Sık gidince pek yeni birşey görmüyor insan.1 aylık arayla görmek güzel bence.Senin de nerdeyse 1 ay olmuş olacak. Randevu icon onünde 2-3 hafta olacak cnm.bi gün mutlaka bı boşluk bulursun.Benimde 6 gün sonra randevum var ama 10+0 olcam. Doktor niye geldin der mi ki
İşin kötüsü doktorlar full çekiyor, ikili test için randevu bulamam diye korkuyorum![]()
Evet canım çok baş donmesi oluyor benim de.Yatiyorum hep ama bu beni çok rahatsız ediyor artık.Sanki hep böyle gececekmis gibi.Evde birsuru iş var gözüme gözüme batıyor sinir oluyorum yapacak halim yok diye.1-2 gün değil 4 haftadır falan yatıyorum.Yakin zamanda geçsin artık lütfen.Benimde öyle canım 7. Ve 8. Haftalarım özellikle çok kötü geçti tansiyonum hep 9a 5 ti ve baş dönmesi yapıyor yolda yürüyemiyorum markete çıkamıyorum oturamıyorum uzun süre sürekli yatıyorum ama bu 9. Haftam 10 a çıkmış hatta dün 11 di doktorda tansiyonun düşüyorsa şanslısın dedigünlük hayatıma devam edemiyorum ama dedim o da geçer zaman dedi inşallah canım az kaldı biraz daha sabır.