Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Canım aslında 7 nisanda yumurtlama oldu diye düşünüyorum benim tahminim bebeğin yerleşip beta salgılanması uzun sürdü geç yerleşme diye bir şey de varmış çünkü ama insan ister istemez düşünüyor acaba değerim az mı diye yarın tekrar beta baktıracağım. Ben de her zamanki işlerimi yapmaya devam ediyorum ama aralara mola koyuyorum eğer sancı hissedersem

Geç yerleşme oldu diye düşünüyorum canım yumurtlama tarihim az çok belli çünkü belirtilerden anlıyordum muhtemelen yerleşip beta salgılanması biraz uzun sürdü ama önmeli olan iyice tutunması zaten geç olsun güç olmasın diyorum. Tabi insan ilk sevinci heyecanı geçince bunları düşünmeye başlıyor

Normalde çok az su içen biriyim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri çok dikkat etmeye çalışıyorum canım çok önemli diyorlar
Olabilir kuzum tekrar kan verecek misin artış için
KIZLAAR istanbulda yaşıyan varmı aramızda deprem oldu ve merak ediyorum yaşıyan var mı o anı?💞
Ben yaşadım evimiz çok sallanmadı ama ona rağmen korkutucuydu neyse ki eşim evdeydi. Allah beterinden korusun

Ayy süper kuzum çok sevindim senin adına :) bende yarın gideceğim umarım görürüz. Beta baktırdın mı en son kaç çıkmıştı
Çok teşekkür ederim canım sende görürsün ben e yazarsın yarın. Beta istemedi doktorum canım. Kese geçtiğimiz haftaki beta değerlerine göre olması gerektiği gibi dedi.

Hayır hiç birşey yaşamadım kanamam yok. Kan sonuçlarım da olumsuz malesef. korkmayın bebeğiniz sağlıklıysa her türlü size gelecektir. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.
Ben de düşük yaptığımda hiç belirti yaşamadan ultrasonda öğrenmiştim. Yaşadığın travmayı anlayabiliyorum. Ama az çok her kadının başına gelen acı bir tecrübe bu. İnşallah bu kez son olur da bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın. Vücudun hamile kalmaya alıştı bu da çok önemli bir şey. Hepimizin duasindasin ♥️♥️♥️

Kuzum akşamları çok çabuk uykum geliyor sabahta 8 de uyanıyorum aşırı çiş zaten var sjsjsj ama ağrı sızı şuan yok çok şükür. Dediğin gibi beta arttıkça neler olur bilmiyorum :D su çok içiyorum kuşum zaten hep çok içerim şükür :) tavsiyen için teşekkür ederim :KK200: çok içim yanıyor soğuk bişeyler içiyorum günde 1 bardak badem ya da yulaf sütlü latteden bişey olmaz heralde dimi? hatta onu da çoğunlukla decaf kahveyle yapıyorum
Canim kahveyi olabildigince icmemeye calis. Çayı da açık iç. Kahveli seker bile yemiyordum ben😀
Suyu bol ic. Kefir yumurta fln bunlari tüket. Kahvesini az koy iceceksen de 🤗
E daha ne olsun iste bak birusru belirtin var😀 uyku çiş 😁 kese olusunca rahim büyümeye basliyor agri da kacinilmaz oluyor.

Ben de düşük yaptığımda hiç belirti yaşamadan ultrasonda öğrenmiştim. Yaşadığın travmayı anlayabiliyorum. Ama az çok her kadının başına gelen acı bir tecrübe bu. İnşallah bu kez son olur da bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın. Vücudun hamile kalmaya alıştı bu da çok önemli bir şey. Hepimizin duasindasin ♥️♥️♥️
Saolasın Allah razı olsun. Desteğiniz için saolun.Bundan önce olumsuz tüp bebek tecrübelerim var. Hatta şubatta son embriyo transferim olmuştu tutmamıştı. Martta doğal hamile kaldım hemde ikizdi bu hamileliğim. Doktorum senin tüp bebeğe ihtiyacın yok artık doğal hamile kalabiliyorsun tekrar denemeye devam dedi. Allah vaktini saatini yazmıştır eminim sağlıkla gelecek birgün 🥰🥰 sağlıklı olsun bundan sonraki inşallah.

