ama şimdi ne kadar belli :))
Sağol canım fazla yorulmuşum dinlen biraz dedi ve 10 gün rapor verdi. Yatıyorum evde. Çocukta kreşte zaten iyice dinlenirim bugün
ben de önümüzdeki perşembeye aldım randevu en son ultrason ölçümüne göre 11+6 olacak ikili testi de yaparız demişti doktor bakalım bi aksilik olmazsa küçük çıkma gibi yapar olmadı daha sonra yine giderim hem bebişimi tekrar görmüş olurumCanım cuma günü bi sürpriz olmazsa 11+5 oluyorum ( bazı arkadaşların geri ya da ileri çıkmış ya) son ultrason haftama göre hesapladım 7+5 ti.. çünkü regl tarihim tutmuyor düzensiz olduğu için.. devlette son gittiğim doktor ikili testi de vajinal bakabilirler çünkü karından net görülmüyor dedi sadece kalp atışını dinletmişti çıktı kağıdı alamamıştık inşallah rahmim de düzeliyordur, bende cumaya özel hastanede doçent doktordan randevu aldım canım 13.30 a bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız sağlıkla sıhhatle inşallah