- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Geçmiş olsun canım ara ara olabilir normal benceAyrı kullanmıyorum kuzum Demir hapımın içinde var ayrıyetten multivitaminde de olsa gerek
Bitti kuzum
Bugün çok kötüyüm sabahtan sancılarım vardıKahvaltıdan sonra daha da kötüleştim. Midem kabul etmedi sanırım niye bilmiyorum hep çıkardım sonra zorla uyudum. Terle uyandım yine. Zorla sırf vitamin olsun Aç kalmıyım diye yoğurt yedim içine azıcık ekmek doğrayıp. O bile rahatsız etti
Ne oluyor anlamıyorum hala midem bulanıyor
Ay hiç bilmiyorum ki niye oluyor böyleAmanın kız niye ki
Sancılar hadi bu aylarda normalde mide bulantısı tekrardan niye hortladı acep
Şimdi nasılsın ya daha iyi misin
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım ara ara olabilir normal bence
Suyu gün içinde az içtiysen sancın ondan kaynaklanmışta olabilirAy hiç bilmiyorum ki niye oluyor böyle
şimdi daha iyiyim gibi kuzum ama hala midem birşey kabul etmiyor
O sancı hissi gitti ama şükür
Sağol kuzum
Doğuruyorum sandım sabah
Ben zaten ters insanım maşallahım var o konudaSuyu gün içinde az içtiysen sancın ondan kaynaklanmışta olabilir
Mide bulantısı kimi gebeşte son trimestırda geri geliyormuş acaba seninde mi öyle oldu ki
Eller gider mersine ben giderim tersine diyosunBen zaten ters insanım maşallahım var o konuda
Yaa büyüyoruz evetNasılsınız kizlar iyi geceler ♥
İşti, evdi derken yazamadım bende hiç. İnşallah herkes iyidir. Bizde yuvarlanıp gidiyoruz. Duru' yu bir yaş kontrolüne pandemi yüzünden goturemedik sizler gittiniz mi ? Bende işe başladım bir ay oluyor çok yoğun bir yerde çalışıyorum birde üstüne üstlük kurumdaki dört beş büroda çalışan memurlarda virüs tespit edilir bazı bürolar kapandı. Diken üstünde gidip geliyoruz bizde. Hem çalışıp hem anne olmak çok zormuşDuruyu Anneannesine alıp eve 7 de geliyoruz. Yemekti bulaşıkçı derken saat 9-10 oluyor sonra kızı uyutuyorum kendime hiç vaktim de halim de kalmıyor Evde olanlar kıymetini bilsin :)
A April wind Canım kocaman olmuş bebeğin masallah Allah'ım sağ salim kucagina da almayı nasip etsin. Instagram'da gördüm Ali Emir bebeğin annesi Sema da hamileymiş çok mutlu oldum. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin inşallah sende bize guzel haberler verirsin canım ♥
Birde bana sorrr bacım gardaşım geçmiyor yaaa resmen
Maaşallah ya ağız burun nasıl da belliTipsiz tontik ♥
Sizin bebeler büyüdü bunu seveceğuk artık
Yok valla benim bebeler bana benzememeye yeminli.Maaşallah ya ağız burun nasıl da belliSana benzemiyor sanki
İpek babasının kopyasıydı şimdi gören bana benzetiyorYok valla benim bebeler bana benzememeye yeminli.
Bakalım göreceğiz Nasıl bişi olacak ne çıkacak ortayaİpek babasının kopyasıydı şimdi gören bana benzetiyoryani büyüdükçe benzeyebilir umudu kaybetmemek lazım
Ağzını burnunu yirimTipsiz tontik ♥
O kadar da karta kaçmadılar bee en tatlı zamanları şöyyle 3 yaşına kadarAğzını burnunu yirim
Ben kafaya koydum, her an sana bebek görmeye gelebiliriz
Bizimkiler karta kaçtı artık
Maşallah sübhanallahTipsiz tontik ♥
CanımmMaşallah sübhanallah
Kız bunun ağız burun yumuk yumuk nasılda sev beni diyor
Eee eee yapıyor annesi
Az daha büyümem lazım gelince seni çıldırtmak için enerji depoluyorum diyor
Canımm♥
Çıldırtmasın beni (öyle demee)
Evde bi o bi ben çığlık atarız artık
Merhaba mesaj üstünden geçmiş ama merak ettim doğum yaptınız mıYa rahim boyum iyi aslında cnm.
Mesela gün içinde rahim buyu kısalıp uzar.
32mm gayet iyiydi.
Annemle eşim beni dün biraz yürüttü.
Baktım bende değişiklik var hemen acile gittim. Rahim boyu bı önceki gün 32 iken dün 20 mm. Kesinlikle yürüme merdiven çıkma yok bana.
Ki yürümem lazım damarlarım için yürümüyorum.
Birde B12 eksikliğide vücudumu kastı. Bak bugün B12 ve folik asit aldım ya inan vücudum yumuşadı vücut gerginliğin gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?