Canim kahveyi olabildigince icmemeye calis. Çayı da açık iç. Kahveli seker bile yemiyordum ben😀
Suyu bol ic. Kefir yumurta fln bunlari tüket. Kahvesini az koy iceceksen de 🤗
E daha ne olsun iste bak birusru belirtin var😀 uyku çiş 😁 kese olusunca rahim büyümeye basliyor agri da kacinilmaz oluyor.
Kuzu makaleleri okuyorum kahveyle ilgili günlük 200 mg aşılmadığı sürece sıkıntı olmaz diyorlar, ama doktoruma da soracağım tabii ki. Umarım kesemiz hatta belki keseler :) oluşmuştur sağlıkla gelsinler yaa :)

Doktor çok kesin konuştu. İzmiri en iyi doktorlarıdan biri kendisi ona g0venmeyip kime güvenirim bilemiyorum ki. 1 hafta daha bekleyelim beklemekten zarar çıkmaz ama sağlıksız olduğunu bil dedi. Allah sağlıklısını nasip eder inşallah.
Canim cok gecmis olsun. Ne olacagi belli olmaz 8.haftalarda bebegin anca görüldüğünü okumustum bazi basliklarda. Umutsuz olma hic belli olmaz. Allah yardımcın olsun insallah bebegin tutunur sizinle kalir 🙏

Ultrasonda bebeği göremedik doğal olarak kalp atışı da yok. Geçmiş ulrtasonlarımı da inceledi şimdiye kadar oluşması gerekiyordu dedi. Malesef üzgünüm
Hakkında hayırlısı olsun canım ama ben olsam başka bir doktorun görüşünü de alırdım. Umarım güzel haberler alırsın :KK200:

Canım aslında 7 nisanda yumurtlama oldu diye düşünüyorum benim tahminim bebeğin yerleşip beta salgılanması uzun sürdü geç yerleşme diye bir şey de varmış çünkü ama insan ister istemez düşünüyor acaba değerim az mı diye yarın tekrar beta baktıracağım. Ben de her zamanki işlerimi yapmaya devam ediyorum ama aralara mola koyuyorum eğer sancı hissedersem

Geç yerleşme oldu diye düşünüyorum canım yumurtlama tarihim az çok belli çünkü belirtilerden anlıyordum muhtemelen yerleşip beta salgılanması biraz uzun sürdü ama önmeli olan iyice tutunması zaten geç olsun güç olmasın diyorum. Tabi insan ilk sevinci heyecanı geçince bunları düşünmeye başlıyor

Normalde çok az su içen biriyim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri çok dikkat etmeye çalışıyorum canım çok önemli diyorlar
Canim su önemli bol bol ic. Bebis icin de bizim icin de 🙏
Canim 7nisansa anca betahcg yukselecektir. Hic endise etme. Onemli olan az deger bile olsa saglikla katlanarak yükselmesi. Hadi bakalim baktir beta yine insallah guzel artar. Hepimizin bebekleri tutunur saglikla doğar büyür 🙏

Kuzu makaleleri okuyorum kahveyle ilgili günlük 200 mg aşılmadığı sürece sıkıntı olmaz diyorlar, ama doktoruma da soracağım tabii ki. Umarım kesemiz hatta belki keseler :) oluşmuştur sağlıkla gelsinler yaa :)
Valla canim bir muddet sonra mide agrisi fln da yapiyor kahve. Bagimli degilsen azalt😁
Ay insallah kuzum İnşallah bir an evvel keselerimizi görelim sonra da kalp atışları duyalim saglikla🥲🥲 büyüsün göbüşlerr

Canim cok gecmis olsun. Ne olacagi belli olmaz 8.haftalarda bebegin anca görüldüğünü okumustum bazi basliklarda. Umutsuz olma hic belli olmaz. Allah yardımcın olsun insallah bebegin tutunur sizinle kalir 🙏
Doktorum 1 hafta süre verdi kendi kendine düşmesi için. Kürtajı asla kabul etmiyorum doktorum da bir olumsuz kürtajımdan dolayı yapışıklık yaşadığımdan kendi kendine düşmesinden yana. 1 hafta beklemedeyim ama kese ve yolk var sadece bebek yok bence de artık bir oluşum olmaz. Olursa da sağlıklıysa gelsin çünkü sağlıksız bir bebek hem bana hem kendisine zarar. Allah büyük o ol der olur olmayacaksa isyan etmenin anlamı da yok. Denemeye devam edeceğiz.

Doktorum 1 hafta süre verdi kendi kendine düşmesi için. Kürtajı asla kabul etmiyorum doktorum da bir olumsuz kürtajımdan dolayı yapışıklık yaşadığımdan kendi kendine düşmesinden yana. 1 hafta beklemedeyim ama kese ve yolk var sadece bebek yok bence de artık bir oluşum olmaz. Olursa da sağlıklıysa gelsin çünkü sağlıksız bir bebek hem bana hem kendisine zarar. Allah büyük o ol der olur olmayacaksa isyan etmenin anlamı da yok. Denemeye devam edeceğiz.
Çok üzgünüm Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏼

Back
X