- 15 Mayıs 2022
- 1.043
- 986
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #1.921
Olabilir kuzum tekrar kan verecek misin artış içinCanım aslında 7 nisanda yumurtlama oldu diye düşünüyorum benim tahminim bebeğin yerleşip beta salgılanması uzun sürdü geç yerleşme diye bir şey de varmış çünkü ama insan ister istemez düşünüyor acaba değerim az mı diye yarın tekrar beta baktıracağım. Ben de her zamanki işlerimi yapmaya devam ediyorum ama aralara mola koyuyorum eğer sancı hissedersem
Geç yerleşme oldu diye düşünüyorum canım yumurtlama tarihim az çok belli çünkü belirtilerden anlıyordum muhtemelen yerleşip beta salgılanması biraz uzun sürdü ama önmeli olan iyice tutunması zaten geç olsun güç olmasın diyorum. Tabi insan ilk sevinci heyecanı geçince bunları düşünmeye başlıyor
Normalde çok az su içen biriyim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri çok dikkat etmeye çalışıyorum canım çok önemli diyorlar
Ben yaşadım evimiz çok sallanmadı ama ona rağmen korkutucuydu neyse ki eşim evdeydi. Allah beterinden korusunKIZLAAR istanbulda yaşıyan varmı aramızda deprem oldu ve merak ediyorum yaşıyan var mı o anı?![]()