Dur bayılma sana o enerji lazım olucekBunca söylenmeye yaramaz aksi ağlak gazlı kusmuklu bir şey çıkarsa şuracığa bayılıveririm Zuhal topal gibi
Şaka bir yana her şekilde kurban olurum maksimum birkaç sene çekerim sonra illa düzelecek napalım yeter ki iyi olsun yavruşum benim
Nisantoş çok mu yoruyor
Yaaa evetDur bayılma sana o enerji lazım olucek
Seni sevindirip her haliyle güldürcek merak etme
Yeri gelcek gazı için ağlıcan yeri gelcek kusmuğu için
Ama var ya hepsine değer her anları ayrı güzel zaman çok çabuk geçip gidiyor bir bakmışsın dişi çıkmış konuşmuş yürümüş büyümüş okula başlamış ❤❤
Vuslat hanım her geçen gün yaramazlıkta yeni mi levıl atlıyorYaaa evet
Vuslat hanım Napıyor bakalım? benim boncuğum
Motive olmaya devam ediyordum..
Yaa benimde çizgi gibi kaldı aslında. Vücut tipindenmiş sanırım normalde geçmiş olması lazımmış.
@LoveAndMarriage in de geçmemiş kırmızıymış, o demişti. Gel kız buraya
Yaa geçmeli üste yazdım sağ taraf silikleşiyor ama sol kısım bir de kabartılıMaalesefCuttingcorners kuzum geçmeyecek o iz artık
A April wind sen doktoruna mutlaka söyle o dikişi doğum sırasında alsın kuzum
Folik asit bebeleri değil mi işte hepsi aynıı, yaramaazVuslat hanım her geçen gün yaramazlıkta yeni mi levıl atlıyor
Kapıların arkasına gidip aç diye ağlıyor
Sokaktan içeri girmek istemiyor
Bahçede kesmiyor çocuğu artık
Benimde sağ taraf daha silik gibi ama genel olarak seninki kadar kaybolmadı kuzum :/ Yine senin iyi o zaman.Kuzum benim sağ taraf silikleşiyor ama sol kısımda 1 2 cmlik yer kabartı şeklinde bir de gördükçe sinirlerim bozuluyo
Yaa geçmeli üste yazdım sağ taraf silikleşiyor ama sol kısım bir de kabartılı
Bir de benim yapışma ilk bantı çıkardığımda hiç belli olmuyorduFolik asit bebeleri değil mi işte hepsi aynıı, yaramaaz
Benimde sağ taraf daha silik gibi ama genel olarak seninki kadar kaybolmadı kuzum :/ Yine senin iyi o zaman.
Hele benim soltarafı tam denk dikmemiş o yüzden dediğin gibi daha kabartılı duruyor. Her şekilde kötü o görüntü
Ben artık kestirip biçtiricem bir daha böyle kalmaz inşallahBir de benim yapışma ilk bantı çıkardığımda hiç belli olmuyorduinşallah geçer hepimizin ya
Şimdi anladım yalnız ne olduğunuHanımlar listemiz, sitenin eski halindeki sisteme göre tablolanmıştı. H Heart of Gold bacımın konusu hortlayınca millet stalk peşinde laf vermeyek beni siler misin diye rica etti. Eee Onu sildim. Amma velakin tablo ne eski sisteme ayak uydurdu ne güncelim ben ülen diyebildi. Tablomuz da Naa böyle kaynanasını üç harflı çarpmış yeni gelin gibi kalınca sildim. Teşekkürler , saygılar
Kuzum zamanla geçer diye düşünüyorumBen artık kestirip biçtiricem bir daha böyle kalmaz inşallahGerçi çokta mühim değil benim için ama kırmızı kalmasa bari.
Şimdi anladım yalnız ne olduğunu
Açıklama için tişikkirlir
Geçesiye sende ikinciyi yaparsınKuzum zamanla geçer diye düşünüyorumyani geçsin
Hahahahaha sadece gülüyorum şuan için isteyerek yapmam imkansız ipektoş canımıza okuyorGeçesiye sende ikinciyi yaparsın
Hahahahaha sadece gülüyorum şuan için isteyerek yapmam imkansız ipektoş canımıza okuyor
Yeni sürüm bizim kız
Kime çekti ki
Folik asitli vitamini 9 ay kullandım benFolik asit bebeleri değil mi işte hepsi aynıı, yaramaaz
Benimde sağ taraf daha silik gibi ama genel olarak seninki kadar kaybolmadı kuzum :/ Yine senin iyi o zaman.
Hele benim soltarafı tam denk dikmemiş o yüzden dediğin gibi daha kabartılı duruyor. Her şekilde kötü o görüntü
Haha nasıl bildim amaFolik asitli vitamini 9 ay kullandım ben
Sonuçun bu olacağını bileydim 3 ay kullanırdım
Sen hangisini kullanıyorsun canımHaha nasıl bildim ama
Gerçi şuan bende kullanıyorum
Ayrı kullanmıyorum kuzum Demir hapımın içinde var ayrıyetten multivitaminde de olsa gerekSen hangisini kullanıyorsun canım
Kullanmazsan bebiş sana 0ı gördürür
Bitti mi tüm hazırlıkların
Amanın kız niye kiAyrı kullanmıyorum kuzum Demir hapımın içinde var ayrıyetten multivitaminde de olsa gerek
Bitti kuzum
Bugün çok kötüyüm sabahtan sancılarım vardıKahvaltıdan sonra daha da kötüleştim. Midem kabul etmedi sanırım niye bilmiyorum hep çıkardım sonra zorla uyudum. Terle uyandım yine. Zorla sırf vitamin olsun Aç kalmıyım diye yoğurt yedim içine azıcık ekmek doğrayıp. O bile rahatsız etti
Ne oluyor anlamıyorum hala midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?